Prijatelj danas kupio novi Acerov laptop eMachine E520 bez drivera i Windowsa. Kad je pokrenuo instalaciju XP-a,nakon što je odradio početno učitavanje drivera i nakon:"Setup is starting windows",pojavi se plavi ekran sa nekakvim glupostima da provjerim da li ima virusa,naknadno dodanog softvera...
Dobio sam laptop, novi iz HG- spota, dosao sam doma stavio na punjac i probao upaliti, ali nece ni nakon 2h punjenja. Rekli su mi tamo da se mora nekoliko sati puniti, da bi se mogao prvi put upaliti, dal je to tocno?
koji od ovih preporučate? HP 6730 NA783ES Toshiba A300-1N8 HP 6735s FU602ES Koji je najkvalitetniji i best buy?
Western Digital HDD WD Ext ME5000TE My Passport Essential ME5000TE, 500 GB, USB, 8 MB, 2,5", 5.400 rpm #49717 http://www.diskont24.com/product.php?productid=49717&cat=343&page=1 ili Transcend HDD TS Ext 500GB Mobile TS HDD 500GB Externi Mobile, 500 GB, USB, 8 MB, 2,5", 5.400 rpm, Dimenzije...
Znači ima li način da laptop vratim u prvo bitno stanje tj u stanje u kojem je bio kad sam ga prvi put upalio.
Posto sam dobio posao, "kucni" laptop treba u kuci :) i ne mogu ga nositi sa sobom, pa si moram kupiti drugi. Planiram nesto jeftino za oko 4000 kn. Koji procesor najbolje izabrati. Sad imam celeron 1.4 ali mi je dosta nekako spor (512 mb ram) EDIT: Ne treba mi neki za igre i nesto zahtjevno jel...
Pozdrav! Vjerojatno ću sada kupovati laptop sa navedenim specifikacijama. Zasada sam vidio da samo Acer nudi takve laptope, no teško ih je za nabaviti. Ipak bi volio čuti je li ima više opcija? Full HD na laptopu-to me stvarno impresioniralo, nikad u životu nisam buljil u ekran s rezolucijom...
Instalirao sam XP SP3 na Benq Joybook R55V i sad ne mogu naći audio driver za SP3. Jel netko zna gdje da skinem navedeni driver? Svi driveri mi rade osim audio.
Prijatelji savjetujte me! Da li je HP pavilion dv5000 laptop dobar (solidan)? Pitam zato jer mi ga želi prodati čovjek za 2 500kn. Ne razumijem se previše pa me zanimaju vaša mišljenja. Hvala.
Za ne zahtjevnog korisnika kome je bitan program za stolare,znaci nesto grafike i koliko..
Šta mislite o ?? http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010485 http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=5530151
Rijec je o ovom modelu: http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=6100 Tjekom instalacije postavka (AHCI ili IDE) za disk mora biti na IDE inače baca ekran "smrti", jer Xp ne sadrži driver za to! Šta se gubi ako nije na AHCI, tj koje su prednosti toga, jel to vezano za brzinu prijenosa...
Ovakva je situacija, kupujem u Vemilu, znači samo vemil. Potrosio bi 4 tisuce, moze se protegnut i do 4200 ako se baš isplati, Treba mi laptop koji je prenosiv, 15'', ali nije toliko vazan, koristio bih ga za internet, pokoju igricu, Vazno je da je brz Dual -Core , da nije ruzan, znaci da je...
kako da spojim hard disk od stolnog pc-a na laptop? guglao sam al nisam nis naso
Pozdrav svima,zanima me koja TV kartica mi se isplati za notebook,dali kakva da pase u pcmca slot ili kakva da se kopća u usb.Isto tako kojeg mi proizvođača preporućujete te kolko perja.I šta mi se onda isplati kupiti!!! HVALA
zanima me vaše mišljenje o ovom laptopu? http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=5510073
Ekipa, nabavio ovaj laptop. On ima utore za DSL(mrežna) i dial-up(modem) Međutim, nisam siguran da li se u njemu nalazi ista od toga dvoje. Kabeli lijepo sjedaju u utore, al se dalje nista ne dogada. Everest mi ne otkriva ni modem ni mrežnu karticu, isto tako ni Device Manager. Neznam vise sto...
imam hp nx6325,star oko 2 god,99% vremena je na struji,i danas ga istekam,malo za u krevet,i nakon 15 min mi veli da mi bat gotova..??! zasto to,a nije uopce trosena jako..znate mozda..? :respect:
Molim pomoć. Kako bih mogao spojiti analognu kameru canon md 110 na svoj laptop hp 6720s da bih mogao gledati i presnimiti snimljeni materijal? Čuo sam da je to moguće pomoću firewire kartice i kabla za nju. Je li to moguče? Hvala na odgovorima.
Molim poznavaoce za misljenje o ovom Toshibinom notebooku
Znači imam HP 6910p (14") više od pola godine i polako se vidi da slabi kapacitet. Pa me zanima da li ima kod nas za kupiti baterije većeg kapaciteta za ovaj model i kolike su njene dimenzije i koliko veći kapacitet ima! Hvala unaprijed! :)
Ja sam ovdje novi i odmah ću u glavu... Kupio sam prije dvije (lažem god. i pol) Acer TravelMare 5320 (smeće) ali mi se naravno u to vrijeme doimalo kao razumna kupovina (bio sam dekintiran). No, sve u svemu. Neko vrijeme sam furo XP na njemu i dojadio mi je kad sam jednog dana iz čiste zabave...
Radi se o HP-u Compaq 6710s, na njemu je do sad bi XP koji je počeo grdno štekat. Dok je XP još gore bio probo sam nanovo instalirat novu kopiju XP-a al bi se nakon onog loadinga uvjek javljao error. Nakon toga sam formatirao cijeli disk preko drugog laptopa, i nije pomoglo, pa sam preko n-litea...
pojavio mi se neki prozor da imam jos 20 dana rada s vistom ili da upisem product key i zanemarim upozorenje .. trenutno imam vistu ultimate, a laptop sam kupio s vistom business za koju imam cd key .. prilikom instaliravanja i vracanja nazad na vistu nisam pazio na to .. sad me zanima da li mogu...
Kupio bih laptop do 5000 kn. Bez nekog licenciranog OS-a...Znaci nesto tipa...da je gore FreeDos ili Linux.... Pa me zanima koje su...vase...prepuruke... Dali bolje uzeti 15.4'' ili 17''... Laptop...cu koristiti za fax... Naravno...morala...bi biti neka...solidna graficka gore..
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma