evo ekipa pitanje. uopće se ne kužim u to, al znam da ga treba promijeniti jer je sadašnji nastradao prilikom pada. jesu li dimenzije harda za laptop sve jednake pa mogu kupit bilo koji ili ne? di mi je najbolje kupit to? i koji?hvala
dajte mi recite dal je cijena ovog laptopa ok. forcebook lupus sq, intel pentium m 725 1,6ghz, 15,4", 512 mb ( 1024 max.), dvd+rw, 60 gb hdd, bežična mreža + iq torba, grafika ati m11 radeon 9700 128 mn ddr vram, i još mnogo toga. uglavnom laptop u hgspotu dode oko 8000 kn. ovaj je bez garancije...
imam jedan problem na starom laptopu... dakle, ugasim ga sinoc, sve 5; ali danas kad sam ga tia upaliti jednostavno stane ne onom dijelu kad mi se nudi odabir za ulaz u bios i tu ostane?? mislio sam da je mozda HDD otisa, pa sam stavio novi HDD i ista stvar, a ako ubacim cd od win xp-a, onda pređe...
dakle, kupio sam novi laptop (gore navedeni) samo sa dos-om (naknadno sam ubacia ubacia sam win xp sp2)... problem je sto ne kuzim kako ga natjerati da proradi integrirani wifi (a isto i za BT)... sad trenutno surfam s njim, ali sam stavio PCMCIA karticu za wifi... savjet? trebam li...
Vrijedi li ovo 6.559,00 kn? http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=2266&catid=19 AMD Sempron 3100+ 15.1" XGA TFT, 1024 x 768 ATI Radeon X300 do 128MB 256MB (proširivo do 2GB) 60GB HDD DVD RW DL
zanima me kakva je grafika u laptopu koji imaju integriranu graficku? imao sam komp s integriranom grafickom i to je bilo uzas. vidim da laptopi do nekih 8000 kn nema prakticki nijedan posebno graficku. dal se na laptopu s integriranom grafickom moze igrat neka igrica koja je recimo sad aktualna.
Imam problem sa PCMCIA II karticama. Posjedujem Gericom Blockbuster M10 koji je star već skoro 3 godine. Do nedavno nisam imao problema (sve dok nisam kupio TV PCMCIA karticu). Nakon instalacije mi se je komp non-stop smrzavao. Probali smo s nekom drugom i ista stvar. Zatim sam kupio adapter PCMCIA...
mitsumi floppy externi d353fue usb drive za notebookove...
Jučer sam kupio navedeni laptop bez windowsa (sa nekim freeDos-om) i sam instalirao ORIGINALNI windows Xp pro. Sa hp-ove stranice sam skinuo sve drivere (pošto xp pola toga nije prepoznao). I kad sam instalirao onaj Intel INF Update slika na ekranu je postala pretamna. Pokušao sam namestiti gammu i...
Što mislite o ovom laptopu?Jel može vrtjeti nove igre? Kakva mu je ova grafička?
Pitanje je sljedeće: kada na laptoopu prođem u Control panel --> Add or Remove Programs naiđem na program koji se zove Intel Sebring API čija je veličina 4,095 GB pa me zanima čemu to služi i jel se to smije brisati. Zahvaljujem na odgovoru
Treba mi preporuka za PCMCI TV karticu (za laptop, jelte), pa ako netko ima iskustva bio bih zahvalan da mi preporuči koju karticu uzeti? Da ima dobar čip i tuner i neproblematične drivere/soft podršku! Poželjno je da ima i neku (osnovnu) dodatnu opremu (daljinski). Laptop je Toshiba Satellite...
Postoji li kakva pasta ili neko sredstvo kojim bi se mogle srediti crtice, zarezi i slicna mala ostecenja na kucistu laptopa, pošto je kuciste od magnezija? Isto me zanima za uklanjanje malih oštećenja zaštitnog filma na LCD-u koje je u obliku kvadratića cca 4x4mm ?
Jel mi moze tko ovo "odgonetnuti" koja je to serija laptopa kolike su jacine itd.....molim pomoc i brzi odgovor.....
jel mi može netko reći kako se pali bluetooth kod HP laptopa?
dali ovaj laptop koji je u naslovu podržava bluetooth?
Kupio sam polovan laptop i nisam dobio nikakve drivere. Za zvuk, mrežnu i ostalo sam uspio naci drivere na netu al za grafičku nikako. Bio sam na službenim stranicama od ATI-a al tamo nema ništa konkretno (ili možda neznam tražiti). Skinuo sam hydravision i atimcat al ni to nije pomoglo. Molim vas...
Kupujem novi laptop, i 99% je sigurno da je to taj. Kako nemam bas iskustva sa Acer laptopima, zanima me kakve su kvalitete, tj. kvaliteta zavrsne izrade. I koja su vasa misljenja o ovome modeluhttp://www.raj.hr/konfiguracija.php?CAT=38&PROD=446
Koji prijenosnik kupiti do 1000 E? Treba mi iskljucivo za dugotrajno pisanje teksta i surfanje, tu i tamo pogledati neki DVD. Znaci, dobra tipkovnica i dobar ekran su prioritet. Za tu lovu bi trebao imati i 512 MB rama i DVD +/- przilicu. Graficka mi treba za dobar 2D prikaz, ne za igre tako da...
Ajmo znalci, dajte mi preporuku i razloge za takvu odluku... Acer Aspire 9504 WSMi vs. Fujitsu Siemens Amilo M-3438 Hvala na savjetima...
Zanima me dali se baterija na tek kupljenom laptopu mora isprazniti do kraja i stavit na punjač 14 ili koliko već sati ili vrijede drugačija pravila za razliku od mobitela? Gericom je u pitanju.
Pitanje kratko i jasno!!! dali kada je notebook prikljućen na struji dali je pozeljno da je baterija izvadena tj.da nije u njemu,ako da ZASTO, a ako mozda NE opet zasto? puno HVALA p.s.- nigdje to nije nigdje definirano a bas me zanima,pa da ćujem vaša mišljenja
naime u procesu sam promatranja laptopa i skore kupovine,a buđet mi je prilično ograničen kako stoji u naslovu,pa bi mobio preporuke i obrazloženja....jasno mi je da izbor nije prevelik u ovom cjenovnom rangu,stoga izbor postaje teži.osobno sam odabro ono što mislim da bi bila najbolja kupovina,pa...
Moj laptop pnekad ne prepozna da je spojen na punjač tj.kada spojim punjač, ne upali se lampica od punjača.Da li je možda otišao onaj priključak?Ako je da li je taj prilkjučak na matičnoj,i da li mi se isplati popravljati?
Koji laptop uzeti do cca 8000kn. zapela su mi za oko 2 iz ve-mila: *ACER Aspire 3023WLMi Semp.3000 512MB 80GB 15.4''WXGA CB X700 128MB DVD-Dual 802.11g WXPH za 8100kn *HP nc6120 PY563ES PM740 80 512 15'' DVDRW 802.11g Bluetooth FREEDOS za 8800kn sta vi mislite o nijma? ili mozda...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma