Laptop mi se cijeli dan čudno ponaša. Nakon nekg vremena počinje davati beep-ove. Radi se o Končar (Clevo) Nela laptopu. Phoenix BIOS. Dade samo 2 duga beepa i tako svakih pola sata otprlike. Zna li netko što bi moglo biti? Gledao sam kodove za takve beepove, ali ne znam što bi trebali...
vidio sam da vec ima ovakva tema ali je dosta stara a mislim da bi dosta korisnika laptopa zanimalo gdje se mogu nabaviti kvalitetnije torbe i ruksaci za njih? osobno me zanima targus jer imaju dosta atraktivne a ne preskupe ruksake pa ako netko moze preporuciti gdje bi se mogao vidjeti uzivo...
Evo kupio sam laptop prije tjedan dana i stalno mi je ukopčan na struju. I sad imam pitanje,dal to kaj škodi bateriji,mislim smanjiva njezin vjek trajanja,jel to ispravo ili ju trebam sa vremenom potpuno isprazniti,pa onda skroz napuniti?
Ovako,imam 512MB rama na laptopu i zanima me najprije cijenovno koliko bi me dosla nadogradnja rama od 1GB i gdje bi to u Zagrebu najbolje/najbrze/najjeftinije napravili? e,da...kako da znam koji mi treba DDR ili DDR2 ili kako se to vec oznacuje...koja je uopce razlika? :tomato: Koliko je skuplje...
Kao što i sam naslov govori,ne radi mi zvuk na laptopu... :cry: Najprije sam mislio da su možda otišli zvučnici pa sam umetnuo slušalice,međutim ni na njima se ništa ne čuje... Zna li netko u čemu bi mogao biti problem? :cry:
koji je od ova 2 bolji... http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=5469&catid=26 ili http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=5564&catid=28 PUNO HVALA
Ovako...problem traje vec jedno vrijeme,al tek neki dan me pocel zabrinjavati... Radi se o ventilatoru koji mi je (nakon formatiranja diska) poceo nenormalno glasno raditi (bez prestanka) znaci kad ga upalim nakon 5-10min pocinje pjevati i ne staje do gašenja ili stand by-a.....mislim da radi na...
Dakle, imam problem: instaliran je XP pro, ali neće raditi zvuk. Kada pokrenem instalaciju drivera za zavuk s onog dvd koji je došao s kompom, prvo potraži "device" ali napiše da to nije taj i prekine instalaciju. Skinuo sam i driver sa službene stranice, no međutim ista stvar...... Ima li...
OQO Model 02 Evo što više čitam o ovome modelu to mi je draži :) Mislim da sam si našao idući gadget. Cijena nije mala (oko 1600$) ali se isplati...problem će biti dokopati ga se. Link Ukratko specifikacije:
Treba mi kabel za pcmci karticu, ovaj mi je puka, pa mitreba novi. Sad me zanima gdje ga se moze nac, tj. moze li ga se kupit odvojeno od kartice. Z tocan model jos nisan siguran jer laptop nije kod mene.
OK. Ispričavam se ako je tema u krivom podforumu, ali toliko sam lud da ni ne znam kako se zovem trenutno. Uglavnom, možda su neki pročitali moju temu o smrzavanju novog notebooka. Od tada sam bio tri puta u cca tri tjedna nositi laptop na servis u Zel-Cos iza Micronisa. Problem je bio da bi mi se...
HP 6715b GR794ES Model 6715b prijenosnik Zaslon 15.4-inch WXGA anti-glare Rezolucija 1280 x 800 Procesor AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-58 1.9-GHz, 2 x 512-KB L2 cache HDD SATA 160 GB (5400 okretaja) Optički pogon DVD+/-RW DL Memorija 1 GB (DDRII 667 MHz 1 DIMM,...
Unaprijed se ispričavam ako ima ovakva tema,koristio sam search ali nisam ništa našao... Ovako... Imam Sonyevu kameru i dosad sam snimke prebacivao pomoću firewirea na kompu... Međutim,kako mi se komp pokvario i bacio ga u staru kramu budući da nije više ničem služio,ostao sam samo na laptopu....
Imam jedan čudan problem, neradi mi modem na lapu HP nx6325. Kad sam u Zagrebu nezeli mi se spojit na Carnet (ima onaj zdravi zvuk biranja broja onda nesto skripi - sve jos normalno i onda zablokira te tuli na jednoj te istoj frekvenciji) a kad sam u Lici i kada se spajam na net bez problema spoji,...
nedavno sam kupio model GB893EA konfiguracija: Core2Duo T7500 2,2Ghz 4mb cache 2gb DDR2... to bi kao trebao biti dosta jak model međutim potpuno sam razočaran. Do sad sam koristio Athlon3500+ s.939 koji je duplo slabiji i stariji procesor a radi se u tome da mi se laptop od samog početka...
Dakle svi imaju neki problem sa laptopom pa tako i ja. Nakon mjesec dana korištenja miš na laptopu jednostavno stao i ne radi.Prikopčao sam klasični miš i sve OK ali onaj ni da mrdne. Molim savjet i hvala
Ljudi šta mislite koji laptop je bolji ? http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=5381&catid=19 (kakav je ovaj sempron?) http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=5867&catid=184
Pozdrav svim ljudima dobre volje :) Nalazim se u dilemi da li da kupim novi laptop ili da ipak uzmem popravljenu matičnu ploču. Radi se o Acer TravelMate 291Lci (Serija 290), star oko 3 god., Intel Centrino, Intel Pentium M1.4 GHz, 15" XGA TFT LCD, 40GB Ultra ATA, 512 MB, DVD/CD-RW. Nosio sam...
ev vidim da je sezona kupnje laptopa pa da budem u trendu i da vas pitam za misljenje da si ne cupam vlasi jer cu siznit cijena do koje se mogu rastegnit je 4500kn potrebe su mi office, wlan i ok baterija nasla sam u procesora za 4300kn ovo zanima me jel to ok i dal se isplati ACER...
pozdrav ekipa: http://www1.euro.dell.com/content/products/features.aspx/notebooks_better?c=ie&cs=iedhs1&l=en&s=dhs mislim o ovom prvom kaj je na akciji; treba ju mi Vaša mišljenja, jel ok, taj procesor dobar, windovsi xp ili vista, nadodao bih još garanciju i najjaču bateriju?!? inače...
Tehnologija: - Intel® Centrino® Duo Mobile tehnolgija (Santa Rosa platforma) Procesor: - Intel® Core™2 Duo T7300 - 4MB L2, 2.0 GHz, 800 MHz FSB Chipset: - Intel GM965 Express Chipset
Na laptopu ni sae prije nekog vremena počeo gubiti kontak na priključku za adaptor.Mislio sam iz početka da je problem na konektoru od adaptera no na kraju se ispostavlio da je bio problem na dc jacku na matičnoj ploči. Čitao sam na internetu da je to serijska greška na mom HP 9010nx i da se lako...
ej ljudi imam jedno jako jednostavno pitanje, dali ce raditi normalna usb tipkovnica ako ju ustekam normalno preko usb u lap??? ne pitajte zasto, lol
iman namjeru uskoro kupit laptop i ova toshiba mi je upala u oko. jel zna netko nesto vise o njoj? kakav je ekran, baterija, grafa, performanse, itd...? i vrijedi li te novce? Posto neman bas mjesta u sobi taj laptop bi mi lagano zamjenija konp. neigran trnutno bas igre al volija bi tu i tamo...
pozdrav, nadam se da netko može pomoći.. Dakle, kad na laptopu pokušam npr utipkati L, napišem 3, a za napisati L moram stisnuti tipku fn i zatim L. Zanima me kako da namjesti da za L samo stisnem L, a da mi za 3 treba fn?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma