mislim kupit laptop u njemackoj, dali postoji nacin da se nekako umjesto njihovih slova stave nasa (Č,Č,ŠĐ,Ž) ??? Ne mislim sad da ja napisem na papiric i zalijepim , nego u HP-u da mi zalijepe, al tu kod nas, a da mi garancija ostane ??? kolika bi priblizno cijena bila ako je moguce???
hp hdx 9290ez ● Original Windows Vista® Home Premium 32-Bit ● Intel® Centrino® Prozessortechnologie ● Intel® Core™ 2 Duo Prozessor T8100 ● 4096 MB (2 x 2048 MB) ● 500 GB (2 x 250 GB) SATA Festplatte 5400 U/min● 20,1" WSXGA+ High-Definition HP Ultra BrightView Widescreen-Display ● NVIDIA® GeForce™...
Imam laptop HP 6735s kupio sam ga pred mjesec i pol,imam problem oko punjenja i baterije...Kada bateriju napunim skroz i zagasim laptop i ostavim ga zagasengo i dodem sada u sobu i vidim da mi na laptopu blica ona narandasta lampica kao da je prazna baterija nesto mi izvuce bateriju kad je laptop...
Dobro, možda i nije problemčina, ali me strašno živcira da kada ga uhvatim otprilke iza za bateriju, počne mi titrati ekran. To traje možda, sek dvije, ali baš iritira. Imam još uvijek garanciju, ali ne da mi ga se nosit na servis, jer mi onda mj dana bez lapa ne gine, a bez njega sam ko bez noge....
Koji od njih uzeti i koji od njih ima najbolju podrsku sa driverima ?? hvalaa
Pozdrav svima...Trebao bi jednu malu pomoc u odabiru laptopa.Posto zelim kupiti novi laptop a nema neki veliki novac da kupin neki extra, dvoumim se izmedju ovih 6 laptopa.Molio bi pomoc od onih koji se razumiju da mi daju mali savjet koji je najbolji. a mislim ga koristiti za studentske svrhe,...
kupio sam novi HP Compaq nx 7400 sa predinstaliranim freedos-om i sad probam instalirati Windowse SP2 i ok javlja hard drive not found !! ok to sam riješio tako da sam Slipstrem-ao drivere "SATA/RAID hdd disk" u instalaciju windowsa..e sve ok instalacija ide skinem najnovije drivere sa HP-ove...
ACER ASPIRE 5720Z-1A2G16Mi ( kod mikronisa ) Cijena: 5.426,65 kn • Procesor: Intel Dual-Core T72310 1.46GHz (1MB cache) • Zaslon: 15.4" WXGA TFT 1280 x 800, CrystalBrite • Grafički sustav: Intel Graphics Media Accelerator X3100 do 358MB • Radna memorija: 2x 1GB DDR2 667MHz (proširivo do...
imam cudan problem. naime, ne cujem sebe dok pricam na mikrofon. mogu se snimati u sound recorderu, pricati sa drugima na skajpu i msnu, normalno me svi cuju, ali ja sebe ne. u soundu pod playback, kako sto vidite na prilozenoj slici, ne mogu dodat microphone. options - advanced controls vidim,...
zanima me sta mislite o ovom laptopu, dali ga neko vec ima, kakva su iskustva evo podataka http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=034799
Ljudi pomagajte dva meseca se mucim da nadjem drajver za xp GRAFICKU za laptop Soni vaio VGN-AR 61 M, Pozdrav svima na Cafe Mobil, A o ovom modelu se radi: Sony Vaio VGN-AR61M 17 Zoll WXGA+ Notebook (Intel Core 2 Duo T7500 2.2GHz, 2GB RAM, 300GB HDD, nVidia GF 8400M GT,...
Eto, odlučio sam uskoro piknuti jednu makinu iz alienware-a, pa me sad zanima kako doći do tog čuda? ima li u hrvatskoj nekog ko prodaje ili neki zastupnik? netko u blizini? mislio sam čak kupiti pouzećem... Kreditnom karticom. Mislio sam si do Božića priuštiti jednog "malog zelenog" do nekih 15...
Eto, zanima me sljedeće. Imam komp i amis internet i komp je ukopčan lan kabelom u modem, te je buraz kupio nedavno laptop koji isto spajamo u taj modem. Ne znam da je ovo što sam sad rekao bitno :D Ali, htio bi nekako slati podatke između laptopa i kompa. Pretpostavljam da se to nekako...
Evo za početak slika: Dakle, pitanje je vidljivo iz naslova, te zagrade mi relativno često trebaju, a ne mogu ih nikako upisati pa me zanima postoji li neka kombinacija tipki za koju ne znam? :respect:
u intersparu za 2799,00 kn. s programom (vista home premium).. misljenja, komentari? zasto je tako jeftin? sto ne valja? http://www.fujitsu-siemens.com/products/mobile/notebooks/esprimo_mobile_d.html
Kako da instaliram XP bez drivera za SATA disk ?
dakle, ovako...stavila sam upit ovdje, valjda je u redu... decko ima hp 6715b (tako nekako :) ) i zeli kupiti TV karticu do 350kn za njega... uvjet je da je wireless (dakle, kad odemo primjerice na more da mozemo gledati bez spajanja antene, ako se to moze), ulaz PCMCIA (mislim... :creep: ) i da...
Evo ovako odlucih se na ovaj korak pa me zanima sta mislite o cijeni i da li je on toga vrijedan??? 17“-Notebook Pavilion dv7-1008eg sa AMD Turion X2 Dual-Core-Prozessor RM-70 (2 x 2 GHz) ATI Mobility Radeon HD 3450 Grafik 256 MB sopstvene memorije (do 1533 MB moguce prosirit) WLAN 802.11...
dakle, imam hp compaq 6715s i nemam na njemu bluetooth (standardno)...on u sebi ima mjesto i priključak za priključit baš taj orginal bluetooth uređaj,pa me zanima jel netko zna gdje to ima za kupit i kolko bi to došlo??? hvala...
dakle imam jedan problem na laptopu mi je prije 2 mjeseca kreno jebat utor za adapter i juče je nakon nekoliko iskrica i malo dima komp se ugasio... kad sam ga rastavio vidio sam da je jack sa jedne strane matične izgoro (tj jedan onaj bibak koji je na matičnoj) i nakon što sam ga zalemio adapter...
imam problem sa toshibom a300, zvucnici na laptopu mi ne rade, vumetar signalizira da glazba svira ali nista, takoder kada spojim slušalice normalno sviraju jel zna ko u cem je problem ili da ga nosim na servis (odnosno trazim novi jel sam ga danas kupio)
Imam problema sa osposobljavanjem bluetootha na tom laptopu. Imam driver za xp skinut sa asusovih stranica ali kad ga instaliram zatraži me da upalim bluetooth "plugin bluetooth device". Neznam kako ga upaliti kad ga nigdje nema ni u device manageru ni u biosu, a ona tipka sa srane za wireless...
skinuo sam sve drivere i instaliro ih za vistu na laptopu,al mi svejedno ne radi wireless....jedni vrijeme je radio i sad ga nemogu uopće upalit...jel možda netko zna zašto?
Ovako malo gledan laptope na netu pa si planiram uzet kakvog Zahtjevi: Surfanje Gledanje filmova slusanje glazbe intel dual core procesor
Dakle imam problem na, laptopu(Fujitsu Siemens Amilo PRO V2035) sve uredno radi on mi pali bios nema hardver problema al windowse nece da digne da ga ***** pojavi mi se ova greska : http://i12.photobucket.com/albums/a222/Bare_st/DSC00595.jpg kako da to popravim, da dignem nove winse, ako neko...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma