Imam vistu 64bit. P5QL pro maticna. Kada gliknem shutdown, windows se ugasi, ali ostaje ugasen 5 sekundi i onda se sam pali! Trazio sam po googleu, nisam nista pametno nasao... Pomoc???
Naime imam Hdd od 200 gb sa ide prikljuckom koji je star oko tri godine i koji je vec tada podijeljen na dva dijela koristena za spremanje podataka (muzika,filmovi....). Veceras sam primjetio da disc nosi naziv K iako je imao Zoran... Ne mogu pristupiti tom dijelu harda a drugi dio je normalno u...
ajd ljudi pomagajte. kupujem novi komp, a bas nemislim davat sad neke grdne pare. ionako malo malo dolazi nes novo,pa se bas i ne isplati sad 1000 eura investirat,za nesto kaj ce mi 2 godine trajat. evo ovako radi se o Kompu marke HP Pavilion a6346 Procesor: AMD Phenom 9500 Quad Core 2,2...
Radi se o bežičnom optičkom mišu Trust MI4550xp kojeg sam koristio na laptopu svojedobno. Problem je u tome što ga win na starom kompu ne prepoznaje uopće neovisno o tome u koji USB konekto je stick upiknut. Prije je radio na tom kompu, ali sam nakon toga spajao razne periferije na USB pa ga je...
Evo, odlučio se kupiti taj adapter. Treba mi jer su mi slušalice malo kraće i volim imati sve "utore" pri ruci :) Uglavnom, kupio sam neki adapter, nema ga u cjeniku chipoteke na internetu. A ne znam, crn je, dug oko 1.2 metra, ima oblik stare telefonske ćice (onako- "zarotiran" pa se...
Malo čisteći zapitam se što to sve zauzima mjesto na mome kompjuteru! TuneUp Utilities 2008 mi to dobro i zanimljivo odradi pa ako netko želi neka isto proba postati na način slikovit kao ja. ;D Gdje se nalazi: -TuneUp Disc Space Explorer Rezultat:
Evo nakon duugo vremena jedan post od mene, imam problem s logitech x-530 zvučnicima, rade mi u wmpu i ostalim plajerima ,ali zvukovi od windowsa i npr. na youtubeu ne rade, ako netko zna šta bi moglo bit, zvučna je realtek hd mislim? Pozdrav!;)
Pretpostavit ćemo, da se radi o tome... Naime radi se o sljedećoj stvari, ima jedan folder na hardu, koji se sastoji od 8 podfoldera, ko mi ga je dao, glavu ću mu zašarafiti na banderi,pa ću onda da budem na tv, majkemi inače mrzim č,ć,š,đ,ž u pjesmama i ostalim sranjima na kompu, ali ovo me...
Evo, treba mi novi monitor (imam CRT monitor 17" koji je postao mutan) i vidio sam u getro- u ovaj monitor. Uočio sam ga jer je najjeftiniji :D Ne treba mi nikakav opasan monitor, uglavnom surfam i povremeno igram cod2. Zanima me jel ovaj monitor dobar (znam da nije kao neki od 1xxx kuna)?...
Ovak ljudi, kupujem si novu konfu. Kučište i HDD-ove ću si ostaviti od stare sve drugo ide novo. Bez periferije. Dosad sam smislio ovo: -matična: Gigabyte EP35-DS3 599kn -procesor: Intel Core 2 Duo E8400 1075kn -memorija: PC6400 Kingmax 2gb×2 403kn -napajanje: CORSAIR TX650W 570kn -grafička:...
Znaci problem se javlja kad na svoju staru RAM memoriju od 512 nadodam novu od 1giga. Kompjuter mi tad steka, resetira se iz cista mira kad otvorim neki prozor, izbaciva me sa interneta, izbaciva kada slusam muziku i slicne sitnice. Isprobao sam ovu novu RAM od 1giga da vidim dali ce stekati kad...
Malo sam pregledao teme i bilo je sličnih no niti jedna se nije ticala veličine 22" ;) Eto trenutno sam u nabavi novoga LCD monitora...pa me zanima koji bi bio najbolji od 22" a da ne prelazi cijenu od 1600kn? Kao best buy po nekim istraživanjima i uspoređivanju časopisa VIDI sa drugim...
ma znam da ste vec zasigurno dosta pisali o ovoj temi...al ja bi vas opet pitala..ko o tome zna... ev ovako..iman printer canon ip1300..al su mi boje skuuupe...pa sad namjeravan kupit novi printer koji ima zamjenske boje..pa jel imate koji dobar savjet koji printer da uzmen da je dobar al da...
Kratko i jasno, udario grom i otišao drugi kanal na ruteru, ledica za taj kanal uopće ne žmiga!! Kanal 1 radi bez problema, no imam dva kompjuter, trebam ili 3. ili 4. kanal!! Što se događa kad se spojim na 3. ili 4. kanal, ledica za taj kanal svijetli, na kompjuteru se pojavi poruka da je...
dakle zanima me vaše mišljenje o takvom hlađenju...da li je isplativo i da li radi svoj posao kako treba??? pošto mi komp radi po noći bitno mi je da je ćim tiši,pa...
Kupovat ću komp po komponentama, pa ga dat nekome da ga složi, ili ga sam pokušat složit. Vec sam naisao na neke komponente zanimljive, pa kako vam se cine. AMD Sempron procesor, to je jedino što sam odabrao, e, sad, jel je dobar onaj hladnjak koji ide uz njega, ili da nabavim neki novi (do...
prekjucer sam kupio od prijatelja graficku karticu...graficka je Nvidia geforce 7600GS 256MB...sada u vecini igara ili pocne stekati ili skroz stane i moram resetirat računalo...na primjer kada igram GTR evolution vozim se minutu sve u redu i onda samo na jendom stane...kada me izbaci pise da je...
sad imam AMD sempron 2800+(1,99GHz) i maticnu plocu Gigabyte K7 Triton....pa me zanima koji najjaci procesor bi isao na tu ploču i kakav bi mi hladnjak trebao??
Kupio sam si interni citac memorijski kartica jer mi je dosadio onaj stari kojeg mogu stalno nositi pa tako da je najvise bio kod drugih a kod mene najmanje... sad me zanima kako se to spaja... je li isto kao i floppy disk ili je procedura malo drugacija???
Koje je najbolja i najjeftinija grafička za igranje novih igara (imam nvidia geforce 6150se nforce 430 i rainbow6 vegas 2 i turok 2 mi štekaju. updateao sam grafičku, ali i dalje šteka . e da, integrirana je pa sam ja došao na ideju da su mi igre usporene baš zbog toga) i gdje ih ima za kupiti?
intel celeron 3.0 maticna ploca asus p5vd2-mx se graficka karta isto asus 256 mb ram 1.5 gb kompjuter normalno ugasen navece ujutru ne pali agregat ispravan... kad se upali svjetli zelena lampica i crvena od procesora koja je stalno crvena
Pozdrav ljudi, zanima me znate li za neku gamersku konfiguraciju koja nije puno skuplja od 4k kn, a da igrice ne štekaju i da bar godinu i pol ne moram na njemu ništa mijenjati?
Hej-haj! Imam jedan problem i trebam pomoć! Imam gore navedeni monitor i počeo mi je neprestano na sredini ekrana izvoditi auto adjustment. Instalirala sam i nove drivere za grafiču i monitor i opet ništa! Nekada se ne pokazuje po pola sata, a nekada i do 5 puta u 20 sekundi! Isključila sam...
Imam jedno pitanje...budući da imam dosta stari PC, također imam i neke stare drivere...jučer sam instalirao Driver Updater Pro XPC Tools i našao mi je 7 periferija za koje postoje novi driveri...radi se o sljedećim driverima prikazanim na slici: Ono kaj mene sada zanima ako ja skinem te...
Malo blesavo pitanje, al vrijedi pokusat, riknul mi je dvd przilica na laptopu, i ja sam odserafio sve serafice na poledini laptopa kako bi uklonio zastitnu plastiku, međutim svi šerafi vani al plastika nejde dolje, dali postoji neka caka kod laptopa kako se to skida ili?! Jer nisam nikad do sad...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma