pozdrav svima! Evo danas kupio graficku AGP i krenemo ju ja i frend stavljat (inace prije nisam imo iskustva sa stavljanjem) i ok...nakon kojih 20 min uspjeli mi sve stavit. Upali se monitor otvori se BIOS tj. nesto u BIOSU. Tipkovnica ne radi tako da nemozemo uc u Safe mod niti nista na...
pošto mi je "vrisnuo" KASDA adsl modem (koji sam dobio o T-com) trebao bi nabaviti novi. Sada je pitanje koji? Da li uzeti WLAN modem ili "žičani" ? Ako žičani, koji i gdje? Ako WLAN, koji i gdje? Mene samo muči signal tog WLAN modema... pošto mi je komp udaljen nekih 6-7 metara od ADSL...
Od sad pišem gramatički pravilno, veliko i malo slovo i palatali. :) (više- manje) Imam monitor ImageQuest Q770 (običan, nije lcd- a ni plazma :)) I sad mi se pojavljuje neko zamućenje slike u sredini monitora, kao da nije dobro fokusirana- to je najočitije kad mi se na sredini ekrana nalazi neki...
Naime cujem kako mi komp radi na zvucnicima, sto vise programa otvaram vise krce, cuje se kako mis radi i cak dokpustim neku glazbu cuje se taj zvuk. Mislim da je to zbog lose zvucne, ali frend ima takvu, a kod njega je sve normalno. Dali se to da ikako rjesit? Zvucna je C-Media L-8738-4C
E ovak imam cudan problem s kompom..to mi se pocelo desavat prije nekih 2 mjeseca...jednostavno se komp nakon npr. 2 sata zaledi ili pocne treptat slika pa se vrati slika i zeledi(kako kad) i onda ga moram restartat i kad ga restartam pocne pištat iz kompa(mislim 3 puta) i komp nastavi dizat sustav...
ovako imam eksterni hdd koji kad se komp ugasi njemu noramlo ostane goriti lampica kao da radi...sad znam da se to u biosu moze rjesiti ali nebi bezveze prcko po biosu...maticna je P35 DS3L
naso sam ovaj mis, i cini mi se lijep (znam da izgled bas nije najvazniji, ali eto:P) sad imam najobicniji neki mis (zicni, kuglicni) i relativno sam zadovoljan, samo sto nekad steka (rijetko, ali se zna dogodit) ovaj na koji sam dao link mi se cini dobar (1600 dpi, 10 tipki, laser, punjac)-...
Dakle, tražim ventilator od 60x60mm, hladi matičnu... Gdi bi uopće to mogao naći? Dakle, cooler za chipset izgleda ovako...
Frend mi je formatiro comp i nismo imali cd od motherboard:)Sad naime pohvatao sam sve drivere osim jednog te neam nikakvog zvuka na kompu;radio sam neke testove ovo ono kaze da mi fali Multimedia Audio Controller driver za maticnu P4S8X-MX i to nigdje ne mogu da nadjem?pomozite
E ovako... imam 2 stare graficke za koje nisam siguran koja ima kakve specifikacije, pa ako netko moze poslati neki link ili reci koja je bolja i zbog cega... To su onak prastare pci grafe... 1. S3 virge/dx q5e4bb (dsv3325dx) 2. S3 trio64v2/dx 86c775 (cp765lv2 m60-02) Eto puno hvala ako...
Znam princip i sve ostalo...al jedan je XP, drugi 98, pa me zanima jel ista procedura kod umrezavanja ili trebam nesta dodatno znati posto je ovaj Win 98? :respect:
Ovako: Servisiram frendov komp,i nailazim na slijedeci problem. Nakon novih Windowsa,i instaliranja drivera za chipset na ploci (VIA) instalirao sam i drivere za grafu (ATI). Nakon toga sam iso instalirat drivere za zvuk (Realtek AC'97). Posto mi stalno izbacuje isto,koristio sam 4 verzije...
eh ljudi kupio sam zvucnu karticu neku 6.1 (novu u servisu) ubacio je sve je ok sve radi. no primjetim da dole ima dosta onih "rupica" plava,roza,zelena,crna,zuta.... spojim fino svoje zvucnike (woofer i 4 zvucnika sistem) u zeleni i sve exra radi, sad imam jos jedne zvucnike (woofer i dva...
Trebao bih spojiti modem sa racunalom...medjusobno su udaljeni 30m...dakle, koji kabl da uzmem pa da jedan kraj spojim na modem (Zyxel) a drugi na kompjuter? i drugi slucaj... hvala!
kupio sam danas volan za pc smartbox racing wheels,ft-2004,ali nisam dobio drivere od lika,dali ima itko drivere za taj volan,plizzzz help
Frend je uzeo dsl, nije uzimao na ugovor, i reko je da mu daju najjeftiniji modem. Došo sam da mu to sve spospojim, instaliram, kad ono instalimram modem, preko njegovog cd-a(pomoću čarobnjaka, sve prođe bez problema). Uspjeli smo se spojiti cca 3 puta i skinuti svega par MB, modem se jednostavno...
Koliko da stavim onaj volume da dobijem pravi onaj surround zvuk.Posto mi dva zvucnika et rade slabije od ostalih.valjda to je tako.ali ovi prednji su mi onda preglasni i ne cujem ove ostale.:adminrulz:
imam logitech x-530 i kada slusam glazbu necju se straznji i centar, kada testiram zvucnu svi zvucnici odsviraju testni zvuk pomoc naredio sam opcije u vinampu zvucni, inace imam gigabite-ovu 7.1 zvucnu pomoc
Poštovanje Imam grafičku Radeon 9600XT. Problem je u tome da nekon što pokrenem bilo koju igrice (zahtjevnu ili manje zahtjevnu, glavno da je 3d) nakon nekog vremena kompjuter mi se izgasi. Ne onako naglo, nego fino, gospodski, zatvori sve programe i uradi shutdown. Probao sam razne drivere i nije...
Imam potrebu da ispišem jedan tekst koji bi trebao biti u cijelini kada se papiri sastave, ali tako da ako i slovo bude na mjestu završetka<>početka lista A4 presječeno na pola ili kako već, kada ga poljepim da izgleda kao cjelina! PRIMJER: Hitno mi je ako netko zna način ili kako...
trebam pomoc..neradi, pojavi mi se pinki slika ili ako probam prek msna..srusi se komp..
Bok, ljudi! Posto sam produzio MAXadsl ugovor, za koji dan trebaju mi stici Logitech X-530 5.1 zvucnici.. E sad mene zanima koju biste mi 5.1 karticu predlozili za nekih 200kn.. Dakle cisto neka koja podrzava tu opciju, nista specijalno ne trazim.. Ono sto sam ja vidio je: -Terratec Aureon...
Evo dobio sam na poklon jedan MEDION PC P4 sa 256 MB dimm RAM-a a dobio sam i informaciju da su ti racunari zasticeni, tj da se na njih ne moze ugradjivati RAM... Koliko je to tacno me zanima... a evo jos nekih podataka koje sam uspio pribaviti od njega Na maticnoj ne pise nista. ali kad...
Juče sam dobio zyxel-ov wlan router i sav sretan sam ga složio i namjestio i sve je bilo savršeno, no međutim. Kasnije kada sam upalio BitTorrent da si skinem koji filmić za naveče dobio sam lagano iznenađenje. Skidalo se brzinom cca 30kb od uobičajenih 100, 120kb te je dolje stajala neka poruka da...
imam samo crnu boji i nece mi printat tekst, zanima me dali postoj nacin da printa
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma