Slučajno naletio na netu, popalio se na tu sjajnu stvarčicu i naručio za doma! ;) Stiže mi idući tjedan jer nemaju trenutno na skladištu (rasprodano ;D) Pa tko sebi želi dobar poklon. http://www.sgm.hr/ergotron.html EDIT:
Da li ima netko taj laptop (konkretno nx6110 py435es) kome radi wireless? Imam isti takav komp kojem ne radi ta tipka za wireless (ili fn+F2), a znam da je prije formatiranja windowsa radilo, samo što mi nije trebalo, a sad imam WLAN modem pa mi treba. Šta je taj Net Adapter u Device manageru? ...
Nemogu više naći,bio je u Vemilu do prije tjedan i po ili dva neki po cca. 150 kn i više ga nemaju,a ostale trgovine isto tako. Skuplji ne treba i nije za mene pa osim niske cijene i da je USB nema drugih kriterija. Evo našao sam sliku jednog kakav se davno prodavao u Kvarku,da vidite na što...
Imam P3 Naziv matične ploče HP Brio BA410 Northbridge VIA VT8604/5/6 ProSavage PL133/PM133/PN133 ploca ima dva usb izlaza standarda 1.1 Zanima me dal ima za kupiti pci usb kontroler ili hub da se stavi na plocu i da radi na 2.0 standardu? jel bi to bilo to?...
Dakle, radi se o sljedećem... Standardno wlan sranje u tšrotovoj ponudi.. U zadnje vrijeme je pobelsavio.. Recimo kad pristupim preko laptopa nekoj od svojih network location i recimo hoću nešto pretražiti, jednostavno mi pukne internet, isto tako kad nešto hoću prebaciti, ubije mi vezu.. ...
ovakva je situacija: upalim komp uđem u windowse i oni jednostavno crknu..pojavi se onaj plavi ekran i ponovo se pokreće cijeli postupak...nekad uspijem komp održat i par sati da radi i onda opet isto..skužio sam da mi se to uvijek dogodi i kad neki program probam instalirat.probo sam...
Ovako,kupujem matičnu,grafičku,procesor,napajanje(ocz 500w) i memoriju(koja niije predmet rasprave pošto je jeftina) Odlučio se za grafičku ati 4850 gs(golden sample) ima odlične recenzije i to je definitivna odluka.. e sad koju i kakvu matičnu??tu sam totalno bilmez,ne kuzim se u to.. i nemojte...
Danas sam malo proučavo upute od matične i vidio sam da se komp može upalit dvostrukim klikom miša ili nekom tipkom, kombinacijom tipki na tastaturi... E sad piše da ATX power suply mora imat bar 1A napona na +5VSB leadu..našo sam di je taj ATX na matičnoj al neznam kak ostavit taj 1A da bi sve...
Imam tu karticu i pokušavam skinuti drivere sa službene stranice: http://www.ralinktech.com/ralink/Home/Support/Windows.html ali nema šanse.. Ako netko ima te drivere ili može skinuti dotične drivere, bio bih zahvalan
Bok, nakon šro mi je otišla glava na canonu i350- koji me pošteno služio, odlučio sam se na kupnju novog printera. Razmišljao sam i "istraživao" po internetu i zaključio da laserski printer, u konačnici, po cijeni dođe na isto kao i ink jet. (jesam li u pravu?) Ne printam baš jako puno, 10...
dakle dali se ispalti clockat procesor i do koliko bi islo i ako neko moze pomoci??!
imam nvidu geforce 7600gs...skinuo sam zadnje drivere...i directX9...ali kad uđem u bilo koju igru igra zablokira i mogu samo restartat komp...nista drugo...pomoč ljudi!
nije mi vazna marka dajem za njega do 1300kn sto mi se isplati uzet za navedenu svotu
Danas se bas mjenjo s frendom,ja njemu svoje staro kuciste Enermax pandora sa Enermax 400w napajanjem a on meni Ge Cube Ati Radeon HD2400pro 512 MB DDR2 PCI-Express Hard ExcelStor Jupiter Sata 2 250 GB e sad kako stoje stvari sad sa ovom grafickom trenutno imam Ati Radeon X1300 512 MB...
evo, ovako, zanima me koliko dugo mogu trajati toneri na C/B, koliko stranica oni, a koliko ink-jet. I, isplati li se kupovati laserski printer, zbog tonera. vidim da 400 KN košta toner, a za ink-jet oko 70 KN sve boje. Pa me zanima jel to bolje. Hvala! PS: ako može i par preporukica što...
1. Kupujem konfiguraciju koju planiram imati barem 4-5 godina 2. Limit je 6000 kuna 3. Želim da komp bude TIH - znači s metar-dva da je gotovo nečujan? Dal je to moguće s ovim buđetom? 4. Konfu sam sastavljo u Linksu. Uvijet je da sve bude kupljeno u istoj trgovini! e ovako nešto sam si ja...
Imam jedan problem sa usb stikom... a radi se o slijedecem stiku: SanDisk Cruzer 4GB... najprije sam ga korisito na Visti gdje nije bilo nikakvih problema a zatim sam ga prebacio na XP. Tu mi ga prepozna kao CD-ROM i onda mi pocne racunar stopat da ga jednostavno nemogu koristit!!!
Sklopio sam komponente, upalio, sve radi. Idem instalirat win xp sva loadanja pred instalaciju i kreiranja particija ide dobro, do prvog restarta. Pali se Windows XP screen i ulazi u setup (http://web.mit.edu/ist/products/winxp/advanced/repair06.gif). To traje par minuta i nakon toga računalo se...
Neki dan sam ukopčo usb u komp i odjednom mi se pojavi poruka da ga komp ne prepoznaje probo sam i kod frenda i opet ista poruka..a taj usb već dugo koristim..znači da bi trebo imat driver..u čem je onda problem ,transcend jf v60 (4gb)
...pa ima li tko pojma ima li gubitka signala/kvalitete ukoliko je S-video kabel koji spaja komp i TV dugačak 10 metara i naravno gdje nabaviti ovakav kabel??? - Ovaj upit vrijedi i za kabel za zvuk - uredno činčevi... naime pošto je u tijeku manja reorganizacija prostora u kućnom okružju odvajaju...
Imam problem vec neko vrijeme, komp mi se pocne restartat sam od sebe (najvise navecer) i nakon toga ne zeli upaliti. Sve prođe ok do loadiranja windowsa i nakon sto treba uci u winse monitor se ugasi. Ili nekad sve prođe ok i naednom na ekranu pise over rage i restarta se. Winse sam neki dan...
Isto sam postao i na jedan drugi forum: Eto zadnjih 5 godina imam notebookove, htio bih opet desktop konfiguraciju. Pa sam malo izgubljen, dosta se toga promjenilo od zadnji puta kada sam slagao racunalo. Cilj mi je kao i svakome imati dobro racunalo, stabilno (zbog posla) i dosta snazno....
dakle ovako...moram ici u nabavku novog monitora :) u ponedjeljak idem kupiti, i tada ga moram kupiti jer ostajem bez ovog kojeg trenutno imam... ne mogu otvoriti www.nabava.net pa da pogledam i filtriram monitore i tako to, pa ako vi znate neki koji se krece u tom cjenovnom rangu, a da je ok......
Frendu crklo napajanje na kompu. To sam zakljucio po neugodnom mirisu iz unutrasnjosti napajanja,i po tome sto komp radi bez greske s mojim napajanjem. Narucio sam napajanje COLORSit -Power Supply 500W. On ima Na sebi onaj veliki konektor s odvojivim 4-pinskim prikljuckom,te zasebno odvojen...
dakle, isplati li se ovo kupiti: http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?&module=proizvodi_opsirnije&id=16052&kateg=9901 (naravno, bez ovog "sendviča"). kupio bih 50 ili možda 100 komada cak. kako vam se cini te CD-i, DataWrite? ima akcija ako kupiš tako 50 komada da te dodje 1 kn...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma