Pozdrav, novi sam ovdje i planiram kupiti neku od Becker navigacija (polovnu) pa me zanima odgovaraju li karte od iGO programa za originalni Becker iGO ili mora bit crackiran Becker?
Dobio sam novi Android mobitel i mislim instalirati navigaciju iGO primo te me zanima koji folderi su obavezni (u glavnom folderu iGO) bez kojih navigacija ne može raditi. Jedan kolega mi kaže da ima puno stvari koje su nepotrebne i zauzimaju prostor u memoriji mobitela
Pozdrav svima,dali neko od vas ima u svojoj arhivi:Nav n Go 8.3.4.117940 Nov 3 2009 software wince!!Zahvaljujem!!!
Da li ima neko ovu instalaciju? Trazim na netu par dana, ali svi linkovi su istekli. Revo 2 uredjaj ne moze pokrenuti. imam becker 7929, 320x240. stara navigacija.
Za početak pozdrav svima , Ovako imam problem htio sam postaviti nove mape na uređaj ali nisu sve stale....jer je uređaj dosta star i ima jako malo memorije...zatim sam kupio sd karticu od 8 gb..ali nju uređaj nije prepoznao neznam zasto....zatim sam ga puno puta resetirao i sve dok sam to...
da li neko zna kako podesiti igo primo na wince 6 na kamionskom modu da mogu zadati adresu u nedostupnoj oblati,na primer united kingdon a adresa m1 4bt.kako god nece
Pozdrav , koju Igo navigaciju odabrati za starije navigaceje sa Win ce Os-om , hvala na savjetima
Postovanje, trazio sam po sticky i drugim temama ali nisam se snasao. Nisam ekspert za iGO i molim za pomoc. Problem koji imam kod verzije iz naslova je sto povremeno zahteva pristup internetu. U sys fajlu je nasetovano available=0
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZ93g0Z3zSOidOfg64Yqe4baCilrjNmoLFX Program je bez mapa,poi i ostalih dodataka,provjereno radi na navigaciji Goclever,ubacivati mape i ostalo iz 2015.Q1
Pozdrav svima, imam mali problemcic sa autonavigacijom koja je kupljena od kineza (bla bla made in china).. Problem je u tome kad pokrenem navigaciju napise mi "igo8.exe is missing", probao sam staviti bilo koju verziju igo8.exe ali onda mi javi neku drugu gresku. Do samog problema je...
Zasto neko ne uzme sve fino lepo rasporedi 320x240,1280x720, 1920x1080 i ostale rezolucije i lepo ih spakuje kako treba, napravi account na MEDIAFIRE i sve lepo stavlja tu. A ne ovako, na neke leve sajtove pa posle nekoliko dana link ne radi i onda moramo prevrtati svaku zivu temu da bi nasli jedan...
Sta mislite kacemo moci ocekivati novi Igo,,pokusao sam da ga nadjem za moj galaxy s4 ali nisam uspio,ako mozda neko slucajno ima link neka ga postavi http://www.nng.com/igo-primo-nextgen
iGO_Israel_9.6.29.427562 instalirao sam pomenuti igo na telefon,radi igo nekih sat vremena ili malo vise i samo mi nestane iz SD kartice kompletan iGO folder,imali neko pojma sta se desava,nemam nijedan antivirus na androidu,imam jedino Clean Master aplikaciju i neverujem da moze ona da obrise...
poz .. ovak imam pitanje ,, stavio sam novu mapu .. Germany_83_HERE_2014.Q2_140919.fbl i sada ima dvije ftr datoteke Germany_R3_HERE_2014.Q2_140919_(TI).ftr i Germany_83_HERE_2014.Q2_141105_(TI).ftr dali je ispravno staviti obje . dali je na ovoj prvoj dobro upisan naziv ili je na drugoj...
Treba mi karta za usa.imam instaliran igo primo.moze pomoc.
iGO 8.31 PC - HR 800×480 - 960×544 - 1024x550 1024x600 - 1600x960
http://android-zone.ws/topic/21455-igo-primo-24-israel-9629483387-android-31-jan-2015-torrent/
Pozdrav svima! molio bih vas za pomoc oko beckera z107, naime zelio bih upgradeati firmware i nakon toga staviti nove karte ali problem je sto ne znam gdje poceti. vidim da imate dosta iskustva po tom pitanju pa vas molim za neke smjernice. unaprijed hvala
Od juce pretrazujem forum i nisam uspeo nista da pronadjem. Pa sam odlucio da zatrazim pomoc. Traži se igo za GT-S5570I rezolucija 240x320. Unapred HVALA
Pozdrav svima na forumu. Pošto sam na forumu nov, vjerujem da nisam propustio negdje - pročitao sam mnogo postova -nešto što ja trebam. Imam Beckera BE B02, software ver.: 9.15.3.37619 , SW V:: BBF02 SN i OS version: LH-A6-os:V00.42, i trebao bi staviti najnovije karte. Da li mi možete pomoči da...
Imam WINCE 6 multimediju u autu i prijenosnu Prestigio WINCE navigaciju. Isprobao sam razne softwere i nekako mi najbolje izgleda Becker, međutim ne mogu nikako natjerati zvuk da radi. Probao sam Becker transit, Becker active, Becker revo..uglavnom sve becker software koje sam mogao naći za...
Imam navigaciju Kinez i u zadnje vrijeme me pocela zezati..nece da rade GPS sateliti nadje satelite ali nece da se konektuje.Karte su na internoj memoriji. Ako moze pomoc unaprijed hvala
Pozz, Imam par "problema" sa navigacijom. Igo radi dobro i ne baca mi nikakve greske samo imam problema sa glasovnim navođenjem. Prvo kako bi mogao postaviti da mi kaze npr skrenite desno za X metara jer mi je sada na 100m i pri testiranju mi je bilo na nekim mjestima prilicno kasno navođenje...
Isntalirao sam IGO Primo 9.6.7.318746 , ali ne mogu namjestiti rezoluciju, probao sam u SYS.txt promjeniti na 2520x1600 i na 2520x1550 , ali uvijek javlja da je nepodržana rezolucija za 2520x1550 ili da ne može pronaći "skin" za istu. Molim pomoć !?
Pozdrav svima. Imam navigaciju "Becker Ready 50". Pročita sam par postova o Becker navigacijama na forumu i shvatio sam da nema za skinuti orginalnih karata ali se može instalirati „IGO 8“. Može li netko malo detaljnije opisati postupak instalacije IGO 8 navigacije i karata za njega. ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma