sljedeči mjesec kupujem proc i matičnu al sam malo ograničen s lovom imam negdje 1200-1300kn za oboje gledam u ve-milu i zasad mi se sviđaju ova dva Intel Pentium E2140 BOX Dual core, 1.6GHz, 775-pin, 1MB Intel Pentium E2160 BOX Dual core, 1.8GHz, 775-pin, 1MB sad pošto su to relativno slabi...
vidio sam kod susjeda da ima neki stroj, slicno kao printer , s kojim on na programu unese sliku nekog papira ( A4) , i oznaci sto zeli da izreze, stavi taj papir u taj stroj i izadje van s izrezanim sto je bilo oznaceno. ne mislim na one sto ti s rukom radis, nego kompjuterske. Di bi to mogao...
gledam na netu i piše da podržava ddr2 a ja sam sad kupio ddr2 i nejde mi na matičnu(nemo gu ga ugurat u port) radi se o ramu transcend 1GB DDR2 553MHz i evo link od matične http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4V88&s=478 sad jesam li ja to krivo skužio il šta?
Imam problem s ovim modemom.. kada se spojim na net i budem jedno pola sata sat on mene izbaci s neta i onda mi treba otprilike oko 2-3 minute da bi se ponovo spojio.Neznam koji mu je.. Zvao sam T-com i oni su mi rekli ko da stavim modem na neko prozracno mjesto a on meni tu stoji i uopce nema...
Grafička kartica je sa Radeon 9600 procesorom,monitor Hyundai N91W. Prvo sam spojio kabel na ugašenom kompu i monitoru,upalio i bilo je slike do samog početka rada windowsa kada se monitor sam stavlja u stand by jer baš u tom trenu nema signala. Nakon nekog vremena je došla slika ali sa...
Ovako, odlučio sam se svoj stari LG-ov 17'' CRT zamijeniti novim wide-om od najmanje 20''. Pošto sam se počeo baviti web dizajnom pa sukladno s tim i photoshopom želio bih neki dobar LCD koji može realno prikazati boje. Ima jeftinjača kao FS 22'' za nekih 2 soma kuna, a kao najbolji je Dell, nekih...
planiram se prebacit na ddr2 sad gledam cijene i sve to ali zanima me vaša preporuka di kupit najjeftinije a da je kolko tolko kvalitetno planiram uzet 1GB:jackie: :jackie:
u zadnje vrijeme kada mi se dignu windowsi miš mi ne reagira dok ga ne ištekam pa ponovo uštekam miš ne neki lođitek-ov (spaja se prek usb-a) A sve ostalo kaj je spojeno na USB normalno radi
ovako, imam mbo gigabyte i945p dual ddr... na matičnoj imam 4 slota za memoriju, tj. 2-2, za dual mod, i s maksimalno podržava 4GB memorije... u svaki slot sam stavio po jedan modul od 1GB, znači 4GB...sve 4 mem. kartice su istih brzina i iste marke, no kad se sistem podigne u biosu i u windowsima...
Svoj PC sam spojio sa kasda modemom preko usb kabla radi bez problema,na ruter sam mrežnim kablom spojio Benq acsses point da bi mogao lap bezžično spoit sa ruterom spajanje sa lapom na acscess point ide bez problema mogu otvorit setup pointa i setup rutera, isto tako i sa PC mogu otvorit setup...
Presnimio sam dva dvd-a i niti jednog ne može očitat, stavio sam u linijski dvd-player i film se pokrene ali u kompu neće, kasnije sam primijetio da je na dvd potamnjen samo dio od sredine pa do kraja pa ga komp prikazuje kao prazan dvd, zašto mi je to pržilica tako presnimila? I mogu li nekako...
jel netko zna koji je ADSL modem bolji : ELCON ADSL2253EU ili KASDA KD318MUI. nije usporedba mobova, ali ipak..??
na kompu mi se pojavljuje brdo crta i preljevaju mi se slova. windowsi se dignu, ali se nis ne vidi od tih okomitih raznobojnih crta. mislio sam da je virus, ali sam to iskljucio jer sam htio formatirat disk, ali se i kod toga dogada ista stvar. kad dignem bios, ista stvar. promijenio sam monitor...
Planiram kupit Gigabyte GF 8800GTS, 320MB DDR3, TV-out, Dual DVI Koja je razlika između Gigabyte,Leadtek,Gainward BLISS itd. Ima li razlike,osim u dužini garancije,i ako ima koje su?
E ovako , davno sam kupi ladicu za hdd silver stone mso1 i nisam je koristio .. danas sam pokusao 3 diska staviti i probati a ovo mi se dogadja: u device manageru disk uredno vidim , ali u disk managmentu ga nema , i nijedan tako , pokusavao sam jumper staviti na sve moguce nacine...
Evo ja sam napravio svoju konfiguraciju u Ve-Milu, trebao bi ići kupit sljedeći tjedan, pa me zanima jel dobro složeno i šta bi se trebalo promijenit itd.......... MB Gigabyte P35C-DS3R, s775, iP35, DDR II + DDR III, SATA II, RAID, FW, GLAN ...
jel netko ima doticne zvucnike, zna kakvi su. moram si kupiti zvucnike, a ovi su mi upali u oko jer predobro izgledaju, a na reviewovima sam procitao da imaju i vrlo kvalitetan zvuk. http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=creaTUREIIWHT
Ovako: Imam epson DX3850 (combo printer i scaner) i prekjucer sam prvo normalno sve isprintao, otisao na 2-3h u drugu sobu, malo sljakao i tako i onda se vratim da nastavim printati kad ono nece uvuci papir... Jednostavno cuje se kao da pokusava, al nikako ne ide... Jel netko zna u cemu je...
Evo iman jedno pitanje...iman tv karticu pixellife i sve ja lipo spojin i on meni nadje hrt 1 i 2 rtl i novu i to sve ok...i sad mani to malo i ja nju spojin na pijat (od satelita) i kad iden na search recimo neke zemlje neće da mi ništa nadje...ima li ko ovo čudo pa da malo pomogne... Mislija...
Imam Ati Radeon 9550 već 2 godine, odlična grafička ali mislim da je vrijeme da kupim novu.... Koju da kupim?? Na raspolaganju imam 6700 kn (neželim sve potrošit)... PLS, trebam pomoć...:smurf: :smurf:
Imam jedan stariji monitor adi provista e44 15''. Sad je problem sto mu je nastao prekid kod kabela i ne prikazuje neke boje, npr. ako je kabal tocno na sredini fale crvena i zuta, ako je u lijevo nakrivljen skroz je slika plava bez drugih boja, a u desno je crvena. Jedina kvaka je to sto je kabel...
da cujem pametne ljude, koja je po vama graficka bolja? 6800 vulgaris ili 7600gs? trenutno mi je u kompu leadtekova 6800 i zadovoljan sam, ali mogu dobit 7600gs zabadjabe pa si mislim - koju ostavit? znam da je 6800 256 bitna, ali 7600 ima vise memorije (256 naspram 128), a i taktovi su...
E ovako, prije oko 1h kod mene lijepo nestane struje na 1-2sec i onda opet dodje i tako 2-3 puta i prestane, ja onako ladno sve super, sad cu upalit sestrin komp kad ono monitor riknio... Sta napraviti, kome se zaliti... Prije toga mi je otislo 5 napajanja i jos jedan monitor... Jel netko ima...
CMY boje su mi se istrosile no mogu li printati obican tekst u c/b bez ovih drugih, idem na gryscale printing ali mi ipak izbaci da zamijenim boje
SRy ako sam na krivi dio foruma posto temu, molim admine neka ju premjeste. Imam problem i to veliki s svojim iPodom...:loco: :loco: Na svojim starim slušalicama otišla mi lijeva slušalica, pa sam otišo kupit nove. ALi se ispostavi da ni na tim novima isto ne radi lijeva. Te slušalice probam...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma