Prije pola godine sam kupio web kameru CANYON i radila je. Ponovno sam instalirao Windowse i sad ne radi. Ne očitava ju. Jel ko ima riješenje za taj problem?
Dogodio mi se jedan cudan problem,naime stick mi ne radi. Radi se o Microsoftovom sticku od 2gb. Uglavnom,uspijevam sa sticka prebaciti stvari(foldere da,dok mi jedan dokument u wordu ne zeli),ali ne mogu na njega prebacivati, ne mogu provjeriti dostupnu memoriju (desni klik>properties), pokusao...
evo ovak, frend oce novu konfu... za 3100kn BEZ monitora, tipkovnice, zvucnika,misa,kucista,przilice napajanje (ne kuciste, samo nap.), hladjenje, svi djelovi unutra... glavna namjena je igranje novih igrica... nemoraju djelovi biti iz istih ducana ali da su ducani u zg...
Ejjj ljudi....jel mi ko moze rec koji dobar link di mogu skinit memory bar tool...za usb ms drive 206... aj pomagajte opet...
POstoji li mogucnost da se rotuer siemens gigaset SE515 dsl postavi u client modu? Za wireless
znaci neam pojma tocno koji je izgubio sam drivere moze netko pomoc. hvala
Eto pitanje je tu odgovore cekam :) Btw. 17 ili 19 incha max.
najme danas mi se ovo počelo događat ovako kupio sam ddr2 kingmax 800mhz i imam još ddr2 kingmax 667mhz matična je GA-P31-S3L grafa hd2400xt i monitor hansol (star ali radi) ovako igro sam F.E.A.R na max postavkama bez beda i provjerio temp u everestu koja je za grafu bile 56 evo sada slike temp...
Ovako imam disketnu jedinicu,i ne radi mi,zeleno svijetlo mi stalno gori,u kompu nemam A: Trebam disketnu jedinicu da radi,trebam zbog posla.Kaj da napravim da svijetlo prestane goriti i da radi da mogu instalirati program sa diskete???:comp:
Od nedavno mi je ispis na printeru blijed i ispran. Toner nije potrošen, izbacuje mi informaciju da ga ima još 25% (što i odgovara prema broju dosad ispisanih stranica i deklariranom broju koje može isprintati s tim tonerom) photoconductor je na 90%. Radi se o modelu Lexmark E232 i do nedavno je...
Poštovanje! Trebao bih laserski printer da nije jako skup, a i da toneri kasnije nisu skupi. Koristio bih ga samo za tekst i to dnevno dosta printanja. Uglavnom, koji bi po vama bio najisplativiji, dakle ne najskuplji, a ne ni najjeftiniji, a dobar i da kasnije nije jako skup toner?! :respect:
e ekipa, narucio sam eVGA e-GeForce 8800 GT Superclocked Edition 512MB DDR3 PCI-Express 2.0 Product Features * PCI Express x-16 * 256-bit GeForce 8800 GT Superclocked with 650MHz clock * 512MB 256-bit 1 ns GDDR3 memory * 950 MHz clock, 1.9GHz effective memory rate *...
ovako imam jedan stariju đojstik koji mi ne paše na novu matičnu jel postoji neki konektor ili nešto da se taj đojstik može stavit na novu matičnu
nemogu nikako klokati procesor iznad 2.1 ghz inace je 1.8 dual core s 200 dignem na 235 i to mu je granica nja 240 se restatra komp a nekad me i iz igre izbaci kad jee na 2.1 jel zna itko zašto?updateo sam bios i dalje ništa:crazy: maticna je ova...
Evo ovako koji god DVD film ubacim da gledam imam problem.. naime sve mi je crno zvuk stopa... znaci nish ne vidim pokusao sam u mnogim programima: WMP11, POWER DVD. ma neznam ni ja sta sve nisam isprobao ali kod svakog programa mi je sve isto... da li neko zna do cega je ovoo... inace neki su malo...
dakle, molim preporuke, dvb-t ili hybrid kartica mora imati hardverski encoding podržava hdtv neka bude dosta kvalitetna novci nisu određeni ali ajde neka bude krajnja granica 700kn pci preporuka kartice?
Da li se nakon reinstalacije Windowsa (formatiranja diska) mijenja i Mac Adress? Da li postoji kakav program za promijenu Mac adrese?
ovako...pokusavala sam veceras otvoriti port da mogu skidati preko torrenta...i bezuspjesno... isla sam po portforward (ili tako nesto)...gledala po forumima...i sve napravim kako treba... no, kada dodem do trenutka kada trebam dodati port, router se zblokira i izbaci me s mreze, nakon cega moram...
da li ima tko taj mis? http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3618&cl=au,en ja sam ga danas kupio u vemilu i nekak mi je cudan, ko da malo kasni. kad npr. povlacim mis po ekranu ok. je ali na neke sitne i precizne udaljenosti nekad ko da zasteka tj. radi sa zadrskom. to...
kada "ubacim" USB u pc, pojavi mi se balon : USB device not recognized, a prije 2 minute je radio. jel mogu kako popravit USB, conecto sam ga u sve USB portove ali nece, ne mogu niti instalirati drivere, kaze da ne moze naci bolji driver od sadasnjeg, sta da radim. :dunno: :jehon: :(
Evo nasao sam na netu da se moze u bios od 2600 pro ubaciti bios od XT,dakle dobijate visestruko bolji rezultat performansi(i u dx10 igara). Ev tu mozete da vidite raspravu o tome http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=149209&page=5 Inace se flasha sa atiflash (upisite u google i...
Pozdrav, imam sljedeći procesor; socket 478 sa sljedećim specifikacijama: Polje Trenutna vrijednost Informacije o procesoru Procesor Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Jezgra procesora Prescott CPU stepping C0 Podržani setovi instrukcija x86, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Originalna...
Pozzic svima, da vas pitam dali da clockam svoju gpu i na koliko?Mislim igram cod4 se high aa x 2 i svi efekti ukljuceni ali maaalko steka.I sada volio bi i malo bolje pokretati crysis na dx10 ili barem na high da nesteka.Sta mi preporucujete, Hvala unaprijed!
Da li netko zna gdje kod nas ima za kupiti crtaća ploča za kompjuter i otprilike kako se krecu cijene?! Kod nas je bilo u jednoj trgovinici za Bozic, bila je oko 200kn, ali sada vise nema, a htjela bi ju za poklon nekome, pa ako netko zna, molim neka pomogne...
Zanima me da li je moguće, vjerujem da je, koristiti miš MX1000 skupa sa tipkovnicom MX3200 prek jednog prijamnika za komp? Imam oboje pa...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma