više o iPhone 5S - sluzbeno
više o iPhone 5C - službeno
Lijepi pozdrav! Pronašao sam iPhone 5s u autobusu kada sam išao na more. Mobitel je zaključan i vidim da piše da treba nešto preko iTunes-a. Na Nizozemskom jeziku. :S Sad mene zanima jel se to može kako otključat ili ništa od toga. ______________________________________________ Opustiti:...
pozz, imama iPhone 5c i jednostavno se ugasio i sad se samo pali-gasi jabuka na ekranu. pokusao sam napraviti restore pomocu iTunes-a ali nista javlja mi se greska 4005. dali je netko imao slican problem? da bar znam o cemu se radi Hvala
Dakle priča je sljedeća; 01.02. sam zamjenio sim za 4G sim i od tada mi na imessage stoji "Waiting for activation" ili "Activation failed". Isto i za Facetime. Probao sam sve moguće što sam našao na netu (airplane mode, reset network settings, hard reset, backup/restore...) i dalje ne radi. ...
Od zadnjeg updatea od prije par dana uopće mi ne dolaze notifikacije s facebooka i facebook messengera. Ostale notif uredno rade (viber, whatsapp itd). Ima li tko sličnih problema?
dva pitanja: 1. koliko T-Com naplacuje otkljucavanje uređaja koji je kupljen na ugovor kojem jos nije isteklo trajanje 2. kakva je situacija sa otkljucavanjem iphone 5s - ne pratim pa ne znam, moze li se i koja je cijena Hvala
Zanima me postoji li mogućnost preko itunesa ili neki drugi način za pojačati melodiju zvona na iphonu Najprije sam sve m4r fileove konvertirao natrag u mp3 format, sa mp3 gain programom pojačao ih do 99,0 db, ubacio u itunes i svakog pojedinačno ponovno vratio u m4r kako bi ih vidio u tones...
Pozdrav... evo konacno se odlucio za jedan ok case i odmah problem...gdje ga kupiti...napravio reg na njihovoj stranici i sve ok, dobra cijena a kad sam dosao do placanja...uff..cijena PT kao i sama roba :( Zna li netko moze li se Spigen kupovati negdje u Hr ili odakle ga najpovoljnije naruciti?...
Imam iphone 5 lockan na t-mobile. Pitanje je ako odem s njim u recimo neku stranu zemlju dali bude radio npr na T-mobile Austria? Vjerujem da i u USA ima neki T-mobile..
Imam IP 5 i danas sam kupio preko ebaya HDMI & AV Connection Kit for Ipad, Iphone i Ipod ali za IP 4. Imam adapter za punjenje sa IP 4 na IP 5 i uredno funkcionira. Kada sve adapter i Connection Kit spojim sa tv-om ništa se ne dešava. Tj.nema slike, tona a isto ako se spojim samo za audio ne...
iPhone 5, najtraženiji smartphone uređaj današnjice, u Hrvatsku stiže s osjetnim zakašnjenjem u odnosu na susjedne zemlje. Zašto je tomu tako, nismo sigurni, no informacije kojima trenutno raspolažemo sugeriraju da će spomenuti uređaj u naše trgovine stići krajem godine. Bilo kako bilo, Vipnet...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma