USB ili bluetooth GPS za laptope, postoji li takva stvarcica, di bi se mogla nabavit i posto????
Imam MSI notebook M667 (mislim da je tako). Kupio sam ga prošle godine u 3.mjesecu. Od jučer mi se počelo događati nešto čudno. Naime, kada uključim notebook, prvih 2-3 minute mi uopće ne reagiraju tipke 1, 2 i 3 iznad slova. Sve ostale tipke rade normalno, uključujući i tipke 1, 2 i 3 na...
Eto radi se o acer aspire 5672. Kod laganog opterečenja radi na cca 70°C, kad se optereti radi i na višim. Laptop je star 2 godine, nudi mi da prijatelj za 3500 kn. Molim vaša mišljenje o cijeni i temperaturi. Zahvaljujem!
izgleda da su me prošli put krivo razumili ja ne dajem oglas.. koji mi model možete preporučiti koji nema niš posebno , da je malo jeftiniji ali samo da ima malo više rama i malo veči hard disc (veči od npr.180 gb.) inače treba mi mjesta za mjuzu i filmiče...pošto ne igram igrice netreba mi...
Ovako, radi se o Fujitsu Siemens laptopu Amilo PA 2510. Vista se uzdigne do onoga Welcome, onda se pogasi i izleti prozorčić The product key you have entered is invalid, try again. Naravno, CD s Vistom nemam niti sam dobio. Ljudi, što mi je za raditi? Mogu li se žaliti da mi zamijene potpuno...
Kao prvo, koristio sam search, međutim nisam uspio nać nikakvu temu koja bi mi pomogla... Dakle, potpuni sam noob što se tiče ovoga, pa se unaprijed ispričavam na banalnom pitanju :tomato: Situacija je ovakva: skinuo sam si par filmova s neta i sad bi ja njih htio pogledat s društvom na...
jeste vidjeli? zgodna igracka dodjes u vip i umjesto da kupis USB stick i pretplatu za datu za istu lovu (1500 kn) dobis i mali laptop, zakon za ljeto
Počelo je jučer, danas se ponovilo. Naime, nekakav "bip", sličan onome koji računalo ispusti kada se uključuje. Iz čistoga mira se javi taj bip. Znate li što bi moglo biti?:respect:
bavim se dizajnom, uglavnom grafičkim, al radim i stranice, nešto malo montažu i obradu filma, te progamiranje. zanima me koji laptop peporučujete u toj domeni, s naglaskom na grafički dizajn. cijena do 6500kn 1. sorry zbog "koje" umjesto "koji"..... 2. najviše me kod kupnje muči grafička,...
Ovako ljudi kupio bi si laptop pa da vas malo pitam kaj da uzmem netreba mi nesto posebno uhlavnom nesto do 4000kn ili cak i manje jer mi treba samo za net i tako neke stvarcice,mora imati wlan,pa ako mi mozete nesto preporuciti u tom rangu cijene,hvala
Dal netko zna kako da se spojim na burazov laptop ( da vidim njegov c i d disk ) oba dvojica imamo wlan pa ako moze pomoc.
HP-ov TouchSmart All-In-One - na prvi pogled, riječ je tek o još jednom od računala koja su smještena u pozadinu 22-inčnog ekrana, opremljenog bežičnom tipkovnicom, mišem i daljinskim upravljačem. No, kombinacija HP-ovog ekranskog sučelja i dvije kamerice smještene u gornjim kutevima ekrana...
radi se o doticnom laptopu,slozio sam da kad ga poklopim ode u hibernaciju,e sad,nekad ode ko nista,a nekad se zblokira i nikud nikam,npr poklopim ga,otklopim a on ne reagira,ili se zblokira kad pise ono na plavom ekranu da ide u hibernaciju,zna mi se zblokirat i kad idem na turn off..zasto sve...
Evo sam nakon tri dana bez kompjutora jutros na rate uzeo Toshibu, Boga pitaj koju. Nakon polusatnog prilagođavanja, ostao sam neugodno iznenađen kad mi je od jezika za komp ponudio Srpski (ćirilica ili latinica), Srpski (BiH) ili Slovenski. Mislim... gdje je Hrvatski? Druga stvar-IE. preko njega...
Hi all, Uz notebook Asus F7L dobiva se i DIB7700 DTV reciver, sa antenom i pripadajucim kablovima, e sada ne dobiva se software, pa me zanima gdje mogu nabavit software za gledanje TV-a. hvala
Bok svima,imam jean problemcic pa ak se neko kuzi,prije nego se iznerviram u servisu. prije par dana dobih na poklon laptop HP 530 sa 1 Gb memorije. kupio ja jos jedan Ram od 1 Gb,nazalost ne iste marke ko i onaj u laptopu. kad sam ga stavio i ponovo upalio laptop ,laptop radi,ali ekran...
pozdrav! bas malo gledam laptope i nije mi jasna jedna stvar... svidja mi se ovaj ASUS V2S, ali vidim da kod nas u ponudama nekoliko trgovina (osim u mikronisu) zapravo pise: ASUS V2S-4Q055. sto znaci ovo 4Q055? pretrazio sam sve na asusovim stranicama i nigdje nema nijedne reference o toj...
Molim Vaša iskustva s radom navedene kartice, prije investicije da ne bi poslje bilo nismo znali.... Zanima me Vaša iskustva, pokrivenost, brzina..... A ovako je to VIP obrazložio Vodafone Mobile Connect PCexpress kartica Ova kartica namijenjena je svima koji imaju novija prijenosna računala...
kupila bih laptop pa me zanima šta bi mi vi preporučili oko 4-5 tisuća kuna,i zanima me kako ide sa bežićnim interneton na laptop?
Sad kad sam vrati stari image, nemogu se vise sjetiti kako se aktivira FN tipka... u biosu sam postelo onaj "svič" ali nista.. Pa ako se netko sjeca..molim pomoć.. Hvala !!!
radi jedno triput sporije, treba mu 5 min da pokrene vindouse, opterećenje cpu-a je uvijek u crvenom području, i za najmanju aktivnost mu treba dost muke, a svaki zvuk koji traje sekundu, on razvuče na 3 sekunde uz pucketanje. meni se nekako čini da je otišlo nešto što mu omogućuje ubrzavanje rada,...
mene zanima dali se moze na laptop ugraditi GPS sustav . to bi mi trebalo za oca i da nabavim neki malo jeftiniji laptop i uzmem GPS. pa jeli se to može i jeli laptop mora biti nov ili može i na malo starijim. I GPS jeli ide preko PCMCIA utora ili USB ?:thumbup:
pozdrav..... imam jedan veliki problem... - kupio novi ACER Travelmate 5320 ..... - upalio,pojavi se da vrti LINUX...... ja hocu stavit WIN XP,imam boot-cd i komp uopce nece da to pkrene,stalno taj j**** LINUX starta :confused: nisam bas totalno glup,ali takvo nesto jos nisam...
Ekipa, evo mene s vremena na vrijeme. Uzimam novi laptop. Stari HP Compaq 6110 je izgleda odradio svoje u nepune 3 godine. Ovako, nisam previše lutao tražeći. Sutra mi treba doći iz ZGB u dubrovački Ve-Mil sljedeća konfa: Fujitsu Siemens Amilo Pa 2510, Turiom 64 TL-60, 2GB, 250GB, 15,4" WXGA...
imam problem sa hp.star je dve tjedna..nemogu naci driver novi driver za gravicku jer ovaj driver na hp stranicam steka i kad ga instaliram svakih 15 min se laptop restartira, kad nema drivera za graficku ne njemu ne restarta se...jel mi netko moze pomoci da nadjem novi driver za graficku...btw...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma