ovako premišljam se koji da LCD kupim....sad neznam koji je bolji izmedu ova 3..... PHILIPS 220WS8FS 22'' LCD DVI 5MS LG L226WTQ 22'' LCD DVI 2MS LG L222WS-SN 22" 5MS 1000:1 moze pomoc......hvala...........
Dakle,trebao mi je HDD za staru kantu u kojoj mi ne treba puno kapaciteta,a opet da mi i ne fali,te sam kao kompromisno rijesenje izabrao 40GB HDD. Radi se o Seagate Barracuda (ST340014A) 7200.7 disku od 40 GB. Kupio sam ga od lokalnog servisera računala,jer mi se nije dalo narucivat i zahebavat...
interesira me oce li ovaj hard disk: http://computers.pricegrabber.com/hard-drives/m/5162289/ radit na ovoj maticnoj: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2640&ProductName=GA-M68SM-S2 pise da maticna podrzava sata2, a ovo...
kupila sam doticne zvucnike u Chipoteci u subotu. jucer sam skuzila da nesto s njima ne stima. odozada na subwooferu, gdje je panel na kojem je podesavanje bassa i prikljuci, woofer se jako zagrijava. nakon nekog vremena toliko se zagrije da na sarafima ne mogu drzat ruku kolko su kipuci. nakon...
Slažem si novi komp pa sam zapeo več na početku dali da uzmem 1/ AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition, 3200 MHz, 2 Mb c., socket AM2, BUS 1000 MHz, BOX WOF (Windsor Dual Core) ili 2/CPU Intel Core 2 Duo E6850 BOX, 2×3.0GHz, 1333MHz, 775-pin, 4MB mada je ovaj drugi i dosta skuplji jel i bolji ?...
Bila su instalirana dva drive-a: CD/R i CD/RW (i oba normalno rade). Zamijenih CD/R s DVD/RW i više nije prepoznao niti jedan. :jehon: Iskopčam ja onaj koji se spaja prvi na kabelu i ostavim samo krajnji, i to je onda u redu - on ga vidi. :ideja: Kako da prikopčam i drugi (taj drive...
Ima li tko ovakvi uređaj? Ne mogu uhvatit digitalnu zemaljsku , inaće na mom području je jak digitalni signal. Zeza li uređaj vama na bilo koji način? Pomozite.
evo ovako...trebao bi preporuku za jedno kućište... uglavnom ovo su kriteriji -> što manje -> da je izgleda nekakvog futuristicnog, mocnijeg, ne ona najobicnija (ali preporucite pa cemo vidit) -> cijena ne preko 350-400kn -> nije nuzno da je s napajanjem -> i moze cak ono desktop kuciste...
kupujem ram sad se dvoumim između ova dva... šta vi kažete ja bi uzeo kingmax-a(pošto mi je več u kompu) http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=22162 http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1120002
Flashao sam bios na svojoj staroj kartici 6600gt kartici i sad ta kartica ne radi tj. nema slike i kako mogu vratiti stari bios koji je na hard disku i ima li joj pomoći? ako ne koja od ovih je najbolja: ...
Ekran je dijagonale cca 40'' Widescreen, potrebno je frendu.
Prije par godina sam slučajno uhvatio stanicu preko koje policija komunicira... pa me zanima dali netko zna na kojoj frekvenciji radi ? hvala
Pozdrav svima! Može li mi itko reći,kaj će se dogodoti ako na matičnu stavim više memorije nego je dozvoljeno, odnosno moja matična, tako piše u papirima podržava do 384 SD-RAM-a,to znači 3x128,a kaj bu se dogodilo ako stavim jedan modul od 256, jel bi moglo biti neke trajne štete ili...,jel...
Namjeravam kupiti ATI Radeon X1550(malo nadogradnje, kupujem još 512 MB da imam 1 GB u dual-channelu) i sad me zanima jel ću ja moć stavit tu karticu na svoju matičnu koja je microATX. Matična je ASUS K8V-VM i zanima me još jel treba ta grafička posebno napajanje ili je dosta ono što vuče iz...
Ima li tko iskustva s ovom firmom i ovim diskom? Naime potreban mi je dodatni disk za ThinkPad pa sam slučajno naletio na ovo.. Super izgleda, ima 120 GB, jedino što nema napajanje, ali tim bolje jer mi je bitna prenosivost. Sutra ću ga najvjerojatnije kupiti pa me zanima mišljenje. U paketu je...
znaci ovako kada ustekam u comp liniju jer mi ona sluzi ko zvucnici, isli slusalice preko istog kabla(wireless)-znaci onaj dva cinca i stereo na jednojstrani. i gurnem ga dokrajasamo mi desni zvucnik/slusalica radi pa ga mroam malo izvuc van da ebude skroz unutra i odna ima na oboej no odn imam...
Neki dan sam kupio ove zvučnike i odmah se pojavio jedan problem Kad je glasnoća zvučnika ispod polovice čuje se neki čudni zvuk. Nešto kao da zvučnici hvataju neku radio stanicu ili nešto. To se isto događa i kad zvučnici nisu spojeni s računalom. Ima neko sličnih problema i kako da se toga...
Znaci zanima me kako nastimati da mi lampica tamo gdje je num lock i ono svijetli i nakon sto se racunar ugasi??? Mislim da znate na sta mislim... vidjao sam to na mnogim racunarima a ja jednostavno ne znam kako to ide...
planiram si uzeti externi disk od 250 ili 320gb, i imaju gore navedene proizvođače. dali ima netko iskustva s njima, prednosti, mane, koji su bolji?
Gdje u Zagrebu ima za kupiti obicno ATX napajanje? Svi ducani imaju ATX2, a nemam pojma dal je kompatibilno ili sto pa better safe then sorry...
Imam problem sa ovom pržilicom: HL-DT-ST DVDRAM GSA-H62N Ja napravim image sa dvd-r i idem pržit na dvd+r i kaže da sam ubacio krivi medij i da to mogu podesiti nekako ali neznam kako, pa ako je netko imao takav problem bio bi zahvalan da mi se javi.
Nabavio sam ovaj skener i downloadao drivere za njega. Nakon sto sve instaliram i računalo prepozna skener kompjuter se restarta, i tako svaki put i na više računala. Zašto?:(
Imam jedan problem kada idem clockat a64 3200+ sustav se rusi
Evo ovako trebao bi jednu preporuku tj. da mi sastavite vi racunar... Znaci ovako: ne igram se bas puno... znaci neke tam igrice koje izadju tipa utrke zelio bih kada izadju da mi rade bez stopanja... Zelim da mogu snimati filmove sa TV na PC zelim da mi kazete sta mi sve od opreme treba za to......
Treba mi komp za osnovne funkcije tipa internet, filmovi, mp3-ce pa sam nesto sam sastavljao: CPU AMD Athlon64 X2 4000+ BOX, dual core, SckAM2 427 Kn Gigabyte Radeon X1550 256MB DDR, PCIE, TVout, DVI 269 Kn DDR2 1GB PC6400 (800MHz), Kingmax 139 Kn X2 Codegen mini tower 3329-CA,PSU 400W,...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma