dakle bas sam danas imao prilike sredivati jedan HP (mislim da je model bio nx6101, tak nesto slicno) i ono vidim (osim ugradenog BT-a i Wifi-a) ugradjen i fingerprint reader, e stvar mi je super, fino sam tipu namjestio da prilikom ulaska u win uopce nema sifre (dakle u onoj aplikaciji koja se...
Evo par savjeta by RAK Sve je više popularno i zanimljivo kupovati nešto prijenosno. Nekima je to uvjetovano poslom, nekima zabavom, a nekima je to samo naèin da se pokaže. Što god je razlog, valja razmisliti o tome što se kupuje. Svaki model ima svoju namjenu i glupo je kupovati prema cijeni i...
Trebam pomoc, Trazim neki laptop slican ovom... sta vi mislite ?? ili mozda da kupim neki drugi ... nemam pojma sta cu :-/ samo da kezem da necu 17" monitor.
Ne znam jel je bila ovakva tema, ali nisam mogao naciđ Kupio sam malo stariji Toshibin Laptop i sad bih ga trebao povezati sa PC-om Laptop ima neki ethernet prikljucak i spojio sam neki kabel koji sam dobio sa T-com ADSL Routerom ali ne radi. Probao sam napraviti novu Network connection ali ne...
15,4" LCD ekran (1280x800) Intel Pentium M740 1.73GHz, 2 MB cache, 533 MHz FSB - Sonoma Intel 915PM Express chipset 2x256 MB DDR333, nadogradivo do 2 GB ATi Mobility Radeon X700 sa 64/128 MB memorije Hard 80 GB ATA/100 Dual Layer DVD przilica Citac kartica MMC/SD/MS/MS Pro USB 2.0,...
Pošto mi je premili komp otkazao poslušnost i isti je završio kod servisera dobio sam sljedeči odgovor: Bios vam se spušio te ćemo morati flešati novi... A sad pitanje kako se Bios može pobrisati ako u njega nije ni pipnuto tj. ne vrših "kopanje" po kompu u zadnje vrijeme pa ne bi valjda sam od...
Trebam savijet, trebam naći laptop za recimo 8500 kuna, prohtjevi su slijedeći intel centrino (pentium ili celeron nije toliko bitno) > 1.4GHz 512mb ram-a pošto je centrino, tu je i wireless modem bi isto bio zgodan za početak 15" DVD pržilica garancija od 2 godine, kod nekih se može...
Indikator za bateriju pokazuje da je puna, a kad isklucim s punjača,daje zvuk kao da je prazna ali se ne ugasi notebook vec normalno radi?
Jel tko uspoređivao cijene laptopa u raznima ducanima (HgSpot, Ve-mil, Senso, ...) da ne gubim sate i koji je od tih dućana najpovoljniji...hvala
Evo ljudi pogledajte što dolazi. Ja nemogu vjerovat da će to izdat u proizvodnju. Ovaj komp je mislim svačiji san snova http://atomchip.com/_wsn/page4.html .Mislim da ovakav notebook neće zastarit dobrih 10 godina, pogledajte koliko RAM-a!!!! ja padam u nesvjest
Koje cu cijene za koje karakteristike ??? koji je najbolji a koji najgori...
... Koji ...
dobio sam na poklon fujitsu siemens amilo pro v2000 sa francuskom tipkovnicom. pretpostavljam da se moze kupiti hrvatska za njega, al nemam ideje gdje da potrazim. jeli uopce moguce tako nesto? svaki prijedlog je dobrodosao. tnx
Pozdrav! Planiram svoj Gericom Blockbuster zamijeniti necim novim, cijena max 10 000 kuna. Bitno je da je brz, i puno memorije, i da je grafika nesto bolje (znaci, ne intel - sis i slicno). Do sada su mi u oko upali ovi modeli: Acer Aspire 5021WLMi...
Compaq Armada 110 Gericom Hummer 2340 XL Dell Inspiron 2650 I sad malo mojih slicica s kaučoća :D
Imam na laptupu tv ulaz može li mi neko reci kako da ga aktiviram win xp pokazuje da je hardwer pronađen kada prikljucim na njega video ili nešto drugo ne reaguje (progao sam sa dr. dvix i iuVCR programima). Izlaz normalno radi al ulaz neče.
Malo je starije računalo: PI 166MMX (256KB),16MB RAM,2.1GB(ugrađen 40GB),12.1 SVGA FRSTN,Win95(bio) Nakon izmjene HDDa(stavljen novi,40GB,neformatiran) više se ne želi bootati ni sa Floppya niti sa CD-ROMa,čak ni Knoppix ne radi. Trebam instalirati Win98 SE ali nikako da očita disketu. U BIOSu...
Pozdrav svima! Zanima me da li je pametno kupiti prijenosnik sa ovim procesorom (buka u radu,zagrijavanje) ili je pametnije uzeti Pentium M Centrino 1.6? Unaprijed hvala!
razmisljam o ovom laptopu ... http://uk.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=25&l3=131&model=25&modelmenu=1 sta mislite isplati li se za 1000 eura ???:comp:
Evo imam problem! Imam laptop hp nx 6110 star točno mjesec dana i sad sam neki dan slušao muziku i odjednom mi se na ekranu pojavila neka poruka(neznam točno kaj je pisalo) ali se sjećam da je pisao kernell i dalje piše da ako mi je to prvi puta da restartiram komp! Ja ga restartirao i nakon uvodne...
Divljanja vrijedno! Jest da ima skoro 6kg, ali kome treba...a i cijena nije pretjerana... Tekst koji slijedi preuzet je sa T-com portala: Končar Niko - najsnažniji prijenosnik na svijetu Domaći proizvođač računala, tvrtka Končar-INEM, predstavila je novo prijenosno računalo...
Kako mogu namjestiti overlay na SiS M650_651_650_740
Naziv Notebook FORCEBOOK Lupus SQ, Intel Pentium M 735 (1.7 GHz), TFT 15.4", 512 MB, DVD+RW Dual, HDD 60 GB, bežična mreža Cijena 8.675,00 kn (sa PDV-om) Bodovi 213 bodova (za online plaćanje) Jamstvo 24 HGspot pokušava biti što preciziniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da...
Posto i ja uzimam laptopic zanima me razlika izmedu IntelCeleron M procesora i IntelPentium Centrino procesora. Znam da su realno bolji centrino al me zanima jos jedena stvar. Koliko je "jak" 1,5GHz IntelCeleron M a koliko isti centrino kad bi se usporedivao s desktopom jel on u rangu recimo...
Cijena: 6.099,63 kn Jamstvo: 1 god. Opis Model nc6110 (PY382ES) Zaslon 15.0" TFT XGA (1024 x 768) Procesor Intel® Celeron® M 370 1.5 GHz HDD 40 GB (5400 rpm) FDD - Optički pogon DVD+/-RW
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma