Thermaltake VF7001BNS DH101 crno, AL panel, SECC, VFD Za sada mi je ovo u prvom planu... ako imate neku drugu preporuku ili neku lošu stranu ovoga kučišta.. Hvala!!
Ak neko ima prijedloga nek sam piše..u tih 7000 ulazi i monitor...ma sve... to je za frenda uglavnom ce mu služit za igrice + surfanje :respect: da čujem prijedloge...
stigla mi nova grafa.. ati radeon sapphire hd3850 512mb, a prije nutra bila ati radeon 9600xt professional 128mb. nakon sto su mi stavili novu poceli su mi se desavat problemi kao sto su: http://i36.tinypic.com/2e0l7ao.jpg http://i33.tinypic.com/20ro36g.jpg ...
Treba mi neka matična AM2 sa garfičkom, dvi... Gledao sam Gigabyte MA69G-S3H, ali je nju sve teže naći.
Evo mene nakon dugo vremena... Molim pomagajte... Koja se graf karitca isplati uzet za pci-express do 1200 kn, imate mozda koje preporuke? I koja je ploca najbolja za AMD-a Phantom procesor, i koji chipset? Hvala
Jeli netko zna kako da zaustavim da mi svaki put kad palim printer ( HP psc 1510 ) on printa neku testnu stranicu, jeli postoji možda koja postavka u opvijama pa da je isključim.
Komp mi se gasi dog igram igrice, i vidio sam da temp na maticnoj zna prec 45 stupnjeva,pa sam mislio ugradit jos par ventilatora u kuciste, pa me zanima da li trebam nes posebno znat za to napravit ili samo kupim ventilator, stavim, ustekam i to je to...
Trebao bi mi jedan program da zaklucam STICK kljucic t.j. kada ga stavim u konp da moram staviti neki pasvord da udem unutra i kada ga izvadim da bude zakljucan molim ako neko zna da mi posalje link di mogu to skinuti i kako se instalira:hrv:
molim prepotuku za napajanje za ovu kantu,trenutno imama napajanje koje je došlo uz kućište od 500w koje se dosta grije te mi komp pomalo šteka.komp se koristi za internet te koju obradu fotografije u ps-u.poželjno bi bilo da je do 400kn.znam da i grafulja nije bog zna šta ali ona će malo pričekati...
Kupujem lcd monitor i sad me zanima koji monitor bi bio bolji. 17'' LCD ili 19'' LCD Wide? Kakva su iskustva u igrama i ostalim aplikacija kod wide formata?
Premjesti sam kompjuter u drugu prostoriju i da nebi sada razvlačio kablove po tri zida i oko dvoje vrata i bušio tri rupe u zidovima odlučim uzeti Wireless USB jer već supruga ima laptop pa smo uzeli od prije Wireless modem (Bnet). Prije je sve radilo za pet. Kod laptopa sve normalno i super!...
Kupio sam novi HITACHI Deskstar disk 160 GB SATA kad sam ga spojio kompjuter ga je detektiro nakon toga sam otvorio manage pa zatim storage i DiskManagment local zatim sam išo kreirati particiju nakon toga tamo na tom disku što sam kreiro particiju je pisalo formating jasam bezveze klikno...
Išao sam po tutorijelu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=120704 (post #5) flashati modem, a da kreten nisam prvo pročitao da ću kasnije imati problema s MaxTV-om Naravno nisam napravio backup filea user.ini pošto se s njegovim orginalom napravi restore i opet imaš IPTV Po tutorijalu...
odlucio sam se za malo bolju graficku,vec mi dosta ovih low end sa kojekakvim hypermemory,turbo cache il kak se vec zovu. sto se tice grafickih moram priznat da bas neam puno pojma o tome koja je bolja eto neako mi zapele za oci ove dvije,neako su slicne po cijeni ,ovdje kod mene oko 60 Eur,a...
naime uzo sam jedan stari komp, ima maticnu asus p4s-x i neznam...gigu rama, nvidia gforce mx4000 tak nes, problem je u ovome.. kad ga upalim nece se odmah pokrenut, ide onak viii, viii, viii, i onda viiiiiiiiiiiiiiiii...(nemojte mislit da sam lud :loco: ) to je zvuk ventilatora. nego da se vratim...
Danas mi je otišlo napajanje, prvo se puknulo nešto kao, komp se restartao, pa sam zavirio malo u napajanje, jedan kondenzator 220V se malo napuhnuo, pa neželim više to napajanje spajat, da nebi trebali vatrogasci intervenirat. Konfa je P3 800mhz, imam 3 diska dvd rom, 9200 grafička, lan...
Imam laptop s wireles lanom (802.11 b/g ...) međutim ne mogu ga pronaći (pokušavam se spojiti bežično s modemom), jednostavno nema nigdje devicea ???) kad pustim diagnostiku tada ga uredno pronađe pod network adapters i napiše da radi OK (???) Molim za pomoć!
Evo ovako spojio sam skener na usb 2.0 port i sada me zanima da li ima ikakvih poboljsanja ako je na njemu jer sam dosao dotle da su mi 2.0 portovi svi popunjeni a imam neke uredjaje koji su neophodni da budu pripojeni na usb 2.0!!!
do sada sam imao 2gb ddr2 i danas sam stavio 2 plocice po 2gb ddr2 ali meni pise da imam 3gb... u cemu je fora
Do prije par dana imao sam pci zvučnu karticu, creative chipset, no morao sam je izbaciti jer imam samo tri pci utora od toga mogu koristiti samo dva jer prvoga prekriva hladnjak od grafičke. Sad me zanima dal pci zvučna ili on bord uzima više procesorskog vremena ili je to sve isto? danas sam...
molim za pomoć u vezi navedenog printera,koji je princip resetiranja čipa prilikom stavljanja zamjenske boje?Hvala
Evo gore piše šta mi triba. Molim vas napišite na šta moram obratit pozornost. I jiš nešto da uzmem Core 2 Quad ili Core i7?
Bok :wave: Nedavno sam tražio neki konektor i naišao na stranicu (mislim da je bila na hrvatskom) na kojoj prodaju retractable konektore. Svih vrsta i namjena. Pa me sad zanima da li itko zna ime (adresu) te stranice. Nešto tako- retractable ili pull connector, tako nešto. To je i ime tvrtke...
naišao sam na jednu datoteku (točnije iso datoteka 7,37GB) i želim ju kopirati na prijenosni disk kad ono javi mi da nemam dovoljno slobodnog mjesta, a na disku ima 100 giga slobodnoga, i nakon toga sam premjestio mapu od 10giga bez problema, pa sad tko je ovdje lud a tko zbunjen! ja sam...
do sada sam imao zyxela koji me ubijao u pojam..posudio sam dlinka od frenda i sve mi savršeno radi samo imam jedan problem. nemogu uci ni u jednu Multiplayer igru (CoD2/4/5) samo se pokaže log on screen i stoji..i nakon nekog vremena pukne stopped working.imam Vistu.. zna tko u cemu bi mogao biti...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma