dajte mi recite s cim je najsigurnije cistit laptop, monitor i ostalo. cul sam da nije pametno s onim obicnim tekucinama kaj ima za kupit u metrou i takvim ducanima. neznam onda s cim da si ocistim monitor.malo glupo pitanje, ali tko pita, ne skita:thumbup:
Bok, imam problem i trebam pomoć :) Problem izgleda ovako: U pitanju je HP mini 2140 Kad ga spojim na vanjski monitor sve super radi tak da je po mom nestručnom mišljenju otišao "samo" monitor :) S obzirom da je taj model laptopa dolazio s dvije moguće verzije ekrana WXGA i WSVGA mene...
Može li preporuka nekog netbooka? Koliko sam preletio po nekim sajtovima vidio sam da nema niti jednog ispod 3000 kn. Pa me zanima dali se negdje može naći netbook do nekih 2000 kn? Ako ne, onda može proći i neki polovnjak.. S obzirom na ovu sveopću popularnost tableta, očekivao sam da će cijene...
Poštovanje, nabavio sam jeftino garminov gps 10 bluetooth receiver.Pošto ga nisam uspio uparit sa mobile xt softwareom (javlja mi gresku kod trazenja bluettoh devicea cannot authenticate garmin hardware) htio bih ga probat spojit preko laptopa. Znaci trebao bi mi bilo koji gps software za pc (...
Prije točno godinu dana kupio sam laptop naveden u naslovu. Sve je savršenoi radilo dok mi prije 2 dana nije slučajno pao (moja krivica). Isprva mislio sam da se ništa nije oštetilo ali onda kada sam htjeo uključiti laptop na punjenje osjetio sam da nešto fali. U laptop je falio mali stupić koji je...
Konretno, radi se o hp tx1000 na kojem se uslijed pregrijavanja dogodilo ono sto i mnogim drugim hp i dell uredajima sa nvidiom. Problem je da se sbog pregrijavanja sa vremenom odelmi GPU odnosno kontakt ili vise njih. Obzirom da sam znao za taj problem, ja sam davno malo modificirao hladjenje i...
sestra mi je dobila laptop l 8400 od prijatelja ali je uzasno spor pa me zanima kaj da napravim da ga barem malo ubrzam mislim ja sam ga reinstalirao ali je i dalje spor za po.... pa nemam pojma kaj da radim mislim njoj treba za surfanje internetom nista drugo unaprjed hvala
vrisnula mi je baterija na lenovu sl500, nisam je bas pazio i sada moram uzeti novu, posto su kod nas preskupe gledao sam na ebayu i cijena se krece vec od nekih 250 kuna (isti kapacitet kao ova trenutna u lapu) a jace su skuplje.. sada me zanima da li je netko imao iskustva s takvim baterijama i...
Moderator sam a sukladno pravilima za ovaj laptop ne znam ni kako se zove niti koja je konfa... :notooth: Uglavnom,star je to laptop pa ću eto mlatnut da je R40 u pitanju,a vrlo je vjerojatno da nije... Kresnem ga na dugme,čujem optiku kako je trzla,ventilatori vrte,lampica od HDD-a ne mrda,na...
Pozdrav Trenutno imam nekakav tablet (SuperPAD) - slika. Na njemu se nalazi Android, no zbog specifičnih potreba, meni bi trebao nekakav Microsoftov OS. Uređaj ima svoj RAM i 2x16GB memorijske kartice koje se vide kao C: i D:. Da li bi na njega mogao frknuti nekakav Windows 7 starter ili...
Koji laptop uzeti? Amo ljudi, triba mi pomoć... Budžet mi je oko 5000kn s time da bi ga mogao malo rastegnuti. Ekran bi volio barem 17" jer ga ionako necu puno nosati naokolo, a veći ekran je bolji! Trenutno se mislim između sljedećih: 1. TOSHIBA Satellite L670-1D8 - http://goo.gl/odKHC ...
Imam laptop Asus A6000u star 4 godine. Jucer sam instalirao windows xp pro sa predinstaliranim sp3. Sve je uspješno završilo osim što dvd rom vise ne čita nikakve cd/dvd osim instalacijski cd od windowsa. Prije toga sam imao isto win xp pro samo s sp2 i sve je funkcioniralo. Našao sam na netu par...
Prijatelj ima Acer Aspire One Netbook, sa originalnim Windows 7 Starterom. Procesor je Intel Atom 1.66 Ghz, 1 GB RAM, i ovo ostalo se ne mogu sjetiti. Požalio mi se kako mu u zadnje vrijeme čim upali netbook radi sasvim sporo, i ako pokrene bilo koji program sve mu zblokira i preostaje samo...
Pozdrav, molio bih savjet ili preporuku za kupovinu ozbiljnijeg laptopa do 7000kn NITI KUNE VIŠE JER JE I OVO MAX NATEGNUTO :) zanima me 16" ili 17" i5 proc 4gb rama i jača grafička kartica jer iako je SEKUNDARNO(!!!) računalo na njemu planiram koristit adobe cs5 s tim da je naglasak da može...
HD video 720p bez problema glatko ide na eeepc 1005ha! Čak mi je na Power Save opciji SHE, nikakvo overclockiranje niti išta...Power Save opcija smanji takt na nekih 850 mhz mislim, 1,2 Ghz maksimalno....Grafička standardno tvornički radi na 200 mhz (iako od intela bi grafika GMA950 trebala ići na...
Imam Lifebook E4010 (Intel 1.6GHz, 512MB RAM, 20GB HDD) koji se ne želi upaliti. Pritisnem gumb za paljenje i pokaže mi se ovaj ekran: Nakon toga ventilator utihne i ništa se ne desi. Ekran je uključen (nema slike, ali svijetli) i mogu otvarati/zatvarati CD ROM, ali ništa drugo. Mogu...
Neznam dali je ovo dobar podforum pa isprike ako sam fulao. A sada pitanje za vas koji se kuzite u netbookove. Razmisljam o kupnji jednog netbooka koji mi prvenstveno sluzi za mail, surfanje i Office, a sporedna uloga bi bila gledanje videa i tu i tamo neka slaba igrica. Svidaju mi se od...
zz, kupio bih prijenosno racunalo od 4000 do 5000kn. Moze li mi netko predloziti koji je najbolji za te novce i da je od boljih proizvođača! Unaprijed zahvaljujem!
dobri ljudi, dobar dan. imam dilemu. Notebook HP P4520s (WK374EA) Notebook HP Compaq Presario CQ61-435SM (VY426EA) koji?
Dakle ovako: Laptop ima Atheros WLAN karticu i uredno je instalirana,al đaba kad neće da nađe bežičnu mrežu na 20cm od antene mog rutera. Igrao sam se sa svim mogucim driverima,postavkama ali nula bodova. Ima li neko alternativno riješenje ili da batalim? Prije godinu dana sam s istim driverima...
Imam navedeni laptop i vec neko vrijeme imam problema sa Quick Launch tipkama (sve su na dodir)... naime nekad mi se pocinje zvuk sam pojacavat i smanjivat, kad gledam film ili slusam muziku tipka PLAY sama od sebe se pokrece (pa moram u postavkama playera iskljucit hotkeys).... Citao sam po...
Ovako. Prijatelj ima laptop star nekih 6 godina, Acer Travelmate 240. Prestao je raditi prije par dana pa ga je dao meni da vidim šta mu je. Kada sam ga uštekao u struju, shvatio sam da je problem punjač. Ona lampica na punjaču ne svijetli kada ga uštekam u struju (a prijatelj nije to...
Zanima me da li se može kako "zaobići" online registracija karte, jer sam na forumima pročitao da se ova karta može koristiti samo sa garminovim gps senzorom i kupljenom kartom, jer se serijski broj senzora veže za serijski broj karte. Između ostalog naletio sam na news grupama na lika koji tvrdi...
Vozdra! Evo donjela frendica laptop (HP 530) da ga malo sredim i kaze da se ruši i da dosta toga ne zeli odradit. Odmah sam srušio Vistu i vratio se na Xp. Odmah problemi u instalaciji ali na teške muke Windowsi su se nekako podigli. Bilo koji program koji pokušam instalirat javlja mi svakakve...
Problem kod Acer aspire 5720Z modela, on na sebi ima bluetooth tipu i u specifikaciji pise da ima bluetooth, al nazalost nikako taj bluetooth upogonit na windows 7, na njihovoj stranici download-o sve drivere koji su ponudeni za 7, al u njema nije ni wlan driver ni bluetooth, wlan je win sam...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma