eto kratko pitanje, kao u naslovu: Može li svaka DVD pržilica pržiti DVD9? :crazy:
kupio nov usb tuner,spojio ga na vanjsku antenu,bilo sve ok,a sad u zadnje vrijeme gledam i samo mi nestane programa,dodje crna slika,iskljucim-upalim,ok je 5 min i opet,u cemu bi mogao bit problem,da trazim novi? imam garanciju..
frend mi dofuro neki canyon cn-hdd25 da mu neke dokumente sa svog kompa prebacim na taj hard, on je taj hdd dobio novi. na hdd se ukljucuje mini usb i onda od tog mini usb-a ide zica i na kraju zice dva usb izlaza, znaci kabel ide u Y, ja to sve prikljucio i to ne funkcionira, u manualu pise da ako...
Cini se kao nemoguca misija! Trazim Pentium 4 od 2,8 ili 3 ghz. Vecina ducana vec ih je zamijenila za dvojezgrene procesore i nigdje na netu ne mogu ih naci. Zna li netko neku trgovinu gdje jos uvijek prodaju starije, jednojezgrene procesore?
imam mali problem, jeli netko naručivao prek interneta robu iz vemila pa uplaćivao pare na njihov žiro račun? naime ja sam dogovorio ponudu konfiguracije za računalo i sad trebam uplatit na njihov žiro račun, lik koji mi se javio mi je nešt smumljo i nisam ga razumio baš previše. kao da trebam...
Moze li Procesor "Intel Pentium 4 2.8 Northwood 2.8GHz 512KB L2 Cache Socket 478 Processor - OEM" ic na ovu maticnu http://www.superwarehouse.com/Asus_P4GE-MX_Motherboard/P4GE-MX/ps/431717 Po mojim saznanjima moze, jer gledajuci na ovu stranicu...
imam spomenuto od asonica i nemogu nigdje doci do drivera, cd od toga sam izgubio i sad na internetu nigdje nemrem naci, ubija me. mi moze ko pomoc
Bok svima evo dobio sam nešto para na kladionic :D pa si mislim uzet novi komp.Naravno za gaming . Malo sam surfao po netu i dvojim se između dvije konfiguracije. Prva iz info game : MB ASUS P5B, s.775 Intel Core 2 Duo 2.33GHz 1GB DDR2 RAM 800MHz HDD 400GB SATA 2 VGA 256MB nVidia 8600GT...
Da sastavim sta bolju gamersku konfiguraciju za sto manje para imam u budetu 15tkn, za komplet cijeli znaci(kuciste,komponente,ekran,mis,tipkovnica) Pa ako se kome da .... :respect:
Evo neki dan mi crko modem... Kupio jucer novog koji je 100% isti kao sto je bio i prethodni (Conexant V92 56k),i upiknuo ga,instalirao drivere,i oso se spojit na net. Stari modem me je spajao na brzinu 50.6 a ovaj nece preko 40. Isti modem,isti driveri,a jebe me...:tomato: WHY?
Htio bih kupiti graficku karticu s kojom ce mi raditi dobro Windows Vista. Graficka kartica do 400Kn. Moja konfiguracija: Maticna Ploca: MBO ASROCK, socket A, K7 Upgrade 880, VIA KT880, BUS 400 Mhz, serial ATA, 5.1 zvuk, LAN, DDR 400, ATX 2 Procesor: AMD Sempron(tm)...
Brat kupio laptop (HP Compaq 6715b Notebook PC),i s njim mu nisu dali nikakve drivere,vec su rekli da ih skinemo s HP-ove stranice sto sam i napravio. Sve drivere sam skinuo odavde i medu njima su i driveri za modem. Radi se o modemu Agree Systems HDA Modem. Sve sam ispravno instalirao,i napravio...
pozdrav, jel zna netko neki site za skinut flash za gore navedenu karticu
Znamo da ima gotovih proizvoda ali neke solucije sklapljanja hard diska i kušta se pokazuju jeftinija dosta! HDD 2.5" ili 3.5" u kombinaciji sa odgovarajučim kučištem!? Prijatelj mi je prebacivao nekoliko najnovijih filmova i morao je svoj externi prikopčati na dva moja USB-a jer kao nema...
Nisam znao kako bolje ovaj naslov složiti, pa ako moderator ima prigovor, molim ga da ne obriše temu, nego preimenuje. Imam matičnu MSI Neo-FSR K8T i ona podržava samo SATA150, čini mi se.. Ali negdje sam pročitao da neke matične koje podržavaju samo SATA150, mogu prihvatiti i SATA300, ali da...
Problem je slijedeci: Imam Intel Pentium II 266MHz koji se nalazi na AOpen-ova maticna ploca MX6E+...... Ovako malo mi je jedan prijatelj pomogao da izvucem maximum iz ovog racunara.... medjutim nije rijec o njemu Ove godine sam si kupio maticnu plocu ASUS-ovu P3BF..... zajedno sa procesorom...
Naime... imam dvije tipkovnice, jedna je BTC 6300 (ta je stara možda pola godine ili tako nešto) i jednu dosta stariju tipkovnicu Chicony i jedna i druga tipkovnica se spajaju preko PS/2 porta i sad, prije par dana mi se pojavio problem sa tikovnicom, konkretno sa strelicama. igram igricu...
Imam adsl modem Kasda (adsl router) i 2 kompa. Neznam kako da napravim da mi se oba 2 kompa spoje na net. Probao sam ono sa onom adresom 192.168.1.1 ali nikako ne mogu ući u ono pass mi je netočan. Zna li netko kako bi mogao oba kompa spojit na net. Molim vas pomognite hitno mi to treba.
PoZz ekipo evo mene zanimaju vaša iskustva sa Medijima (CD, DVD,...) koja podržavaju LIGHT SCRIBE, medije kojeg prizvođača kupiti, može i preporuka gdje i tome slično...... :banme: :respect:
Imam Nvidia Ge Force 6600 266mb , i sad mene zanima koliko ja mogu clockati tu grafu , prvenstveno me zanima mogu li što pokvarit na kartici ukoliko pretjerujem ili slično , pa koliko bi ja mogao clockati , ako je trenutno 300MHz . poprilično sam početnik u tom pogledu , znam samo neke osnove o...
Molio bih vaše mišljenje o ovom monitoru, da li se isplati uzeti ga.
Pozdrav svima! Eto frend kupuje TV karticu pa sam stavil tu na forum da pomognete oko odabira. Želi kupiti TV karticu koje se spaja s kompjuterom preko USB-a, da čim bolje prima signal bez spajanja na vanjsku antenu, da je čim bolja slika te da lovi analogne i digitalne programe. Nema nekog...
Ja sam valjda uklet u zadnje vrijeme kada su kompovi u pitanju. Uglavnom, kako se nešto spoyebalo oko veze između mog kompa na koji je spojen router preko USB-a i kompa koji je mrežnim kabelom spojen na moj komp, danas sam deinstalirao obje mrežne i ponovno ih instalirao, namjestio IP adrese i...
Ovak..........lol....jos uvjek se cepam jer neznam kak je to moguce na misu mi lampica ona crvena NE RADI .....looool.....mislim kak je to moguce stvarno jos uvjek ne kuzim kaj je to neko nevidljivo svjetlo lol:crazy:
Kupio sam zamjensku boju u vemilu microjet crnu to je prva kupljena boja nakon orginala što sam dobio s njim i kad sam stavio ne radi nikako čistio sam u njegovima postavkama i sve i neće uopće printati tj. printa al da ne možeš uopće ni skužiti koje slovo je isprinto, pogotova kad stavi da samo...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma