otkako sam stavio windows 7 na lap (prije je bila vista) prikazuje mi poruku "Conisder replacing your batery", a inaće baterija se puni i lap radi na bateriju ock. Baterija mi drži cirka 2 sata (surfanje netom wlan ON) jel imam kakav fix da rješava taj problem. googlao sam i našo sam negdje da je...
Imam nekoliko pitanja u vezi baterija. 1. kako produžiti vijek baterije, ne mislim na jedno pražnjenje nego ukupni vijek? 2. Da li kada imam mogućnost priključka na struju uvijek držat uključeno ili je dobro bateriju ispaznit kad je 100% popunjena( dakle, da li raditi ciklus punjenja i pražnjenja...
Bok ljudi, znam da ima puno tema na ovu pricu, ali procitao sam sve teme, od A do Ž i nigdje nisam mogao naci nesta ovako. Znaci, u pitanju je laptop kojem NEVALJA baterija, znaci vrisnula je totalno. Dali on moze raditi ako ga se prikljuci na struju, znaci putem kabela? Unaprijed HVALA !
Moja stara kupuje laptop koji treba biti stabilan i pouzdan, a i lijep dizajn nije naodmet. Ne pali se na igrice, gledanje HD videa i ostale "teške" stvari, koristila bi ga samo za uređivanje dokumenata i surfanje. Dilema pada na ova 2 laptopa:...
laptop je star godinu dana i prije nekih mjesec i pol je poceo zezati pri gledanju filmova. svaki pomak laptopa film bi smrznuo na par sekundi pa bi proradio zvuk i zatim slika.. desava se i pri totalno malom pomku laptopa, problem sam primjetio samo pri gledanju filmova koji rade normalno kada ih...
Kada upalim laptop, predugo mi stoji na početnom zaslonu, gdje je znak proizvođača i gdje mogu pokrenuti BIOS. Stoji bar 10 do 20 sekundi, i onda se nastavi normalno učitavati. OS je Windows 7, i Ubuntu 9.10 instaliran preko Wubi-ja. Windows sam rijetko koristio od instalacije Ubuntu-a,...
Hi all, eto, neki desktop replacement, preferiram HP ili Dell. ono sto sam ja naisao: HP Pavillion- http://www.instar-informatika.hr/hp-pavilion-dv6-1410em-intel-core-2-duo-t6600-220-ghz-3072-mb-156/WA028EA/prijenosna-racunala/ HP Compaq Presario CQ71-430EM...
Pozdrav svima... Evo dobrog pitanja za sve poznavatelje laptopa... Naime, koji laptop bi vi preporučili do 1000€ ?? (da se može kupiti u Hrv, i da se može kupiti na obročno plaćanje) Što se tiče specifikacija, trebao bi biti bolji od iMac-a... (ovo ne pitam za sebe... )
Pozdrav svima, Imam problem sa Thinkpadom R40e, naime ne mogu nikako mogu upogoniti da mi putem USB-a pokrene instalaciju uBuntua ili XP-a(na drugim racunalima instalacija radi normalno). Preko DVD-roma isto nece(ali moguce da ROM ne radi). Znam da IBM inace u Biosu disablea mogucnost...
Dakle, situacija je sljedeća....imam laptop Acer Extensa 5630G i već je dva puta bio na servisu zbog lcd-a, pojavljuju se bijele horizontalne pruge nakon nekog vremena, što se riješi pomicanjem ekrana naprijed-nazad. Ali zbilja iritira kada se to događa svakih 10 minuta. Uglavnom, dva dana nakon...
Pozzz... Ispao mi je laptop (acer 5520) i od tada mi je display samo bijel. Kada se prikljuci na vanjski ekran laptop normalno funkcionira. Display nigdje nije pukao, nego samo ne prikazuje sliku (iako see u pozadiniii skrozz malo mogu vidjeti neki odrazi). Otvarao sam ga misleci da se konektor...
Znaci zanima me kako se moze provjerit koliko je sati koristen laptop?
Ovako,na emachine e725 prilikom instaliranja windows xp-a preko USB sticka na početku instalacije dobijem BOSD na zaslonu.Laptop je potpuno nov (kupljen je danas i na njemu se nalazi neka linux distribucija bez GUI-a),dizanje ubuntua ide bez problema no s xp-om je priča drugačija. Stick kao...
Dobio sam ovaj laptop koji je vec koristen i kod paljenja me trazi password, pa me zanima ima li kakva fora da ga resetiram ili promjenim bez vadjenja CMOS baterije
Želio bi maknuti linux i instalirati XP, ali ne mogu naći kako ući u Bios i postaviti CD za boot device. Može pomoć?
Naime, dosao sam u situaciju da zamjenim svoj shit od kompa necime drugime. Koristim komp star vec 7 godina (AMD 1.9, ATI Readon 9600 128, 120GB, 512MB) i vec polako stari i truli. Trebam latop koji ce moc durat dosta dugo, jer nisam sljedbenik jako nove tehnologije da moram imati sve novo, nego je...
Uglavnom uzeo bi ovaj laptop, dao bi svoju toshibu a300 + 150€... zanima jel mi se to isplati... kakav je ovaj lap opcenito, vidim da ima i blu ray sto je isto pohvalno... hvala..
Ako smatrate da ima neki bolji lap u ovom rangu onda molim da mi pustite link. Gledao sam malo neke HP i takodjer su mi se dopali pa ako znate neki dobar model napisite. Takodjer Toshiba Qosmio X 500 series mi je zapeo za oko HP i Toshiba protiv SONYa , sta da uzmem? Jedina stvar koja ih moglo...
Pozdrav! Brat ima navedeni laptop i namjerava ga "pojačat" tj ubost još malo memorije. Everest mi ne očitava utore na ploči niti slobodna mijesta za bilo šta kao što inače očitava za sve ostalo,pa ne znam ima li slobodnih utora na njemu da se eventualno ubode još jedan modul od npr. 2GB na ovaj...
Imam HP 6715b s integriranom grafickom koja je sad postavljena na 128mb, a kad sam kupovao rekli su da se moze prosiriti do 512mb .. kao uzima od radne memorije .. bitno mi je zbog igrica .. bar da mi je 256 ako ne 512 jer imam dosta radne .. pa sad da li netko zna kako to napravit? cuo sam nes u...
Pozdrav, zanima me dali netko od vas ima iskustva sa gore navedenim laptopom...nisam se dugo zamarao sa konfiguracijama,pa sam totalno neinformiram...moze pomoc...dali mi preporucujete da ga kupim,ili ima neko neke alternative?? evo i link sa konfiguracijom:...
Namjeravam kupiti ovaj laptop: http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=4811 http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=galerija&id_kategorija=0131&id_artikl=013.100.287 ...pa me zanima vaše mišljenje... Hvala!
Finski telekomunikacijski gigant Nokia, najveći proizvođač mobilnih telefona u svijetu, objavio je da će prvi puta u svojoj povijesti lansirati mini laptop. Laptop "Booklet 3G" težit će samo 1,25 kilograma i biti širok samo dva centimetra, koristit će Microsoftov operativni sustav Windows, a...
pozz svima zanima me gdje mogu uzeti univerzalni punjac, za hp 6715. narucio sam novi orginal,nakon sto mi je riknuo onaj koji sam dobio uz laptop,pa mi je i taj orginal riknuo,nakon 6mj. rada. tak da hocu neki univerzalni. hvala unaprijed.
Sto je bitno: Graficka i ekran (po mogucnosti sto veci i svjetliji). Nije bitno: OS, RAM... Gledao sam HP Pavilion dv7-2250em, i cini mi se odlican izbor, ali ako netko ima nesto pametnije neka se slobodno izjasni...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma