Do prije par tijedna je počelo! Na početku sam imao Nero6 i sve je bilo uredu dok sam s njim pržio i cd-e i dvd-e, ali kasnije sam pržio sa Nero sedmicom i sve je počelo! Nakon nekog vremena više mi nije htjelo učitati Data dvd-e koje sam pržio. Kad sam npr. spržio neki data dvd, meni nije radio...
eto opet ja imam problem ali sad sa bt (bluetooth) stickom. dakle od MSI-a je BToes bluetooth, i dogadja mi se da kad ga ustekam ne ocitava ali pise da je instaled a prije sve normalno radilo..dakle mogu ja neke nove drv. inst. i ako mogu tko ima str. pls za pomoc jer sam bt freak..thx!!
Pozdrav svima, Molio bih misljenje experta :) Zelim pc koji ce igre vrtit bez problema ali da bude dobar i na polju za programe Imam na raspolaganju 8.000kn za dobru konfu. Molio bih da mi stavite neku dobru grafu (do 4.oookn) može i dvije :) (svaka po 2.ooo kn) 4gb ram (mora biti)...
ehh ljudi imam mali problem. naime formatirao sam disk,instalirao ponovo xp sp2,sve drivere sve ok osim jednog drivera. to jest drivera za zvucnu karticu... ne moze se instalirati tako da nmam fakticki nikakvog zvuka na racunaru uopste nemam nijedan audio device pise mi "the audio device driver...
Koje zvučnike uzet za komp? 5.1 sustav, široko rasprostranjen model, kojem trafo neće zujat nakon mjesec dana, cjenovno prihvatljiv?
Neznam ako postoji, ali ja bih htio regulirati svoje coolere znaci brzinu i to u kompu, e sad ako postoji neki prog pls neka bude <5mb jer sam na dial-up a jako puca veza THX!:respect:
Da li netko ima ovaj Router? Zanimaju me neke stvari u vezi samih postavki. Uredaj je malo drugaciji od ostalih koje smo spominjali na forumu... :comp:
Recite mi kakvu konfiguraciju preporučili za 4k kuna? Važne su mi igrice i općenito brzina. Bez OS-a, miša i tipkovnice. I bez zvučnika. I da, u Zagrebačkoj županiji. Naišao sam MSG Professional n9 (link) Da čujem vaše prijedloge...
Imam promlem sa printanjem na Lexmarku z 600. naime ne printa mi tekst sa word,word pad programa.. a kad dam na njegovim postavkam da mi isprinta onu probnu sličicu onda mi je isprinta.
imam thermaltakovo mozart vc4000 kučište kao htpc bez vfd displaya za koji ima predviđen prostor, sada me zanima dali je imon jedino što se kod nas nudi i dali ima alternativa ? samo da napomenem kako mi daljinski uređaj nije uopće potreban, isključivo tražim vfd
Imam taj navedeni modem i pokusavamo ga podesiti u routing mode ali jedino sto smo do sad uspjeli je sjebati i stare settingse pa se sad odbija konektirati i kao obicni modem. Pokusao sam ga resetirati i vratiti na factory settings ali ne pomaze. :bat: :bat: Ako bi neko mogao staviti upute kako...
Najavljuje se pojeftinjenje DVD snimača (DVD-R, DVD+R, DVD-RAM) i do 50% do kraja godine. Više o tome ovdje
Procitao sam stare topice, nisu mi bili pretjerano korisni. Sad ja vas pitam koji da printer uzmem do 300-400kn. Uvjet je da ima zamjenskih boja po povoljnim cjenama. Razmisljao sam o 'Canon PIXMA iP1800, inkjet'. Dva spremnika sa tintom (FINE Cartridge - PG-37, CL-38 (Optional - PG-40,...
Imam 2 D-Link routera koje t-com daje, internet mi je an prvom katu, a na drugom katu maxTV. Dali ja mogu sad stavit na prvom katu router za internet(on i je vec postavljen), a na drugom katu drugi router za maxtv??? Spliter mi je postavljen na tavanu sa tavana mi ide jedna parica za telefon i...
ej ljudi kaj mislite o ovoj konfi složenoj za 3000kn u ve-mil-u mislim si uzet ovu konfu konfa ali neznam koju grafu ha za jedno najviše 1300-1500kn...čuo sam da mi je najbolje uzet 8800 gt samo neznam od kojeg proizvođača da uzmem 8800 gt
planiram si napraviti htpc pa me zanima koja je najbolja tv kartica i softwear hvala
stavio sam crnu zamjensku boju i dobro je printao ali nekon par dana pojavile su se crte i cistio sam glavu printera ali je ostao ipak trag muljanja, slova nisu skroz fina, u cem je problem i kako ga rijesiti
ovako imam problemčič kučište mi na sebi ima napona kučište je s obije strane otvoreno i na mjestu di se matična drži ima napona a iza kučišta na mjestu di mi je napajanje me jučer zdrmala struja a sad kad sam išo ukopčat usb kabel čuje se zvuk ko da iskre frcaju (makar ih ja nisam vidio) da se...
Naime imam problem sa mojim 1394 hardwerom.Problem je u tome sto ga kompjuter uopce ne detektuje,a imao sam ga odprije i radio je.Windows je frisak.Da li mozda treba driver za njega,trazio sam na googleu al su ponudjavali samo neke programe.
Eto da podijelih moja iskustva sa hlađenjem i smanjivanjem buke računala... Ukoliko se sjećate nekih starijih threadova o kupnji računala, onda znate da mi je tišina jako bitna, pogotovo s obzirom da mi komp radi 24/7... Prvo što vam treba je nabavka kvalitetnoh kućište, ja sam se odlučio za...
Nadogradio sam RAM memoriju ubacio sam jos 1 GB (dosad je bilo 512mb) i u Biosu ga prepozna a li u windowsu pod systemom ga ne prepoznaje (pokazuje 511mb dok je samo sa starim ddr od 512mb pokazivalo oko 470mb)...Brzina DDR2 je kod starog i novog ista 5300, Windows je vista home basic... Je li...
evo, CD je stajao u sprindlu oko 2 mj. i zadobio je nekakve točkice. rasporedio sam CD-e koji su mi bitni, te oni zapravo i nemaju tako puno točkica. sada me zanimaju 2 stgvari: - oce li se CD/DVD pržilica oštetiti, - ili samo nece te dijelove prepoznati?
evo kao sto pise u naslovu kad igram cod4 mi se restarta komp. Prije mi se isto bio restarto, dobro, ja reinstaliro igircu i proradilo. Mozda kad bi ju opet mozda bi i tada proradilo al neda mi se svaki tjedan ic ispocetka! Inace restarta mi se samo kad cod4 igram. Igro sam crysis pa nista(jest uz...
Koji WLAN modem kupiti od T-Coma? Zyxel P-660HW http://www.t-com.hr/privatni/kzona/kakodonas/tcentri/uredjaji-detaljno.asp?id=75 ili D-Link DSL-G684T http://www.t-com.hr/privatni/kzona/kakodonas/tcentri/uredjaji-detaljno.asp?id=68
Ovako treba mi hitan odgovor jer sutra namjeravam otici u ducan i kupiti graficku do 2000 kuna..I hard disk kapaciteta do 500 gb cijena do 1000 kuna Konfiguracija je slijedeca Maticana : Gigabyte GA MA770-DS3 Procesor : Amd Athlon X2 64 4400+ Memorija : 3 x 1 gb kingmax (800mhz) HDD: 80 gb...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma