Edit: Ovaj tutorial je zastario. Novi možete naći ovdje: http://cafe.mobil.hr/threads/66788-NAVIGACIJA-Upute-za-Garmin-Sygic-OVI-Maps-Route66-%28Symbian-S60-5th-edition%29 **************** Sygic McGuider je program za navigiranje pomoću ugrađenog GPS- a. Ima sve iste funkcije kao Garmin...
VAZNO: kontrolna lista (checklist) kod instalacije Sygica Vrijedi za sve OS! 1. Prije same instalacije Sygica, dobro procitaj (Najcesce greske kod instalacije Sygica): http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=65826 2. Prilikom instalacije slijedi upute za instalaciju ( Sygic Mobile Maps)...
Kod instalacije Sygica, pojavljuju se ucestale greske kod pojedinih forumasa samo zbog toga sto temeljito ne procitaju upute za instalaciju. Stoga sam sakupio najcesce greske (koje vam se mogu dogoditi kod neispravne instalacije) i odklanjanje istih! Najprije procitajte temeljito i probajte...
Kupivši 5800 XM počele su mi male glavobolje oko navigacije. Nokia Maps 2.0 više nisam mogao upotrebljavati, a tu je i OVI store koji je dodatno zakomplicirao stvar. Malo sam surfao i naišao na slijedeći tutorial: http://symbiantalk.net/showthread.php?t=6976 Ja sam malo fulao i skinuo Nokia...
Route66 navodno radi na S60v5 mobitelima. Kompatibilni uredjaji: Nokia 6110 Navigator, 6210 Navigator, 6220 Classic, 6720 Classic, E51, E52, E55, E61, E63, E66, E70, E71, E72, E75, E90, N71, N73, N78, N80, N82, N86, N93, N95, N95 8GB, N96, N97, N97 Mini, Xpress Music 5530, Xpress Music 5630,...
Ljudi, postoji li osim originalnih Nokia Maps, Garmin Mobile XT i Sygic još koji navigacijski softver za Symbian S60 3rd?
Dosta novih modela je izašlo na tržištu (recimo od N95) pa Vas molim da objasnite koji bio Nokia model bio najbolji za navigaciju pješke-auto. Po mogućnosti koje karte ubaciti da ne traži konekciju na net kada traži lokaciju/kartu! Znam da ima sve već po temama ali ova da objedini to...
Nakon što mi je N95 nekoliko mjeseci sakupljala prašinu, odlučio sam se opet poigrati navigacijom. Neki od korisnika su mi pomogli malo oko Garmina (jer mi se pozicionirao na Greenwich.... samo sam trebao pustiti da se spoji na GPS) Danas sam odlučio isprobati Nokia Maps 3.0 sa Ovi mapama, i...
Evo, objasnit ću u par koraka kako napravit instlaciju da rade sve tipke na symbian s60 5th. platformi 1. Instalirati garmin po tutorialu za symbian s60 3rd. koji se može naći ovdje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969 2. Kada završite sa točkom 8. Treba instalirati VirtualKey program...
Za sve N95 napravljena je mogucnost od grupe binpda da se koristi TT6 i ugradjeni GPS a vec pise o tome kao na pr.ovdje hp://www.opda.net.cn/viewthread.php?tid=62770&pid=1009167&page=1&extra= razlika je u startanju ttoma da se prvo starta GPSd pa onda TT6 i onda izaberes u gps status,konfigur te...
Dali netko ima iskustva sa Navigon programom napravljen je za velik broj uredaja. EDIT by Ico: ubuduće pročitaj pravila i pripazi na naslov teme. ovaj put sam naslov ispravio
U ovoj se nalazi tutorial za instalaciju Garmin Mobile XT 5.00.50 ( ili 30 i 40) te tutorial instalacije Mapsource-a, karti za mapsource i objašnjenje kako prebaciti karte iz mapsource-a na mobitel. Postupak instalacije Garmina 5.00.60 se nalazi u drugom postu ove teme. Prvi post se odnosi na...
Tutorial kako instalirati garmin i mapsource: Instaliranje Garmin Mobile XT-a na Symbian S60 5th (novo) (56k warning) 1. Na koji mobitel mogu instalirati garmin mobile XT Garmin mobile XT možete instalirati na symbain mobitel (svi S60 v9.1/9.2/9.3/9.4, odnosno svi S60 3rd i 5th...
Skinuo sam novi update za N73 i sada imam nokia maps program. zanima me kako ubaciti kartu Rh i Europe da ih mogu pregledavati. Da li ako kupim bluetooth gps reciever bude on radio sa Nokia mapsom??
Iskrsnula je nova navi za N95 i OS9.1 ostale,ovdje daljna uputstva h**p://www.mobilecastle.biz/mobiles/symbian-os-9-1-9-2-applications/42093-21-01-08-sygic-mobile-v7-0-89-s60v3-symbianos9-1-unsigned-read-nfo-binpda.html Samo uz signaciju,ima dobre karte HR SLO A D CH itd.Nazalost menu nije na hr...
dakle ovo je samo za uređaje koji podržavaju verziju 2.0 ovdje to možete vidjeti koja je verzija za koji mob dostupna.ovo je isprobano na Nokii N95/8GB,N82 http://europe.nokia.com/link?cid=PLAIN_TEXT_985070 Evo napokon da je netko uspio crackat Nokia Map's a to je Illusion i puno mu hvala za...
Nesto ima novoga kod Gaarmina za symbiane sa kartama Hr Slo i BiH a pitanje je,jel ga tko koristi i kakav je u usporedbi sa TT???
ola! dakle vidim da svi spomnju da se karte treba učitati u program koji se zove mapsource i u njemu ih otključati te sa njim nakon otključavanja prebaciti ih na mob.E sad mene zanima gdje naći taj MapSource i kako u njega učitati mape.Ja sam negdje našao taj MapSource ali nije instalacija već...
Bok. Upravo sam kupio Nokiu 6110 Navigator i imam 2 pitanja: 1. Pokušavam instalirati Route66 kartu koju sam dobio na CD-u (kupio sam veću memorijsku karticu pa na njoj nemam instaliranu kartu) ali kad pokrenem Setup, dobijem poruku "Cannot continue. The application is improperly formatted....
Gdje naći za Hrvatsku kartu za gps modul od nokije?Hvala
Zasto je karta Hrvatske tako lose napravljena. Ja se nalazim u Puli i fali 50% ulica ili ja imam stariju verziju karte.:rolleyes:
Sam naslov govori sve - što biste vi stavili na telefon? Pretražujem po dotsisu i po netu, ali nikako da dobijem konkretan odgovor. Koji je najbolji i koji ima najbolju kartu RH? (isto tako link i uputstva nebi bila na odmet ako ih već netko zna..)
Kao što znate imam N73 i sad me zanima što mi je sve potrebno za GPS po hrvatskoj koji program i koji uređaj za plavi zub" po mogućnosti da nije skupo
Konačno izašlo nešto slično smart2go za 2nd edition...skidajte http://mobilesearch.nokia.com/index.html ja isprobao i radi na N70, jedino još nema Maploader-a da se skinu mape na karticu, ovako skida stalno kartu sa neta.
Ovako, nabavio sam N73 i gps reciever, do sad sam imo W800i. O symbianima neznam ama bas nista. Trebam sada osposobit mob za navigaciju, znaci karte hrvatske, programi za navigaciju i ostalo... Molio bi nekoga da me malo uputi u to sve...znaci linkovi na karte da mogu skidati...vec sam ja...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma