Danas sam kupio ovaj laptop te na njega instalirao windows xp sa service packom 2. Drivere sam skidao sa hp-ove službene stranice međutim prilikom instalacije bluetooth drivera traži da ga uključim a zapravo je onaj gumb i wlan ukljucen. u hp wirelles assistentu mi pise da je wirelles lan ukljucen...
ovako zanima me dali postoji ikakav plan zagreba koji se može skinuti na komp. i pregledavati ga normalno, bez pomoći interneta? Gledao sam malo okolo i naišao na neke stare teme, ali tih linkova više nema. Pa ako netko zna, molio bih link ili nešto kako bih mogao skinuti kartu na komp. Hvala...
kupio bih ovaj laptop pa me zanima da li mi netko može preporučiti nešta slično laptopu TOSHIBA Satellite A300D-205 do 5000 kn. evo...
Prije par godina slučajno sam zaključao biose a neznam password.Treba bootat windows. Molim nakog ako zna kako da uđem u biose bez passworda. UNAPRIJED HVALA!
Prijatelju se na laptopu javlja upozorenje tipa ''Virtual memory too low'', ima samo 256mb ram na IBM R51 (2887) laptopu. Kupio bi 1gb ali PC2700 DDR koji njemu odgovara, nema vise na trzistu koliko vidim. Tu su podaci o memoriji koja odgovara njegovom laptopu. Da li moze kupiti negu drugu, npr....
Ovo se ne tiče mene, ali me zanima koliko bi cca koštao novi monitor i njegova instalacija za laptop? U pitanju je 15" monitor na Comaq Presariu. Također, da bi se laptop spojio na stolni monitor, potreban je samo običan kabel za monitor ili?
Pozdrav, Imam Dell inspiron 1501, Imam problema oko vga kartice. Na netu, i svim mogućim papirima mi piše da imam 256mb grafičke memorije na ATI Radeon x1150, a kada testiram s GPU-Z.0.3.4 kaze mi da imam 128mb... Sada mi nije ništa jasno... Dali se može overclockirat, pošto notebook...
HP Compaq 6710b (GB893EA) - 9599,00kn • Procesor: Intel Core 2 Duo T7500 2.2GHz (4MB cache) • Zaslon: 15.4" WSXGA+ WVA TFT 1680 x 1050 • Grafički sustav: Intel Graphics Media Accelerator X3100 do 384MB • Radna memorija: 2x 1GB DDR2 667MHz (proširivo do 4GB) • Tvrdi disk: 160GB SATA • Optički...
Imam HP Pavilion DV7 laptop i imam onaj touch pad (sa quick launch tipkama, play, pause , next......) i imam daljinski za njega koji isto ima te tipke i jos malo vise...... Sve to radi super u Media Playeru i BS playeru, zanima me dali je moguce to natjerat da radi u Winampu????
Posto mi je posao vezan uz laptop zanima me koliko je stetno za njega,cesto paljenje i gasenje.Nekada ga znam na dan i deset puta paliti i gasiti jer mi tako posao odreduje i stalno sam na nekom drugom mjestu.
Dobio sam laptop Sony VAIO VGN-NS21E iz italije, stavio sam windowse gore (Vista Home premium 32 bitna) i nasao sve drivere (na sony-evoj stranici) ali za web kameru nema nigdje.... Samo znam da je kamera Sony VAIO Motion Eye.... Molio bih ako mi neko moze nac te drivere....hvala unaprijed....
imam laptop koji je kupljen u italiji,e sad dali bi ja mogao promjeniti tipkovnicu zbog č,ž i slicnih slova? e btw.rijec je o HP laptopu koliko bi me taj sport kostao?
Kupio sam prije mjesec dana u njemackoj laptop HP Pavilion DV7-1017eg.... Ispocetka je sve radilo kako treba no kad sam instalirao engleske windowse (bili su njemacki na njemu) i instalirao Nero 7 nastaju problemi..... Kad ocu sprzit DVD jako dugo mu treba.... prvo mi onaj proces przenja stoji na...
zanima me gdje mogu kupit bateriju za laptop - hp omnibook xe 4500,baterija je lithium-ion,14.8 V 4000 mAh unaprijed hvala!!!
Koja je razlika u procesorima Core2Duo T3200 , CoreDuo T3400 i DualCore T3200 ? I pitanjce koji je po vama bolji laptop na ovoj stranici http://www.telebit.hr/default.aspx?SCjk=3 NB Lenovo N500 NS75LCD, CoreDuo T3400, 1GB, 160GB, 15.4" 1280x800, Intel GMA4500M, WLAN, BT, Webkam, FreeDOS ...
Pozdrav. Kupujem laptop i više ni sama neznam što da uzmem. Laptop će biti zamjena za desktop, neću ga puno nositi okolo, i neću na njemu raditi ništa zahtjevno. Word, Excell, internet,glazba, filmovi. Sviđa mi se ovo http://www.nitel.hr/shop/opis/?id=1556439 Molim one koji se malo bolje kuže...
Nemam neku predodzbu sta da preporucim frendici,jer laptope ne koristim i ne pratim nikako,a vidim da stalno neke laptope obrćete,pa mi preporucite nekoliko komada laptopa. Zahtjevi su: Muzika,film,internet bez žica,dokumenti i nista agresivno poput igara i sl... Ima ona nekog Asusa,al je...
Evo molim savjet za neki laptop do 5000 kn.... Ne mislim ga rabit za nikakve igrice i bilo bi poželjno da je ekran 17" Meni se ovaj čini naj http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=9677&catid=19 Hvala...
Pozdrav, razmišljam o kupnji Acer Aspire One laptopa, fenomenalno mi izgleda, nisam probao raditi s njim, nema se baš gdje za pogledati, jer ima netko iskustva u radu s njim možda? Onaj Asusov EEE PC mi je shit prema ovome. Thx
Da li ima ovog računala za kupiti kod nas?
dakle, zanima me kakva su vaša iskustva sa ovim modelom i eee linux baziranim laptopima općenito. jel ovaj laptop vrijedi uzeti za 1999kn? ok, na ubuntu je, i ima samo 900mhz, al zato ima 2gb rama, 160hdd i prilično dobar ekran u odnosu na druge eee koji su trenutno dostupni u hrv.
bok, planiram kupiti laptop do 6500kn korištenje:filmovi,muzika,mozda pokoja igrica OS nije bitan. Koju marku bi savjetovali, ekran, grafička? unaprijed hvala!
Kupila bih laptop, a dvoumim se izmedju ova 2: Notebook HP Compaq 6730s (FU488ES), Procesor: Intel Core 2 Duo T5870 (2.0HGz) Zaslon: 15.4" WXGA (1280x800) Radna memorija: 3GB DDR2 (800MHz) Čvrsti disk: 250GB SATA Grafička kartica: ATi Radeon HD3430 (256MB) Optički uređaj: DVD+-RW DL Povezivanje:...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma