zna netko jel ovo dobra stvar? Hercules Radeon 9800SE AIW http://www.hardwarebase.net/recenzije.php?akcija=pokazi&recenzija_id=67&stranice_rec=0-1&prikazi_novu_stranicu i kolko to trenutno vrijedi... ??
eto, našao prastari scanner (2000 god.) i imam CD al nema driver za XP :( tražio sam po googlu, ništa pametno našao, downlodao... instalirao sam taj CD i ništa, jednostavno ne prepoznaje skener. imam XP SP2 te mi netreba software, kada u SP2 ima vec ta opcija ali mi fali DRIVER. hvala...
evo ovako, planiramo deckovoj sestri za bozic kupiti printer :) uvijeti su da je do 350kn (moze par kunica vise, ali ne previse), da ima sve tinte odvojene (crna, plava, crvena, zuta), i da su jeftine zamjenske tinte... ja preferiram canon, ali koliko sam sad na brzaka pogledala po netu, nisam...
dakle, ovako...nakon fakat predugo vremena (8 godina) odlučio sam se rastati od svoje kante :) e sad... da ovo ne bude još jedna klasična tema o tome "što mislite, jesam li dao previše para za ovo", mene zanimaju neke druge stvari. dakle, ako ste negdje čuli da žena direktora samsungovog...
Posto mi tutoriali na netu nisu pomogli,ovom prilikom zamoljavam svekoliko pucanstvo da mi malo pojasni kako da umrezim tri racunala putem crossfire kablova. Zanima me sto sve treba kupiti,koliko kosta i gdje nabaviti,kao i podesavanje da bi to sve funkcioniralo. Molim one koji su to vec radili da...
...kompovi iz naslova - znači moj stari komp od 133mhz - stara ploča, s win 2000 na hardu - da li se može spojiti preko LAN-a s mojim novijim kompom s win XP na hardu...
Ovak sutra idem u ZG, pa bi možda kupio laserski printer. E sad mene znaima neš sam čital da ima od samsunga neki ok printer da može izdurat do 2500 stranica s tonerom a da je toner cca 500kn. E sad ja imam pixmu 4300, boja mi je original 400 kn s njom neznam ak ispišem 400 str. a zamjenska...
Eh heh...evo jedno pitanje iz relikvije prošlosti, ali eto dotiče se moje konfiguracije koju sam nedavno pribavio. Naime, svi se sjećamo da su na Pentium III-cama bili zaključani množitelji. E sad, fora je sljedeća da moj Pentium III u sprezi sa BX čipsetom ne može raditi na 133 MHz jer je...
imam onaj subvufer (ili kak se vec zove) i dva zvucnika i na stolu mi je taj vufer, na njemu ruter, a na ruteru zvucnik i problem je u tome sta mi se ponekad (cesto) cuje neki zvuk iz zvucnika, a ja nista ne pustam, a kad maknem zvucnik s rutera- ne cuje se vise pa me znaima, u cem je problem,...
Na raspolaganju 5.000,00kn i evo sta sam slozio u Ve-Milu: - *CPU AMD Athlon64 X2 4000+ BOX, dual core, SckAM2 448,00 - MB Gigabyte M56S-S3, sAM2, nVidia NF560, FW, GLAN, ATX 497,21 - DDR2 1GB PC6400 (800MHz), Kingmax X2 296,70 - DDR2...
Kupio sam novi Lcd Samsung 720n 17" i sad me muci jedna stvar da kod skrolanja recimo web stranice ili nekog teksta ili kod igranja najobicnijeg tetrisa slika na ekranu "drhti" kao da se izobličuje.Da li je to normalno?
HDD Seagate ST3500641AS/ST3500630AS, 500 GB 16MB, S-ATA300, NCQ-II, 7200 DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit Powercolor Radeon X1950Pro PCIE, 512MB, TVout, dual DVI AMD Phenom 9500 BOX, quad core, 2.2GHz, SckAM2+ MBO DFI, s. AM2, Infinity nF570-M2G, nFORCE 570, BUS...
koju mi plocu preporucujete za *Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 4×2.4GHz, 1066MHz, 775-pin, 8MB do 900 kn max.
Evo, uspio sam se nakon odrecenog, mukotrpnog rada svoj router prebacit u routing mod, da cim se upali komp da sam spojen na internet... a sada imam problem.. stalno, svaki 2-3sata puca konekcija, nekada i malo duze... e ja sam cuo kao da se to moze nekak isljucit ili barem popravit, jer bih htjeo...
pozz mozete li mi sloziti kongfiguraciju do 7000kn sa preferijom(monitor,tipkovnicA,itd) iz vemila www.vemil.hr
Ovako imam Intelov 2.8 512 MB RAM-a ati 9600 E sada me zanima posto ne mogu igrati prakticki niti jednu novu igricu, da li bi mjenjanjem samo graficke, mogao igrati normalno? Rame moram ovako i onako dokupiti jos.
Zna li netko ista o maticnoj ploci SIS735 - M830LR (ELPINA M830LR). Imam na njoj procesor AMD Sempron 2200+ - 1500 MHz , i SDRAM PC133 256 Mb. Problem je u tome sto mi procesor radi samo na 1200MHz. Moze li mi itko reci kako da podignem brzinu procesora barem na 1500 MHz. Moze li se kako...
Pozdrav svima. Ovako, imam 2 racunala i pokusavam ih spojit preko splitera na 1 modem. Sad, zvao sam SZK od Optime i on mi je dao tocne upute: dakle otisao sam preko Iexplorera do postavki od modema i stavio ga u router mode i nista, dok je jedno racunalo spojeno drugo nemoze na net. Zvao sam...
Dakle, sam naslov govori o tome da mi treba pomoć oko printera. To je inace printer - scanner - copier i nesto mi steka. On printa ko blesav, sve je to u redu, boja puna, kabeli pravilno spojeni, ali neće skenira niti kopira. Probao sam ga spojiti i na lap-top i također neće radi. Pojavi se...
imam canon pixmu ip 3000. Brat mi je zeznuo glavu(odnosno onu pločicu iza) jer je sa glas papirom prošao preko kontakata i neke izdrapao pa mi sada javlja grešku. Inače tra mi pomoč hitno ili ako netko ima tu pločicu neka mi pomogne jer moram printati seminare i ostale projekte Unaprije hvala
trebam malu pomoč,neznam koju mu je vrag,jučer printo normalno a danas dođe poruka---error message parts need servicing što mi je činiti imali za ovo rješenja
treba mi za frenda , graficka pciex16 i rami (obicni ddr) . nek bude do 1000 kuna i rami moraju biti 1gb. pozz,danijel.
Dakle, imam lcd SAMSUNG SyncMaster 710N i pojavila mi se anomalija, to jest, nešto slično BURN-IN efektu kod plazme! da li je to moguće kod lcd-a??? Ovako to izgleda...iscrtao sam neke linije da se bolje vide.... A očito je da je uzrokovano ovom pozadinom
Matična CA61, procesor celeron 900mhz@133mhz, memorija 2* 256MB@133mhz+ 128MB@133mhz! Zašto mi ne želi raditi na 133,nego na 100mhz? Overclockao sam procesor sa 100 na 118mhzFSB!
kupio ga u fenixu,nakon 2 mj poeo zezat,ima slike 5 min a onda sve crno.odnesem im posto je pod garancijom,kod njih radi,veli da je problem u softveru a to nejde pod garanciju. i kaj sad,kupis nesto,ne radi i to je to..dodje mi da ga razbijem tamo pred njima..:angry:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma