Trenutno u kompu imam AMD Sempron 2800+ 1600MHz. Namjeravam kupiti AMD Athlon 64 3000+ S754 2.0 GHz 512kb Tray. Hocu li morati mijenjati i cooler i ako hocu,koji da kupim? Hvala!
Zna li ko ima li gdje vista driver za njega ili ima li koja caka za njega? Hvala pozdrav:respect:
Znam da ovo negdje ima, ali m ene je..e user name ipass, pše u carnet uputama admin/adslroot, ali mi ne prihvaća, imam onaj t com kasda (valjda kd318?) jer ima veze sto se spajam prek usb-a?
zanima me kakomogu istodobno ici na internet preko jednog ADSL routera Kazda KD318MUI na dva kompjutera
1. Creative Labs Model NO CT4380 - zvucna kartica 2. Creative Labs Model NO CT4180 - zvucna kartica 3. Matrox 644-00 rev.A - graficka kartica I ako neko zna da mi kaze da li ovo sta vrijedi
Imam problem sa misem, do jucer je sve normalno radilo i odjednom je mis prestao raditi, sta trebam napravit da opet proradi, imam opticki mis media-tech model: MT1027 za notebook.......pomozite:tomato:
Bok. Imam jedno pitanje. Naime zelim kupiti ovu zvucnu karticu Creative labs audigy se od 169 kuna koju mozete vidit na OVOM linku. I sada mene zanima dali se ta zvucna kartica moze staviti u PCI slot ili ide na PCI express.. Moze li mi tko objasniti te stvari.. Inace kod mene je malo starija...
Od kada sam upalio Kasdu, na televizorima je lošija slika.Pojavljuju se neke crte.Kad iskljucim modem ,slika super.E sad, to se dešava samo na televizorima koji su spojeni preko pojačala na kučnu antenu!Dok tv koji je spojen preko pojačala na vanjsku antenu , ima odličnu sliku.Zna li netko šta...
Ovako, imam jedan ozbiljniji problem koji me ubija u pojam i nikako da ga rijesim. U igri su 22" widescreen na 1680x1050 - 60 Mhz, WinXP SP2 i običan 100kn Logitech laserski miš. Monitor uredno radi na 60 Mhz. Do prije dva dana (na starom kompu, dok nisam kupio novi) držao sam screen refresh rate...
Neki dan sam stavio novu instalaciju windowsa, ugasio komop i sve je bilo u redu. Kad sam ga jučer želio uključiti očitao je samo procesor i ništa dalje tj stao je prije čitanja podataka o hardu, itd, samo se smrzne i ne mogu uopće niti u bios niti u windowse. Nisam mogao ni pokrenuti win preko...
pržilica mi je riknula pa bi sad uzeo dvd pržilicu a onda bi i cd-rom zamijenio s dvd-romom dobio sam preporuke za Pioneer pržilicu... ima neko iskustva? ova koju sad imam je TEAC i stalno nekaj šteka a cd rom je plextorov ali bi stavio dvd rom ajmo ekipa, kaj savjetujete? znači trebam...
kupio LGprzilicu je me je tam frend savjetovao, a ja sam zakleti plextorovac..no popustio sam... .jucer przim audio cd na 40x (traxdata cdr 52x) i imao sam sta za vidjeti.. nije dobro snimilo zadnje 4pjesme.. przilica je nova, prvi put sam przio audio cd.. dvd mi je dobro kopirala... no...
Bok svima, e ima m jedan stari komp kojim se samo sluzim za neake pokuse,ceprkanja po njemu i tak to U njemu Graficka: Gainward Nvidia FX 5500 Pro 256 MB DDR,moj jedan rodjo mi nudi za nju neaku Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro 256 MB DDR Navalio covjek ko lud,kao treba mu nvidia za igrice,i tak...
Evo baš gledam Logitech G25 Racing Wheel PC/PS3 Steering Wheel 1900 kn, jel ima tko stvarčicu, meni je par stotina kn preskupo! Zanima me kakve volane/joystice imate, jesu dobri loši prednosti nedostaci! Evo ja sam imao Volan SmartBox FT2004 3u1 (PC-USB/PS/PS2), 3in1 (PC, PSX, PS2), to je...
hmm,imam nvida GeForce 7600gt 256mb, i intersuje me da li je 7600gs bolja od nje??? takodje,da li ova moja podrzava DX10,i kakva je situacija sa tim novim dXom,jel on vrti samo na visti il sta vec??? koristim xp,ali kanim se prebacit na vistu,pa me interesuje bil moja konfa to podnijela evo: ...
Ovako... Sastavljam konfu curinom bratu i sad... on hoce sve (monitor, tipkovnicu, misa, zvucnike, printer/scaner, kuciste i sve u njemu)... Bitno je da bude sto je jeftinije moguce i da moze igrati sve igre (njemu je to najvaznije)... Evo ovako sam ja nesto napisao da bi bilo solidno... ...
Koja je od ovih grafičkih najbolja??? Gigabyte GF 7600GS 590,00 kn GPU/RAM = 400/800 Mhz 256 Mb ram 128 bit Albatron GF 7300GT 645,00 kn GPU/RAM = 400/700 Mhz
Trebam kombo do 700kn ugl da ima skener printer i po mogucnosti printanje na cd-e. Pictbridge nije nuzan. E i zamjenske boje ako neko zna za taj printer koji predlozi. Printer nebi printo kao u tiskari onako ne puna ali ne 2-3 a4 po mjesecu :respect:
Pozdrav svima! Naime vec par dana ludo trazim driver za ovu gore graficku karticu.... Je li ima neka dobra dusa da mi pomogne da nadjem???? Unaprijed zahvalan
Ja više stvarno neznam što je. Pa ako je neko imo neki sličan problem il zna o čem se radi nek mi pomogne. Mjenjo sam grafičku i sad mi je slika na TV-u očajna, stalno kao neke smetnje,crte i slika mi uopće nije normalna. Isključio sam sve moguće priključke u TV-u, namješto frekvenciju u...
Ovako...Samo odjednom mi se ovo dogodilo...Igram igricu,normalno sve i drzim W da ide prema naprijed...I ide player,kad odjednom-ja pustim W a on ide dalje...i tak jedno 10 do 15 sekundi-ovisno kolko dugo drzim W stisnuto...ALi ne samo za W nego za sve tipke na tipkovnici tako reagira...Neke igrice...
Jeli netko overclockirao gore navedeni proc? Ja bih htio svoga pa me zanima kako,i do koliko mogu ici a da na mijenjam cooler ili nesto slicno. Dakle koji parametri,postavke... THX!:comp:
Kada overclockam grafičku-x1600pro i restartiram komp stari taktovi se vrate. nikako ne mogu napravit profil za overclockanje jer ne znam di je. proba sam s ati tools tu mogu napravit profil ali ne mogu nastavit prilikom restarta nego sve vrati na default.:cry: :cry:
cisto informativno me zanima sta sve harddisk moze izdrzat. bas gledam na tvu pozare i to, pa sad me zanima da ne daj boze dode do pozara u blizini i npr vatra zauhvati kucu i nakon svega toga dal ce hard disk ostat ziv? jer po filmovima vidim da svasta izdrzi i na kraju opet ocitaju podatke s...
Overclockirao sam ahlton64 3200+ sa 2000mhz na 2250mhz. Sad me zanima jesam li dobro postavio postavke jer ne želim da izgori i koliko još može ići? CPU: REVISION: DH-E6 FSB:225 VOL: 1,42 MNOŽITELJ:10 MEMORY:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma