Ehhhh,imam odredjenu cifru i trebam za nju si nekaj kupiti za moj pc a sta mi se vise ipslati. PC: cpu:2.40 clockam ga nekada na 2.65 zavisi jel mi to treba. ram(trenutni) 512 mb(ako kupim-a bilo bi jos 512 mb- onda je 1GB)-e da ddr1 zbog maticne. gpu:ati radeon 9600 pro 256 mb hdd:(trenutni)...
http://www.ms-start.com/hr/default.aspx?tabid=1630&newsType=ArticleView&articleId=548 http://www.ms-start.com/hr/default.aspx?tabid=1630&newsType=ArticleView&articleId=552 http://www.ms-start.com/hr/default.aspx?tabid=1630&newsType=ArticleView&articleId=553
Frendica me zamolila da pogledam pa... Na napajanju ima onu sklopkicu koja je slicna onoj s produznih kabala (s lampicom). Kad ga ubodem u zid,ona svijetli,a komp se nece upalit,niti napajanje zavrti vent... Otvorim komp,i pokusam ponovno... Dakle lampica na napajanju gori,i na maticnoj u kutu...
Došlo je vrijeme da i ja zamjenim svoj stari CRT sa LCD monitorom, odlučio sam se na taj potez najviše radi uštede na prostoru ali i zato jer moj CRT lagano odlazi. Htio bih LCD do nekih 1,600kn, ponajviše koristim za rad te tu i tamo zaigram neku igru. Našao sam dva modela za koje se priča...
Trazim aplikaciju za pokeretanje baze podataka SQL datoteke. Naime trebaju mi aplikacije od InterBase: InterClient i InterServer 1.60 verzija. Treba mi hitno, ako neko ima ova dva Tool-a neka posta kamo da skinem ili na mail.
Prije par dana sam bratu reinstalirao Windowse XP na kompu. Komp ima 256 MB DDR RAM-a PC3200 na 400 MHz. Nakon par dana nakon reinstalacije sam ja kupio gigu rama i bratu upiknuo svojih starih 256. Modul koji sam ubacio u bratov komp je potpuno isti kao kao i onaj njegov od 256 (ista frekvencija PC...
Dajte recite mi zasto mi se rezolucija sama mijenja? Ja postavim u display proporties 1024 x 768,i sve radi super par dana. Prode tako 5-6 dana,ja upalim komp,kad ono samo se vrati na 800 x 600. Koji je to k...? Graficka je NVIDIA GeForce 6100 (256MB),a driveri su 6.14.10.9371 Te drivere...
nedavno sam u njega ubacio novu graficku,512 ram-a,imao je 256,i novo napajanje. kad gledam film sat i pol cca,sam se resetira,nicim izazvan,ne znam kaj mu je,u cemu je problem?
odlican link, nije tako ni skupo. jel neko probao? Mineral Oil Submerged Computer watch me
Na ovo pitanje nikako ne mogu naći odgovor. Jednom davno sam čitao review nekod Dell 16:10 LCD-a koji košta ko sv. Petra kajgana... Taj LCD je mogao prikazivati manje rezolucije tako da je prikazuje u sredini ekrana, a ostatak ekrana ostane crn. 1.) Kako to rade današnji, low/middle-end 16:10...
zania me jel ova maticna podrzava Intel Core 2 Quad procesore?
Samsung izbacuje nove LCD-e na trziste tokom iduceg mjeseca. Njihova prezentacija ce se tokom prosinca 2006. a prvi modeli ce se moci naci u prodaji vec tokom sijecnja 2007. Svi monitori ce imati Windows Vista Premium Certifikat. Prvo stizu modeli 206BW, 226BW a poslje i ostali... :thumbup: ...
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1110060 Gledam ove specifikacije i razmišljam zake tak malo košta (jedino kaj nema DVI). Ili ima još nekaj slabo u specama za te pare? 19” TFT Active Matrix Wide Screen WXGA 1440 X 900 Resolution Swift 3ms(GTG) response time 850...
Ja neznam kako se to radi a čita već kroz forum i vidim da puno vas to radi pa hoće i ja. Hehe predpšostavljam da se radi u regeditu al ak mi neko to može objasnit u koracima onak step po step.:beer:
Imam zvučnu karticu u jednom kompu no nema drajvera! Neznam koja je kartica (nista ne pise na njoj). Kako ja mogu doci do tih drajvera i da mi radi???? Trazio sam u device menageru i nigdje nemogu nacimarku kartice... Hvala unaprijed.
imam sve samo ne kuciste..napajanje je prebrikano da cim ga pristekam na struju i okinem sklopku odotraga odmah radi.......al nema nis na monitoru.....sta trebam jos napravit da bi to radilo?
Ukljucio sam na slobodni prikljucak napajanja jos jedan dodatni ventilator koji se pricvrscuje na metalni stranicu kucista. Koristio sam slobodni prikljucak koji ujedno iz napajanja ide na hdd i ostavlja meni jos jedno prikljucno mjesto slobodno te ja tu prokljucim ventilator. Komp se zna sam od...
molim vas da mi pomognete oko postavljanja dva monitora na jednom kompu. uglavnom, imam lcd monitor i graficku karticu Nvidia Gefocre 7600 gs.zelim spojiti i drugi monitor, isto lcd, na ovaj kompjuter. za posao mi je postalo neophodno spojit i drugi monitor zbog rada u vise aplikacija...
Ako se na procesoru usljed transporta nekoliko pinova "iskrivi",i ja jih izravnam s tim da su svi ostali "živi"... Kolika je vjerojatnost kad taj cpu uvalim na maticnu da ti pinovi puknu nakon nekog vremena uslijed zagrijavanja i hladenja samog kompa i naravno procesora...?
nisam znal kak da imenujem temu,uglavnom,imam lcd monitor,20",i kad gledam film na dvd-u mi odreze sliku gore dolje i sastrane! cemu to..se moze to kak sredit da vidim vise...znam da pitanje zvuci glupo al moram pitat..:respect: :tomato:
Neznam di drugo da stavim na cafe.mobil pa evo ovdje i molim vas nedirajte ovu temu.Dakle misli si kupiti sat ali neznam na koji sat da idem moze te li mi reci kanale barem na nekim satelitima(bitni su mi domaci i strani sportski) pa molim za pomoci i da mi kazete koliko to kosta(neracunajuci...
Dobio sam tkz 'gamerku' ploču na kojoj ništa specifično ne piše koja bi mogla biti!!! Na netu sam sve brojeve isprobao koji su zapisani na čipovima sa strane po ploči ali ništa. MOLIM VAS LJUDI POMOZITE!!! IMAO SAM ATHLONA 2200 i spržio mi ga je kompa koji se busa da se kuži u kompjutere. Mrzim...
Imam AMD 64 X2 4400+ sAM2 Gigabyte M55S-S3 2 * 1 GB DD2 RAM-a (800 MHz) Leadtek 8600 GTS 256 MB Seageate Baracuda 320 GB LG DVD przilicu Tv karticu i napajanje Chieftec 450 W...
koji ap da kupim do nekih 500 kn i hoce li on dijeliti net kao i lan i da ja imam wadsl wirlles adsl hoceli ond kada ja spojim ap on dijeliti net kao i kod dsl
Ovako,htio bi da otkljucam sve portove na kasda routeru da radi kao hub ili switch i da se mogu spojiti / odspojiti po potrebi tako da sva racunala na mrezi mogu ici na net kad se jedno racunalo spoji,sad, dali je to izvedivo i ako je,kako? Znaci,nemora raditi kao router ali bar kao hub /...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma