U ne kakvoj sam prilici zamijeniti17" flat sreen za 15" LCD ekrančić, bez ikakvih nadoplata DA ili NE?
zasto mi nece zapamtiti adresu na yahoo-u? da samo upisem password a ne i adresu, to mi se dogadja od prije par dana
Baš sam dobio metro i čudim se kak je ovaj Compaqov laptop povoljan. Ahlon XP1800. 1.59GHz,20 GB dard,256mb rama,dvd,FDD,Ati Radeon sa 64mb (!!!),modem,mrežna... Cijena:8527,80Kn sa pdv-om!!!Zbilja ponuda za 10!
Jel se tko ukljucio u prvo Hrvatsko testiranje prijenosnog racunala Nec Versa P440 kakav prijenosnik ostavlja dojam? Procitano u casopisu Vidi br.84 i 85.
U dilemi sam o kupovini nove konfiguracije .može li netko dati kakova uputstva o matičnim pločama za pentium 4 -2,0 .koja bi po cijeni opravdala uloženi novac . evo moje vizije 1.kučište midi tower -adekvatno 2.mb chaintech 9ejl2-apogee intel845pe+ich4 400/533mhz ddr 333,audio- ili sl...
jeli neko ima prilike raditi na kojem tablet-u, čisto me zanima, kakva je razlika izmađu njega i notebook-a, tj, PDA
Tvrtka Apple predstavila je nova prijenosna računala iz obitelji iBook i PowerBook. Dok je iBook namijenjen kućnoj i edukativnoj (školskoj) uporabi, PowerBook je profesionalno prijenosno računalo s performansama za korisnike većih zahtjeva. Novi iBook opremljen je G3 procesorom takta 800...
'ajde prosvjetlite me; koja je razlika između notebooka i laptopa:confused:
Nadogradnja i servis Sony laptopa u HR ??? (procesor, graficka,......) Tko sta zna o ovome molim za pomoc.
General Device Type Inkjet Dimensions (W x D x H) 460 x 337 x 168 mm Weight 4.5 kg Printer Output type Color Print speed (b&w) 11 ppm Print speed (color) 6 ppm Max resolution (b&w) 2400 x 1200 dpi Max resolution (color) 2400 x 1200 dpi
weeeee imam ovu igracku vec dva tjedna ( i jos cu imati) ima 1.5 kg bez dockingbay-a tanko skoro kao 8850 nokia a 22xnesto sitno cm... ma savrsena stvar
tko kod nsa zastupa SONY VAIO???? zna li netko sa sigurnoscu.....ne, helikop nije hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma