Da li je moguće koristiti laptop i na njega spojen monitor tako da se nezavisno koristi prikaz na svakom od njih?
Htio bih si kupiti laptop do 7000 kuna pa mi je za oko zapeo ovaj. Što mislite o tom ili ima neki bolji? Čuo sam nešto da Toshibinim laptopima nije najbolja zvučna, odnosno da je zvuk dosta loš pa ne znam je li istina? Toshiba A210-16F Satellite OPIS: Procesor AMD Turion™ 64 X2...
Koji od ova dva laptopa bi vi uzeli? Da li se isplati davati 1400kn više pošto je razlika samo u procesoru? http://www.notebookshop.com.hr/product.asp?id=1644 http://www.notebookshop.com.hr/product.asp?id=1688
Prijatelj mi je prije nekoga vremena kupio HP 6715b i danas je bio kod mene stavljati neke programe, jer on još nema internet. > Pošto je FreeDOS pored svega ostaloga stavili smo fingerprint driver, ali nismo skontali kako ga koristiti ;D pa ako tko može pomoći?? Ako nema u nekim papirima LOL.
Ovaj laptop nema sa strane tipke za pojačavanje pa ako mi netko može reći gdje se pojačava?
Kupio sam ovaj laptop sa predinstaliranom Vistom, i trebao sam napraviti set diskova za oporavak, sto nisam uspio, a posto sam bio u žurbi morao sam instalirati xp, gdje god se obratim ne daju mi te diskove da bi ponovno instalirao legalnu verziju Viste Bussines koju sam pošteno platio uz laptop!...
evo ovak, gledo sam malo po everestu i skuzio da mi se laptop benq p52 opako pregrijava... uglavnom evo temperature kada su upaljeni winamp, msn, ffox i ostali programcici... http://img177.imageshack.us/my.php?image=84389506vf4.jpg a evo kada je upaljeno sve to i cod4 ...
Da razjasnimo odmah, ne otisak prsta, nego otisak slova na svakoj tipci :) Imam pitanje, naime, događa mi se da mi se slova brišu, laptop je relativno nov, star kojih 4 mjeseca, dakle, garancija postoji.. Na tipkama mi se naknadni tisak briše, npr na tipci slova V postojao je otisak znaka @...
Dakle imam HP 6715b i za VGA je dodijeljeno 48 MB memorije? Kako tu vrijednost povećati na barem 128 MB? U BIOSu nema takve opcije. Mozda neki drugi programcici ili driveri? Pozdrav!!!
:hrv: Dakle imam pomenuti laptop (volim ga zato sto je 10 incha), verzija biosa je iz 2002, godine. Na sluzbenoj stranici COMPAQA nema novije. E sad kad bi netko znao gdje bi se mogao skinuti noviji update, jer mislim da bi onda mozda mogao vidjeti vise od 192MB rama.
Imam acera starog 15-ak dana i počeo se gasiti za vrijeme rada. Jednostavno se ugasi, nekad i par puta dnevno. Jel to gašenje može biti zbog virusa ili zbog windowsa (xp) ili je problem hardverski. Da nosim u servis?
stavim restart i onda cekam minutu da pocne,zasto to? i 2. problem,stisnem onu ikonu za spajanje na net i ne zeli se pojavit prozor da se konektam,kad ga restartam onda ide...znate mozda o cemu se radi..?
dakle na hp 6720 lijevi ctrl i fn rade svaki funkciju od onog drugog.. znaci pravilno su pozicionirani (ctrl lijevo, pa win tipka pa fn tipka) ali pritiskom na ctrl komp se ponasa kao da sam pritisnuo fn tipku... jel zna netko u cemu je tu problem? pozz i hvala
Ovako imam 80GB hard na laptopu i to mi je full malo za moje potrebe, instaliram 2 malo vece igre i dosta mjesta na to ode, dok recimo jos stavim nekoliko filmova, pa stalno na faxu skidam torrente tak da mi fakat treba mjesta. E sad, ja sam si ovako razmisljao ili kupit veci hard za laptop pa...
Koji laptop kupiti ?? a) Toshiba AMD Turion 64 ; 1GB RAM ; 120-HD ; 2 god. garancija os:VISTA ; 5,200kn b) Fujitsu Siemens Intel Core Duo ; 512MB RAM ; 80-HD ; 2 god. garancija ...
Pozdrav svima, Kupio bi laptop za surfanje (lan,modem,wlan) da ima tv out, znači gledanje filmova i slušanje muzike? Da ima XP OS i drivere. Obrazložite zašto taj laptop. Molim pomoč, Hvala
Zanima me koji laptop uzeti.Cijena da bude oko nekih 5000kn.Malo sam gledao cijene u ve-mil-u i hgspotu pa ne znam sta uzeti.Koja marka,koji procesor(intel ili amd) i koja grafika?Sutra bih isao kupiti pa pomozite.:dunno: Edit: ne treba mi za nista posebno,ali volio bih da procesor bude core 2...
imam 256mb ram pa bi ga nadogradio na 1GB- zanima me jel bolje staviti 2x512 posto imam dva sota il jedan od 1GB? i jos nesto- jel potrebna nekakva posebna instalacija il je dovoljno samo umetnuti nove plocice? hvala!
Evo ovako, imam HP 6715b, 160 GB HDD i 2 gb rama. disk je podijeljen na 2 particije C: (60 GB) i D: (100 GB) i sad npr. jedan film, 7 dijelova, 700 MB zapakirano u RAR formatu na C: disku mi otpakira za npr 1 minutu, a na D: disku za 2,5 minute u cemu je problem?
Ajde molim vas preporucite mi nekaj do 6000 kn. kaj se ispalti uzet?!
Prije sam imao acer-ov laptop i on je imao onaj widget na desktopu na kojem su bila raznorazna podešenja,između ostalog i power settings... Tamo sam mogao namještati kolika da mi bude osvjetljenost ekrana,brzina,nakon koliko da se ugasi ekran itd. i to posebno za način kad je ukopčan u struju i...
Digitalna satelitska TV kartica TECHNISAT SkyStar USB-Plus DVB-S Molio bih za pomoć, da li ova je eksterna ista kao ona interna. Uglavnom da li je ičemu, tj. dal da je uzmem ili ne. Hvala!
Koji od ova 2 laptopa da uzmem? HP COMPAQ 6820s, GR709EA, Intel Mobile Core 2 Duo T5470 1,60GHz, 1x 1024MB, 17", 1440x900, SATA 160 GB, Windows Vista™ Home Basic, ATI Radeon X1350 128MB, DVD±RW DL, 1x 10/100 Ethernet, 56k modem, 802.11a/b/g, Bluetooth, FireWire 1, USB 2.0 3, 2,95 kg cijena 6.400...
Opis: Intel® Pentium Dual Core T2310 CPU 1.46 GHz L2 Cache: 1024K, FSB 533 MHz,Intel® Pentium Dual Core Mobile tehnologija,Intel® GM965 Express čipset,2 x 1024 MB DDR2 533/667 MHz max 4 GB DDR2,160GB HDD S ATA,DVD-RW dual layer,15.4 WXGA TFT LCD (Acer CrystalBrite technology) rezolucija...
Nisam se želio nekome u temu zaletavati sa upitom, ali da li mi netko zna reći koji su službeni LG-jevi servisi za njihove notebookove? Trebali bi na poslu ubaciti još memorije, a na googleu nisam ništa konkretno našao. Hvala.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma