Da li je moguće spojiti monitor s kućnog računala na laptop tako da kad sam kod kuće ne moram raditi na 15" nego na malo većem monitoru?
Evo,zanima me koji je lap best buy do 6000?Svaki prijedlog je dobrodosao! Hvala
Prije 10-ak dana sam kupio laptop Fujitsu Siemens, Intel duo core 1,86 GHz, 1 DDR RAM, integrirana grafička, 120 HDD. Uglavnom, u zadnjih nekoliko dana sam primjetio da se dio laptopa ispod tipkovnice, znači onaj dio lijevo i desno od touchpada dosta grije, te me se nekoliko puta u zadnjih par dana...
Evo napravio sam si izbor iz vemila i hgspota, sto mi odgovara i tak... pa vi meni recite svoja misljenja i zasto bas taj laptop. ili ako ga imate jos super, dopisite sto ima. hvala. e da i koja je razlika izmedju notebooka i forcebooka... ovi obicni (crne boje) su do 5000kn, a ovi plavi...
pozdrav ljudi, treba mi za fax novi laptop i u početku sam mislio kupiti nešto najobičnije, zato što mi na faxu većinom trebaju samo office programi. Uglavnom, shvatio sam da bi ipak bilo fora da mogu na njemu ponekad i zaigrati neku igricu tipa max payne ili gta SA, pa me zanima koju bi grafičku...
Evo slucajno vidio pa da podjelim i sa vama meni se cini ok.Dakle svidja mi se.Ima fine komponente.A evo i kako izgleda: Procesor: Intel Celeron M 520 1,60GHz Mreža: 1x 10/100 Ethernet Cache: 1 MB Radna memorija: 512 DDRII Tvrdi disk (HDD): 80 GB SATA Video chipset: ATI...
Došao sam do zaključka da je ovo naj-pametniji izbor i sad me još zanima koliko daleko treba ići da i dalje ostane isplativo? :njanja: HP Compaq 6510b (GB873EA) - 8090,00kn • Procesor: Intel Core 2 Duo T7300 2.0GHz (4MB cache) • Zaslon: 14.1" WXGA TFT 1280 x 800 • Grafički sustav: Intel...
Kupio sam novi prjenosnik, nije baš neka jaka konfiguracija ali za ono za kaj je namjenjen je ok.Procesor je celeron M 340 na 1,5GHz ,256Ram,dvd pržilica,40 giga hard i integrirana grafika sa 64MbVrama.Problem je u sledečem.Iako nije namjenjen za igrice probao sam i to.Naime Cal of duty 1 ide...
Dobar dan, kupujem si novi laptop i nasao sam si jedan vrlo dobrih performansi a jeftin... jedino sto vidim lose na njemu je amd semprom 3600+ na 2.0 MHz (l2 256kb cache) • Procesor: AMD Sempron 3600+ 2.00GHz • Zaslon: 15.4" WXGA TFT 1280 x 800 • Grafički sustav: ATI Mobility Radeon X1250...
jel moguče da su amerikanci toliko napredni da po istoj cijeni dobivaju duplo jače laptope nego mi hrvati? uglavnom, zanima me bi li mogao gdje u hr kupiti neki takav laptop, primjetice, ovaj:...
pozdrav, zanima me zna li netko u kojoj se firmi u hrvatskoj mogu naći ovi laptopi po najpovoljnijim cijenama, npr tko je glavni uvoznik? DA SI GA UPECAM! :fish:
postoji li to i dali ga je moguče koristiti kao mobitel?
Akcija !!! ACER notebook Aspire 7520 Mobile AMD Turion™ 64 TL-56 2x 1.8GHz 17" TFT WXGA 1280x800 Acer CrystalBrite, 160GB HDD, 2GB DDRII, DVD±RW DL, ATI nVidia Geforce 7000M GS 128MB, integrirana zvučna kartica, 56k V90 fax/modem, Fast Ethernet, Wi-Fi, 3 x USB 2.0, 5-in-1 card reader,...
Kao sto thread kaze, posto ne mogu da nabavim zanima me ovo? :comp:
Jel se mozda netko kuzi u tv kartice za lapove da mi da par savjeta ili bar neki link ak postoji tutorijal.trazio sam okolo po forumima i nasao samo za pci kartice.meni treba ili pcmci ili usb.uzeo bi si neku hybridnu. Sta recimo mislite o ovoj:...
Treba mi jedan ali nemam bas puno love za izdovjiti pa od vas trazim preporuku.A sada cjena nisam bas ziher,aj do nekih ahhh 2000 kn jel moze ispasti neki?
Koji su laptopi najbolji a da se cjena kreće od 9000 kn do 13000 kn? Koje su best buy grafičke za laptop?
Dakle... Kupujem si neki novi laptop... Zahtjevi sljedeći: Proc : AMD Turion 64, nikako Intel Memorija : 1gb ili više Grafička: Nvidia Hdd : 100gb ili više Ekran : 15,4(1280x800) ili više
Zamolio bih cijenjene forumaše koji se razumiju mrvicu vise od mene u ovu tematiku, da mi odg kakav lap bih mogao dobit za soma eura iliti 8000kn a i da postave linkove sa najboljim konfiguracijama ak imaju. Lap ce mi trebati iskljucivo za fax, ali to ne znaci da svako tolko necu odigrat neku...
Rijec je o modelu http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=5163&catid=26 Mislio sam jos staviti dodatnih 512mb RAM-a. Nesto sam gledao po internetu i to mi se cini za tu cijenu kao naj bolja solucija. Molim vas prijedlozi i misljenja.
5399kn u ve-milu... Turion x2 1.6Ghz 160gb 1gb ddr2 4xusb2.0 bluetooh . . .
gdje u hr se moze kupit taj uređaj ? ? ? http://www.toshibadirect.com/td/b2c/adet.to?seg=HHO&poid=360367
Dosta star laptop, Celeron II 364Mhz, 192mb ram. Zanima me dali je moguče staviti jači procesor, samo da vrti filmove(divix/DVD) Sa ovim procesorom se film vrti kad je mala slika donekle dobro, čim se stavi prek cijelog ekrama zaostaje katastrofalno. Ako se da do koje cifre bi to išlo i dal bi si...
Već duže vrijeme razmišljam o kupnji laptopa do granice od 6000 kn. Na arhitehovim stranicama (arhiteh.hr) sam pronašao 2 ok laptopa. Inače se bavim programiranjem pa mi treba što jači laptop pa bih vas zamolio da mi napišete koji je od njih jači, koji je bolji za programiranje i igranje...
tražim 12'' laptop, do cijene do 10000 kn... ja sam mislio na : TOSHIBA Satellite Pro U200-125 • Procesor: Intel Core 2 Duo T5600 1.83GHz (2MB cache) • Zaslon: 12.1" WXGA TFT 1280 x 800, TruBrite • Grafički sustav: Intel Graphic Media Accelerator 950 do 128MB • Radna memorija: 2x...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma