Sim kartica iz hrvatske
29-12-2022 23:57
Par pitanja - AMD Ryzen 2700x...
21-05-2020 15:45
Treba li mi novi laptop?
01-08-2019 22:16
Brisanje particije i...
06-12-2023 09:10
Sinoć sam se zbilja potrudio zbrojiti sve zauzete gigabajte na C: particiji, ali nikako doći do brojke koju pokazuje moj laptop. Imam Win 7 Home edition i laptop je već prilično star. C: particija je velika 140 GB. Bio je došao do 1GB free. Uspio sam izbrisati neke programe (većinom skinute...
Dali postoji ogranicenje kod broja povezani uredjaj putem wifi na ruter i dali znate koji ruter je dobar za recimo da se moze na jedan ruter povezat od prilike pedesetak mobilni ili dr uredjaja ?
kupio sam si prije nekih 2 mj nove djelove pa bi sada htio prodati ove stare djelove! stari su oko 2 god! imam ovako: matićna: asus GP Boost P8H61-M LX2 anti surge! jedan slot za ram ne radi! ide zajedno sa procesorom i hladnjakom procesora! ne znam koji je procesor! grafa: sapphire Radeon R7...
Evo zanimljiv članak koji govori o tome da treba biti oprezan sa nadolazećim vrućinama i SSD diskovima koji nisu u pogonu (ugašeni/bez napajanja) zbog mogućih gubitaka podataka. http://www.pcworld.com/article/2920727/leaving-unpowered-ssds-in-a-warm-room-can-kill-your-data-fast.html
Dobio sam ovu usb tv karticu DVB međutim driver ne radi na windows 8.1 pa ako netko zna kako bi alternativno to mogao srediti bio bih zahvalan. evo slika tog čuda :D dobio sam neki program BlazeDTV uz njega ali ni on ne radi, probao sam skinuti novije verzije ne radi :facepalm:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma