zelio bih kupiti novi ili poboljsati ovaj komp-sta je jeftinije a zelio bih ga nadograditi da mogu igrati igre koje uskoro izlaze(ove jeseni) sta mislite moj komp MATICNA-mb asrock p4s55fx+ PROCESOR-CPU intel pentium4 2400mhz COOLER-cooler za pentium4 MEMORIJA-256mb pc2700 ddram HDD-40gb...
imam rambusove RDRAM-ove,koji mi daju samo 768MBrama htio bi to proširit, ali postoji problem di da gi nađem:respect:
Pošto sam taj laptop kupio 28.03.2008., dakle samo nakon malo više od 2 mjeseca, laptop je crkao. Nije reagirao HDD, čak nisam mogao otvoriti onaj dio za CD/DVD. Poslao sam ga u servis u ZGB. Danas sam ih kontaktirao, dijagnoza je - otišla matična ploča, i pošto je pod garancijom, oni su naručili...
Palim ja ujutro svoj komp kao i obicno, medjutim ovoga puta da bih reinstallirao OS. Stavljam CD od XP-a kad se lampica samo zakucala i stoji tako osvjetljena. Nema nigdje press any key to boot from CD...Sinoc je krenula bila instalacija XP MCE i nakon restarta izbacio je neki error i nije htjelo...
Možda je ovo glupo pitanje:tomato:, ali- šta ću (inače nikad neću saznat):) Od nedavno su me ljudi u dućanima gdje kupujem cd- e poćeli ispitivati hoću li CD-R ili CD+R, ja sam pogledo tipa pogledom :wtf:. I pitam ga koja je razlika, on ni sam baš nije siguran, kaže nešto da jedni pdržavaju brže...
:respect: pomagajte:cry: :cry: ..idem na onu ikonu za print u wordu i ponudi mi star hp printer kaj sam imal prije,kak da ga se rijesim? problem 2. :isprintal sam 6 str,al sad hocu dalje i baca mi prazne papire,a puna je tinta i sve,,il mi isprinta a na textu se vide kao crte di mu je nestalo...
Hej. Evo, kupio sam komp i kreno instalirati vindonze, kad, nakon instalacije, pogledam particije harda i vidim da ima jedna od 29 GB na kojoj su windowsi i jedna prazna na kojoj je 98 GB. Sve bi to bilo ok da ja nisam kupio hard od 320 GB. Zovem HGspot i kažu da treba instalirati SP2....
Što mislite, što da kupim da donekle poboljšam ovu kantu, a da se previše ne istrošim: CPU: Intel(R) Celeron (R) 2.26GHz RAM: 256 MB RAM DDR Kingcell Hard: Western Digital 7200rpm 2MB cache ATA 40GB Wester Digital 7200rpm 8MB cache SATA300 80GB Grafička: VIA/S3G UniChrome Pro IGP AGP max....
kad printam, printer ostavlja vodoravne crte neobojanim, iso sam head cleaning (i to par puta) i nepomaze, zanima me dali se to moze rijesit i kako. hvala unaprijed !!!
kada stavin da nešto svira onda to svira jedno vrjeme i najedanput počme zujit i adsl se isključi, čim restartam komp to radi opet jedno vrjeme normalno šta mu bi???
...znači samo ovo četvoro iz naslova... ...što bi vi preporučili...
http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=1138&STATUS_FLAG=A&SITE=US tu su svi bios flashevi, i program za flashanje pod windovsima! Skinuo sam program, ali prvo mi ga ne otvara, poslje ga otvori i ispiše on bord no phinex bios. neznam kaj dalje jel moze pomoc oko...
Na maticnoj S370 mi ne radi mis, bio mi je istekao slucajno dok je komp radio, pa sam ga popravio i od onda ne radi, maticna je pocela piskati, i sad kad se pali komp piska, probal sam druge miseve ali ne radi, probal sam cak mis sa serijskim portom spojit ne radi ni on, samo piska, jel se moze...
Hej ekipo. Osim fotića, odlučio sam kupiti i novi komp. ;D E, sad. Razumijem se u konfiguracije onako, polovično. Znam otprilike koju snagu kompa bi htio, ali mi je problem doći na neki cjenik i odlučiti koja stvar je dobra, a koja nije. Pa ako netko ima vremena nek me malo savjetuje, bio bi...
Evo gore navedeni modem ne radi ispravno. svjetle lampica power, ENHERNET 3 svjetli konstntno, a 1,2 i 4 ovisno gdje uštekam mrežni kabl. Lampica dsl ne svjetli uopće, samo onak slabo zatinja dok ga uključim. Sve je uredno spojeno, neznam kaj da više sprobam, modem se ponaša kao da nije spojen na...
Koristio sam do jucer MaxTV sa Zyxel P66OHW-T3 routerom i sve je redilo bez probema, no odlucio sam ukljucit MaxTV HD pa su mi stari router zamjenili novim P660HW-D3 i na pocetku je sve radilo ok, ali odjednom mi je nestala slika na MaxTV-u, iskljucim ga iz struje, ponovno ukljucm a on nikako da...
Krepale mi pedale na Logitech DFP,pa me zanima gdi da ih furam.....nemam garanciju više.... (Sorry ako sam ovo stavio u krivi podforum-stvarno neznam gdje ovo da stavim.)
zna li netko gdje se to moze nabaviti u zagrebu osim u Optimum online jer tamo nije raspolozivo? i imam jos jedno pitanje ide li to na 1 ili 2 usba? tnx.
Ovako, posto u zadnje vrijeme iam problema s kompom zelim biti siguran da opet ne naravim glupost. druga stvar, tako sam frendu srusio windowse. Moj hard je stavljan na cabel select (ATA) i kad ga stavim na master windowsi se ne pokrecu, a zelim stavit drugi uz njega naravno na slave (ATA neki...
Jucer sam dobio jedan hdd od 40gb i idem ja to spajat, ali ne znam slozit jumpere, pa sam iskljucio napajanje i spojio da vidim kak bi otprilike islo i ividim ja da to ne znam pa sam iskljucio taj hdd. Zatim sam ukljucio napajanje, ukljucio komp ali se na ekranu nista nije pokazalo, ali ekran je...
Evo, kao i svaki gradjanin koji je iskusao T-Com usluge, i dobio Kasdin ili neki drugi šrot koji se kupuje na kile, odlučio promjeniti ga za neki bolji.. U mome slučaju je to Router napisan u naslovu, što podrazumjeva da je to linija sa WLAN-om... Kao što i u piše u "User Guide" sve sam ljepo...
Problem me poceo daviti prije 3 sata a neda mi se postavke provjeravati 1 po 1 dok nesto ne proradi lol. Naime surfam normalno i od jedamput komp mi daje sljedecu poruku o gubitku ip adrese i o gubitku connectivitija zatim da bi vratio vezu izmedu routera i koma moram istekati router iz...
Kupio sam novi dvd rw,cim dize sistem s cd-a komp se resetira,Ista stvar je kad u windowsima stavim cd, odma se resetira.Komp je slj konf : 256 mb ddr,intel celeron 2.0ghz, hdd 80 gb hitachi (novi).U cem je problem i kaj da radim?
Problem sa gasenjm kompjutera, START - TURN OF COMPUTER - TURN OF. Ugasi se monitor, ali disk i dalje radi.... Display Properties - Screen Saver - Power - Advanced -> pise samo "When I press the sleep button on my computer - Shut down ( tu moze biti bilo koja opcija, ali ne mijenja nista...)...
Imam noviju mat.plocu i mislim da mi usbovi (oni zadnji kod ulaza za miš) nemaju napajanje.Kad priključim fotic radi , a kad ubodem EX HDD ne radi. Da li iz onog snopa kablova treba ubosti neki u mat.plocu ? Brine me jedan cetvrtasti s cetiri okrugla konektora Hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma