u zadnje vrijeme mi se događa da nakon nekih 5-10 min kad je proc na 100% počne mi pištat komp...kao da se pregrijava...u biosu mi je isključena signalizacija za to,al opet pišti...gledo sam sa everestom temperature i proc je negdje oko 45, a cpu dioda je oko 50 stupnjeva....pa sad neznam zakaj mi...
Evo ovako imam jedan racunar koji je super sve mu radi... hocu reci radilo je do prije par dana... a onda je odjednom poceo sam da se gasi!!! EVO GA: AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 4600+ 2.40GHz 2046MB RAM jedna mala napomena Fujitsu Siemens je i morao sam vec jednom...
mislio sam stavit kameru (ona obična, ne ona za nadzor) negdje da mi služi kao video nadzor...e sad....naravno treba mi produžni usb kabel,pa me zanima da li bi to radilo sa nekih 50 m kabla produžnog? tj.,dali bi bilo nekakvih kašnjenja ili tak neš??
Zanima me nesto, imam thompson speedtouch i dlink wireless routere. Trenutacno koristim Thompsona (ST780I WL) zanima me da li je npr. moguce negdje u kuci postaviti ovaj drugi router d-link (G684T) i samo ga u struju ukljuciti da hvata signal s ovog prvog glavnog i salje ga dalje tj. prosiri wlan...
evo ne znam kako da postavim pitanje ali uglavnom imam graficku (evga 8800gt sc 512mb dd3) za koju svi ljudi, koji je imaju, kazu da mogu igrati na full high (crysis,colin mcrae dirt, bioshock...etc-uglavnom high end zahtjevne igrice) ali u mene prve dvije igrice-trecu nisam ni probao,jedva idu...
Instalirao sam Vistu neki dan (zadržah i xp) iz znatiželje da vidim kako izgleda aero sučelje. Sad sam se "navukao" na te grafičke kerefeke, a budući da se radi o ultimate verziji koja ima media centar htio bih gledat TV. Problem je što za svoj Twinhan USB DVB-T tuner ne mogu nać drivere za...
Htio bih kupiti tipkovnicu sa bijelim tipkama i plavim osvijetljenjem. Nešto poput ove: http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/directron_2011_331543072 Pa ako netko zna gdje se može u Zagrebu nabaviti takva tipkovnica. Samo se nadam da cijena nije veća od cijene nekog logitechovog bežičnog...
Pozdrav, vec duze ne pratim sto od novog hardvera valja, koje marke su sad "in", itd... pa bi molio da me netko, tko se razumije, posavjetuje..ovo sam slozio s kolegom: Jos jedino fali mis i tipkovnica, al to lako ubacim... Komentari i savjeti dobrodosli.
...naime planiram mjenjati samo navedeno u naslovu, pa bih volio da mi date pokoji savjet :) ...inače već sam našao koje bih komponente uzeo, ali ne znam da li za tu cijenu mogu naći nešto bolje: MB - Asus M2N-SLI (ili bilo koja druga matična s 2x PATA) >> 490kn Proc - AMD Athlon 64 X2 5000+...
imam kablo (vise njih) "6 pin pci-e power cable" pa me interesuje je li ono neophodno i za sto sluzi jer do sada mi ga serviseri nisu stavili ni na jednu graficku, koliko sam ih promijenio, pa ih imam nekoliko ovde :D mislim da to ima veze sa ovime sto pise na kutiji "400 watt power supply with a...
Pomagajte ljudi. Ovako imam problem s tim ruterom. Moj pc se spaja preko wlan kartice na antenu znači nemam adsl. e sad ja bih htio da taj ruter salje signala dalje prijatelju da se on može spojiti na mene da mu ja dam internet konekciju preko mene. se515 je samo spojen preko utp kabla (obicni...
dakle postvio sam si neke ventove po kučištu,pa me zanima jel oni trebaju izbacivati topli zrak van ili ubacivati hladni unutra?? dakle, pitanje kako ih je bolje okrenut....i još nešto...imam na matičnoj ventić mali (orginal), pa me zanima jel gasmijem isključit da mi po noći ne stvara buku??? jel...
Evo jedna mala anketica da vidimo imate li dovoljno jaku konfiguraciju koja može reproducirati filmove u HD (High-Definition) rezoluciji. Dakle pitanje bi bilo koju kvalitetu filmova možete odvrtiti na svom stroju. HD konfiguracija uključuje dovoljno veliki ekran koji ima HDMI priključak i...
Stvar stoji tako da ovaj novi procesor koji sam uzeo ventilator je strašno glasan! :( Processor: Athlon™ 64 X2 Dual-Core Model Number: 6000+ Frequency: 3000MHz L2 Cache Size: 1MB x2 Socket: AM2 Manufacturing Tech (CMOS): 90 Wattage: 125W System Bus: 2000MHzZna li itko koliko on...
http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=7312 imao sam pod rukama ovaj, i sviđa mi se, vibracija je dosta jaka, feedbeck, ma sve je super. sad me zanima dal za te novce ima za uzeti šta bolje? I kak stoji s kvalitetom taj genius? Imao sam dosta davno jedan smartbox, i relativno brzo su otišli...
ej ljudi dobio sam ovu graficku http://www.amazon.com/e-GeForce-Superclocked-PCI-Express-Graphics-512-P3-N802-AR/dp/B000Y16TXM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=pc&qid=1208871826&sr=1-1 pa me interesuje koje hladjenje da stavim,i interesuje me u sto se uopce ukopca to hladjenje jel to ide na maticnu ili sta...
pozdrav ljudi, imam jedan problem...dobio sam graficku od frenda... Leadtek Winfast a400 GT (6800GT) AGP grafa radi ali baca neke crte po monitoru. zanima me dal se to moze rijesiti kod kuce ili mozda servisom i dal se to isplati?
gledao sam na netu tda ima neke termovodilne ili stabilne il nes tak paste za procesor pa zelim pitati dal one hlade proc, odn. za sta sluze i da li ih mogu i u kojim slucajevim koristiti
izvadio sam grafičku van iz utora i stavio je nazad i sad mi se komp neće upalit,odnosno pokrene se ali ništa ne radi...kaj bi moglo bit???....molim hitno...hvala...
Imam nVidia GF 8500 GT i želim sliku s kompa na TV. Imam nekakav kabal (slijedi slika) i kabal koji mogu u jedan kraj prvog kabla staviti. Evo slika: E, sad ja to sve pospajam (znači Grafička -> S-Video -> taj drugi kabal -> TV), restartirao sam komp, ali i dalje nemam slike na TVu, a u nVidia...
Naime prekjucer kada sam pokusao upalit komp izbacilo mi je poruku da se linuxi ne mogu bootat i tako svaki put kada sam pokusao upalit komp, no kada sam izvadio drugi hard sve je cudom proradilo. Ja sumnjam na to da je u potpunosti krepao, ali na njemu imam vazne podatke, sve slike slikane...
evo ovako,kupujem novi komp (komponente posebno pa ću slagat) pa me zanima kako znt jel dosta jako napajanje za tu konfu... kupio bi procesor AMD Athlon 64 X2 6000+ MB MSI socket AM2 K9N NEO F V2 vga xfx nvidia geforce pci-e gf8500gt 256 ddr2 hdd sata 2 160GB DVD/RW interni superallwrite &...
evo imam gore navedenu ploču i sada imam amd athlon 3000+....ali naravno hoću ga nadogradit....e sad je problem kaj ta ploča ima socket 754,a takvi se ja mislim više ne proizvode.....najjači je ja mislim 3700+(ako griješim ispravite me)....e mene sad zanima da li je moguće nekak bolje nadogradit,a...
Imam 2 Zyxel uredaja, oba sam dobio od T-coma, jedan je P-660HW-D3 a drugi P-660HW-T3. Zelio bi da jedan radi kao adsl router a drugi kao njegov wireless repeater. Znaci bitno mi je da pokrim wireless signalom sto vece podrucije i da svi koji se spajaju na tu mrezu djele istu internet vezu. Se to...
Ne rade mi zadnji zvučnici (Logitech X-530). U setupu za zvuk kada dođem mišem na sliku konektora za stražnje zvučnike iskoči mi "no output". Kad kliknem na sliku tog (crnog) konektora otvori prozor u kojem piše "Which device did you plug in?". Označio sam rear speaker out ali i nakon toga nema...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma