Vec duze vrijeme na internet se spajam bezicno i sad kad sma dosao u dom naravno da toga vise nema i kad ustekam kabel ne samo da se nece spojit nego uopce ne prepoznaje kabel, probao sam u drugim sobama, s drugim kablovima i na faksu... cimeru sve radi dobro... reinstalirao sam drivere, ali nista,...
pozdrav! mitac vt6363a intel m440 1.86mhz celeron dali mogu na tu maticnu plocu stavit dual core procesor? ako mogu,koji bi to bio?:hm:
Namjeravam kupiti laptop do nekih 4500 kn. Nemogu se odlučiti između ova tri, a ako tko ima kakav bolji prijedlog, molim neka kaže. Dakle; 1)http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010467...
Kupio sam ovaj rabljeni netbook i sve je izgledalo super dok nakon uključivanja nisam primjetio kako je sve na slovenskom jeziku,onda sam ga odlučio vratiti u tvorničko stanje pomoću Acer eRecovery koji se pokreće sa Alt + F10 prilikom samog uključivanja no i tu me dočekalo gadno iznenađenje - i...
Planiram kupiti laptop do nekih 6000 kuna. Dajte malo savjeta što bi bio bestbuy! Monitor 15,4 Ram 2-3 giga HD nekih cca 200 giga Procesor ????
Pozz Imam problem sa tipkovnicom navedenog laptopa, naime, ispala je tipka P i neće nazad, a i općenito imam problema sa tipkovnicom, u skoro 2 godine par puta mi se desilo da tipke ispadnu prilikom pisanja. E sad, zanima me koliko bi me koštao popravak, i dali se mogu pozvat na garanciju (imam...
Pozdrav forume :) Kupujem novi laptop, a nisam baš sasvim u toku, stoga tražim vašu preporuku, a prema sljedećim zahtjevima. Cijena bi trebala biti otprilike do 5000 kn ili malo više. Display 17 inča (16:9, dakako). Dalje pitam vas, koji procesor biste preporučili? HDD bi trebao da bude...
Koristio sam Niku Končara dok mi nije riknula grafička na njemu. Unutra je bila GF 6800 Go, pa bi sada umjesto nje stavio možda neku jaču (noviju). Zanima me samo da li postoji kakvo pravilo po kojemu bi ja trebao tražiti novu grafičku da ju stavim umjesto nje. Zna li itko koja je novija grafička...
Postovani kolege forumasi eto nakon malo istrazivanja dosao sam u dilemu izmedu Lenovo ideapad s10e koji dode cca 2600kn i Acer aspire one d250 koji dode oko 2300kn. Manje-vise svi netbookovi su slicni pa me zanima sto bi vi preporucili? Unaprijed hvala
Ovako ljudi treba mi pomoc! Dvoumim se izmedju dva laptopa cijena im je tu negdje... ovako Prvi: 43,94-cm-(17,3“-)Notebook AMD Athlon X2 Dual-Core Prozessor QL-64 (2 x 2,1 GHz) ATI Mobility Radeon HD4570 Grafik 512 MB WLAN 802.11 b/g/n LAN
izgleda da je dala svoje jer ne želi pržiti ni cd ni dvd , čitao sam da se može probati updateati firmware ali ga nemogu nigdje naći... sad si razmišljam da li uzeti novu pržilicu?istu ovakvu(neznam jel se može uopće kupiti taj pioneer k17) ili nekaj ovakvog...
Halo experti, može malo pomoći ? Za fujitsu- siemens amilo Pi 2512, sa 2 GB rama, 250 GB HDD i td, trebam druvers za SATA disk ili već što drugo. Naime ne mogu instalirati XP na njega. Prođe instalacija windowsa i kad sve završi stalno se restarta. Ne da ga podići ni u Safe modu ni ništa nego samo...
Pozdrav svima, da li bi neko mogao da mi pomogne oko resavanja problema sa jumperom za wlan na MSI MS-1029 laptopu? Problem je u tome sto su mi u servisu hardverski iskljucili wlan (rekli su da su promenuli jumere). Ja bih hteo sa vratim to na prvobitno stanje, kako bi ponovo mogao da koristim...
Imam notebook MSI M677 i imam jedan zanimljiv problem. Naime, ne rade mi tipke od 1 do 4 te od 7 do 0. Tipke 5 i 6 rade. Također, kada preko USB-a spojim eksternu tipkovnicu, navedene tipke također ne rade. Inače, tipkovnica je AZERTY. Imam Windows XP. Stavio sam zadnji BIOS, update-ao drivere i...
Frendu dosla oprema za se spojit na net pa me zvao da ga spojim. Za podesit modem treba putem LAN-a uc u modem i podesit,al kod njega ne mogu nikako. Mrezna kartica je odavno instalirana,podesio sam IP adrese,DNS i sve zivo te mi pise da je local area conecction spojeno i sve 5. Odem tad u internet...
Imam jedan problem. Naime dok upalim laptop everest mi izmjeti temperaturu procesora 43C, a nakon pola sata rada temperatura skoci na 65C a budu upaljeni samo winamp mozilla i msn... Laptop je kupljen prije 5 mj. i mislim da se nije mogla prasina nataloziti... Laptop je X59SL-AP320, Intel, Core...
Dakle, namjeravam kupiti Toshibu Qosmio F50-125 ili Satellite P300-1CD, na kojima je instalirana VISTA. Budući želim instalirati odmah po kupnji XP, i kasnije eventualno Sedmicu, došao sam do jednog problema: - pročitao sam da nema drivera XP za hardwer navedenih Toshiba! Budući da nisam...
kupujem laptop...uglavnom za potrebe faksa( za programiranje u C-u, autocadu, Matlabu i slicno...),za slusanje muzike, surfanje,gledanje filmova i nista posebno komplicirano.. pa me sad zanima jel ovaj laptop predobar za mene i jel imate neku bolju preporuku... HP Compaq 6735b, KU214EA, Tur X2...
ev posto na pcekspert ekipa pršti od odgovora pita bi i vas koristenje multimedija koja prosjecna igra (NFSU2 manager koja pucacina lagana) nista ekstremno triba mi za faks znaci da je laksi do kojih 3,0-3,2 kg i 15'4 ekran cjena max 6000 moze koja kuna gori al sta vise u laptop manje u mob...
Postovanje svima imam jedno pitanje o Malim laptopima treba mi nesto tako radi cjene ali da budem jasniji trba mi za elaboraciju fotografija na terenu sa fotosopom.Dali je moguce to raditi sa njima bez nekih problema.Interesira koji MINI bi mi bio optimalan za takve radnje.:hrv:
Imam HP-ov laptop Pavilion DV7 i ima na sebi QuickLaunch Buttons koji rade na dodir ( ima mute, volume +/-, previous, play, next , stop i WLAN). Sve je radilo kako treba no nedavno mi se poremetilo nesto... tipke same rade, odnosno nekad se sam pojacava i smanjuje, kad gledam film ili pustam...
Uzimam sutra Acer aspire One lap i budući da idem s autom na put po europi mislio sam uzet od frenda taj gps adapter ali malo sam laik za to pa ako mi može netko reći na koj način to spojit (usb port?) i koji mi software treba,neka preporuka za mape??? Uglavnom svaka informacija je korisna :)
kupila bih laptop do nekih 10 somova, služio bi mi umjesto desktop računala, uz to bih kupila i docking station i monitor... molila bih preporuke :respect:
Radi se o lenovo N200 lap mi je super dobar i brz i prije neki dan imam frenda u Americi pa se ponekad cujemo preko skype i nikako da je pokrenem jos bolje nemogu je uopce pronaci na lapu inace za lap sve pohvala vrlo je brz pogotovo sa Gogle Chrome.Eto ako ima tko kakvoga znanja da je pokrenem bio...
Di kupit samo posebno masku za laptop compaq 6820s? treba mi samo prednji dio (dio di je otvor za "miša")
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma