neznam dali je inegrirana!!! milslim da je sve asus u nutra!!
Pozdrav! Imam komp stari 2 i pol godine, matična je Epox http://www1.shopping.com/xPF-EPoX-EP-9NPA7I dok je HDD Seagate Barracuda 160GB ( S-ATA II ). Sutra mi stiže novi disk, WD 6401 AALS S-ATA II disk od 640 GB. Prije nego ga kupim, da li se može kako provjeriti dal će mi disk s...
ovako....trebao bih jednu pomoc.....kupio bih si neki print/scan/copy uređaj.......imam buđet do 450kn (to je max.).....nisam zahtjevan korisnik........preporucite mi koji god hocete....nije bitno iz koje je trgovine......i jos nesto......bilo bi pozeljno da bude srebrne ili sive boje....ali ako ne...
Prvo pozdrav! :) Zamolio bih vas jednu pomoč. Imam problem sa monitorom. Monitor je neki LG 17" kupljen negdje 2003./2004. ali nevjerujem da je problem u dotjeralosti. Naime, prije negdje tjedan dana sam onak surfao po internetu, i sve normalno i odjednom slika kao da je izgubila crvenu boju....
uglavnom...igram recimo carbon...sve lijepo ide....i onda kad idem se utrkivat....dakle izaberem neku stazu....onda sam od sebe izađe iz igrice....problem je što se to ne događa stalno ali ipak se nekad dogodi i malo me živcira....dali netko zna zaš se to dešava....kad igram niti malo ne šteka ali...
Dakle trebam eksterni modem, razlog je sto ga novi stroj nema, pod garancijom je pa mi ga se ne otvara, za nekom brzom vezom nema potrebe (nije za mene). OS je Vista! Dali bi bi ova 2 modela mogla funkcionirat sa Vistom?? Dali ih je mozda netko vec koristio? unaprijed hvala ...
pozdrav nekoliko dana me muci problem s mob tj. kada spojim svoj w810i na usb komp ga prepozna, stavim rezim tel i koristim my phone explorer, sve to radi odem odspoji i cim izvucem kablo iz mob-a komp se restartuje i tako svaki put. kada probam rezim prenos podataka komp se opet odma...
Ovako Prvo sam pokupio neke trojance s interneta pa sam uvečer ugasio kompjuter sve je normalno radilo tada sam imao instaliranu vistu ultimate i u jutro sam upalio comp i samo se pojavila poruka: "A disk read error occurred" "Press ctrl+alt+delete to restart" Pa sam mislio da su mi virusi...
Router se nalazi kat više, ali ne ravno iznad mene, već je između mog kompa i routera udaljenosti cca 20-30 m te nekoliko zidova kao fizičkih prepreki. Signal jako varira i jako često puca. Također osim što puca, ponekad javlja da ima "limited or no connectivity". Gore je signal dobar i kada smo...
naime kupio sam doticni modem,sve fino podesio,napravio prema uputama ali on se ne zeli povezati,probao sam ga resetirati pa sve ponovo i opet nista,a kad stavim stari modem(neki Elcon) sve radi normalno a ne treba ga niti podesavati. ali primjetio sam jednu stvar;kad upalim stari modem ne zeli se...
ovako, kupio HDD, 250 GB, HITACHI Deskstar, ATA. Sve super, dodjem doma, stavim ga, ide instalacija XP-a, i dodje do djela gdje treba u prvi reboot (nakon što sam sve particije postavljo) i onda se restarta (first boot device: HDD, second CDROM) i samo crni ekran. Restartam opet, idem u BIOS,...
Kupio bi si neko kuciste za disk, jer imam napajanje 150W, a dva diska nebi izdržala na tom, a tak i onak si mislim uzet i neko kuciste za disk. Znaci, disk je (P)ATA (IDE) i trebao bi se moc povezat sa USB 2.0, ali i sa USB 1.1 (USB HUB mi je 1.1). EDIT: nabavio sam LC POWER P4 od mislim...
Imam SS2 karticu na windows visti i počeo se javljati jedan problem. Naime, svaki put kad uključim računalo trebam u device manageru nanovo instalirati driver za ss2 da bi mogao pratiti satelitski program. Nakon te instalacije sve radi dok ponovo ne restartam komp. Kak bi se to riješilo ak se da...
trazio sam po forumu ako je bilo ovakvih problema ali nisam nasao a siguran sam da mnogi imaju isti problem pa ako je negdje netko objasnio kako to sredit ispricavam se. spojio sam komp sa tv-om i sve izgleda zadovoljavajuce do trenutka kada mi dode da igram igrice na njemu. sta god da sam...
Nova periferija od logitecha Gameboard, nesto slicno wolf claw dodatku. Meni se osobno ne sviđa, čudan dizajn pomalo http://www.usporedi.hr/domace_vijesti/pogled/2228/
Uglavnom, nova konfiguracija. AMD dual core 5200+, 2 giga rama DDR2, 2x2600XT HD, skystar 2 kartica, hard seagate baracuda 320GB SATA. problem: pri instalaciji windows XP-a bez SP, sa SP2, sa SP3, 64 bitni XP, vista 32 bit, vista 64bit sa SP1, dakle sve ove koje sam probao, niti jedan ne radi...
dakle otprilike prije godinu dana sam kupio rame 2x1gb ddr2 800mhz kingmaxove rame i sad skupio neke pare i kupio iste rame. i sada ja to sklopio sve i ono pff rade na 667mhz :S stavljao sam ih u dual chanel da rade. dakle stari s starima novi s novima i nema šanse da ih dignem na 800....
Hi ekipa! intel core 2 duo 4500 2x220,asus P5B-MX/WIFI-AP,PCI GF 8600Gt 1024MB,DDR2 2x1Gb 667mh,HDD WD 250GB;Napajanje 500W OS Xp SP2. Dakle moj problem je da mi se ispočetka komp zablokirao pri podizanju windowsa stisnem restart na kucistu i on se bota i sve je ok.Pocistio sam reg sa regcure...
Ljudi, treba mi preporuka web kamere od oko 200-250 kn. Na par foruma uopce nisam dobio nikakav odgovor nadam se da ode ocu. Znaci, treba mi solidna kamera koja prikazuje real time sliku bez zastajkivanja i da nije mutna. Ne treba mi nikakvo savrsenstvo vec samo da je slika prihvatljiva! Pretrazio...
Imam jedan problemcic... imam 10 racunala i sva su umrezena preko switcha... E sad zelja mi je da jedno racunalo bude glavno...znaci s njega ostala racunala imaju internet... glavno racunalo ima 2 mrezne kartice....na jednu karticu dolazi internet s routera, a druga je izlaz za moju mrezu.... sad...
Kupio sam onaj Sony Nec label fresh ili kako se vec zvase DVD rezac nece da pipne CDove dok DVD cita i reze bez problema kao ucitava i nikad ne ucita, dodje do Not Responding
Pregledavam malo komp sa SiSoftware Sandra i pod zadnjim naslovom Performance Tips u dijelu Hardware >> Mainboard mi izbaci ovo: A moje pitanje je kako si mogu poboljšati nedostatke? Hardverskom nadogradnjom ili softverskim namještanjem?! Mislim pored tolikoga broja FER korisnika...
posto mi trenutno vodeno hladnjenje nije u redu...molio bih da mi neko preporuci nekakav hladnjak za proc do 350 kn koji bi mogo kolko tolko ohladit proc iz potpisa. Hvala unaprijed:hrv:
Cemu sluzi zuta zica na ventilatorima? Radi se o mom ventu na procesoru. Prebucan je,a imam ih nekoliko s dvije zice (crna i crvena) Jel ona zuta sluzi za brojenje okretaja,senzor....?
Zadnjih 2,3 tjedna, kada bi radio sa vise programa u isto vrijeme (MSN, Winamp, download) ili igrao neku igru noviju (FM09), računalo bi mi se usporilo te nakon par minuta zamrznulo. Nije ga moguce resetirat, a kad ga ugasim, nemogu ga upalit. Jedini način da ga pokrenem je gasenje preko onog...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma