Mode Com mini tower Step 103 LCD, 400 W, micro ATX, LCD, 80mm fan, USB 2.0, audio, 1×cd cover, crno. 289,00 Labtec Ultra Flat Wireless Desktop USB /967680-0100 149,00 MB Gigabyte 965P-S3, s775, i965, DDR II, SATA II, GLAN 572,18 Mode Com power supply FEEL II...
Eto,namjeravam kupit gore navedeni printer. Namjena bi mu bila printanje iskljucivo dokumenata,i eventualno covera za cd-ove i nista vise. Cak mi ni boje ne trebaju. U prosjeku printam 10-15 listova mjesecno tako da moje potrebe,kao takve,ne zahtjevaju bjesan printer. Ima li netko kakvu primjedbu...
Riječ je o NEC DVD RW 3520A ATA prižilici. Pržila je sve normalno do pred par dana. Probao sam pržiti s njom na DVD (Traxdata DVD-R 16X) i nije htjela. Ubacim DVD i nero mi kaže neki error da nemože pržit i izbaci ga van. Znate li rješenje za ovaj problem? Možda flashanje uređaja? OS: Vista...
Imao sam doma kompletno racunalo al bez kucista. Kupih dakle novo te uvalim sve dijelove unutra. Pospajam sve switcheve,ledice i ostale ludosti dok mi prednji USB portovi stekaju. Pokrenem winse (koji su bili instalirani bez prednjih USB portova),ukopcam stick a on veli da USB device not racognized...
Canon Scanner LIDE 25 Boja: 48 bitni ulaz / 24 bitni izlaz; CB: 16 bitni ulaz / 8 bitni izlaz Optička rezolucija: 1200 x 2400 389.00 Kn ili HP Deskjet F2180 print/scan/copy 48 bitna boja
evo, pošto LG KG800 nije baš najbolji mob. možda mislim popraviti K700i i sa ostatkom para kupiti TUNER za laptop (radi se o XP-u) imam oko ~1000 KN koje bi potrošio na popravak i na tuner: da je DVB-T poželjno da ima radio da je lagano sucelje i ako netko ima tuner, neka kaže jeli...
ovo je okvirna konfig koju sam složio pa bih molio da prokomentirate i napravite eventualne promjene!najviše me zanima izbor matične i grafičke s tim da ne prelazi iznos ovih već navedenih!niti cjelokupni iznos od 4000kn Athlon64 X2 6000+ =1100kn MB Gigabyte M57SLI-S4 =570kn DDR2 2GB...
imam pixmu MP150 i kada stisnem print, normalno on printa, a papir uvuce samo 3-5 cm, neželi dalje, samo sam si tintu potrošio. kako to popraviti?
Ovako, imam DVD čitač, 5 god. star, koji sam kupio uz računalo. Računalo je SCALEO 400, nekoć u HT-ovoj akciji "hoću Internet". Sve u svemu, danas sam ripao Audio CD, i radio je. Ali, nakon što sam zgasio komp i ponovo ga upalio, Windowsi se punooo sporije dižu i ne prepoznaju DVD čitač. Ne...
Trebam kupit novi hard za ovu matićnu: http://www.smsc.com/main/catalog/lpc47m192.html jel ide gore ovaj hard?? HDD HITACHI HDS722516VLAT80 160GB ATA100 7200rpm 8MB iz ve-mila ne kužim se baš u kompatibilnost ove matične i harda pa vas molim za pomoć!:wave:
Treba mi ovakav kabel ali bas da 820kn dam za njega nema sanse http://www.svijet-medija.hr/sony_smf-402,8594,154.aspx
na koji nacin birate koji je "bolji"? sto da gledam? mhz? odaziv? imam crt monitor na 85 mhz,nisam vidio da lcd-i imaju vise od 81 ali samo u vertikali,horiz... je oko 70 kako koji. pomozite mi oko tih "sitnica" recimo do 1500 kn 19"lcd
molim savjet oko izbora printera kupila bi neki jeftiniji printer, do oko 500 kn za dosta printanja teksta, ponešto teksta i slika za tekst nije bitna super kvaliteta, ali povremeno ne bi bilo loše da mogu i nekaj dosta kvalitetno isprintati zamjenske boje valjda mogu u svaki? dakle,...
Nedavno sam kupio ATI Radeon 2600XT jer sam htio iskoristiti mogućnost povezivanja računala i TV-a s jednim kablom. U velikoj mjeri mi je to i uspijelo osim što moram svaki put zvuk ručno premacivati u kontrol panelu. Ako izaberem da je defaultni izlaz onaj od računala onda nemam zvuka na TV-u, a...
imam graficku gecube radeon hd2400 pro i kad je komp u stand by radu ili ugasen pojavljuje se self diagnostic na ekranu kao "no signal" jos ajd kad je u stand by-u, ali kad ga ugasim uzasno me zivcira jer moram gasit i monitor driveri su najnoviji monitor je obican crt lg 15" maticna asus...
Da li je ikako moguce napraviti ovo gore??? i ako moze je li moze neko objasniti kako!!!
zanima me dali postoji nacin (program) da pomocu ovog porta upravljam PC-om
Kupio sam novi WD od 80GB. Spojio ga na komp kao primary slave,tj Hitachi je master. Na njemu su winsi i sl,pa sam htio ovog novog formatirat,napravit particije i sl... Problem je slijedeci: Device manager i everest ga prepoznaju,al ga u my computer nema. Znam da je neka pi***rija i prosli put sam...
Znam da gluplje nisam mogao nazvati thread,al ne zamjerite... Kupio sam novo kuciste za komp,i premjestio iz starog sve u novi. Sad,novo kuciste ima naprijed prikljucke za mikrofon i slusalice. Pokraj zvucne kartice (onboard) ima zeleni prikljucak za kabel koji ide s prednje maske,tj od tih...
Ovako, imam Brotherov printer DCP 117-C, i danas kupio tintu za njega (sve 4 boje). Proble je u tome kaj na Ink Volume na printeru sve su boje pune (magenta, cijan i žuta), a jedino je crna skoro pa prazna. Fizičkim pogledom na patronu crne tinte (model LC900BK), ona je puna. Očistio sam printer,...
Treba mi zvučna kartica, bitno mi je da ima 5.1 i da ima midi Cijena do 800 kn. Neću se bunit ako nađete jeftinije :licklips:
Evo raspada mi se komp. Prije par mjeseci opali ga grom pa je otišla matična :cry: pa sam stavio ASRock P4i65G sa AGP slotom a danas mi kihnula grafička :( :mad: Sad neznam koju grafičku da uzmem a da ne ulupam previše love pošto si slažem novu makinu a opet da se može koristiti i koja ne...
Ovako u Londonu sam pa bi preko Ebay-a kupio komp.Ima jedan koji mi se jako svidio pa bih molio vase misljenje sto se tice cijene i performansi-da se nebi zaletio...posto nisam dugo pratio cijene i nove komponente :S... Hvala unaprijed svima.Molim one koji se bas ne razumiju da ne komentiraju ...
naime, pokusala sam psojiti kasdu u router mode...medutim, bezuspjesno...pratila sam uputstva koja sam dobila uz modem i nekaj zjeb***...uglavnom, vise se nemrem spojit prek modema...e sad...spojila sam se starim modemom koji sam imala od prije...e sad, ja bi tu kasdu stavila ili skroz u router da...
Evo ovako! Na raspolaganju imam oko 3000kn i sad me zanima koju matičnu,procesor,RAM,grafičku i napajanje da uzmem? Procesor bi uzeo E4500, matičnu mi vi preporučite, RAM-2*1GB DDR800 Kingmax, grafička-dvoumim se između 8800GT 512MB i HD3870, a napajanje ću navjerovatnije uzeti Chieftec od 450W....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma