___ Rješenje za instaliranje karata OffLine , na već instalirani NAVIGON Europe 5.1.0 (Android) Ustanovili smo da Navigon stavlja kod nove verzije programa stare karte . To znači da ako si imao verziju NAVIGON Europe 4.7.0 i instalirao novu verziju NAVIGON Europe
Prilikom preuzimanja Sygic Aura v.12.2.1, mobitel mora biti spojen na internet! Navigacija zahtijeva Android 2.0.1 i novije verzije. Na mobu ili SD kartici moraš imati najmanje 4.5 GB slobodnog prostora! Navigacija sadrži hrvatski menu i hrvatsko glasovno navođenje. Nakon instalacije možeš...
Instalacija TomTom navigacije na Android mobitel je vrlo jednostavna. Ja sam je instalirao na HTC Desire X, na SD karticu. Skini (torrent) TomTom Android v.1.1.1 ili ovdje (po dijelovima): TomTom Android v.1.1.1 1. Napravi na sd kartici folder "tomtom", a na pr. "Europe1.1.1.apk" stavi u...
Taj sam problem imao na svom Tablet PC_u HTC Flyer (600x1024/1024x600) , ja sam to rješio , pokušat ću ukratko objasnit: U datoteci sys.txt treba promjeniti nekoliko opcija (parametara) : Spojiti uređaj na računalo i nekim text editorom ispraviti datoteku ... driver=engine...
Sve o instalaciji Navigacije (GPS) na Android uređaje: Sygic NOVO: Sygic Mobile Maps 10 (Android) pitanja, nejasnoće, rasprava (Android) STARO: postupak: GPS navigacija za Android (bez upotrebe interneta) pitanja: Pitanja u svezi Sygic Mobile Maps navigacije
iGO LUNA -v9.35.2.153810 SKOCKANA VERZIJA - ANDROID Ukljucene sve izmene i dopune skina, mapa, itd zakljucno sa 25.11.2025. Provereno rade na svim verzijama od Android 4 do Android 16, osim na ARM64 AArch64 (X64) arhitekturama Upakovane karte: Albania Austria
iGO Nextgen universal 23.07.2022 10 u 1 Pango skin + Lokale mape iGO NextGen Israel iGO NextGen Gift iGO NextGen Pal iGO NextGen Basar
Radi na Samsung A55 5G UI ver. 7.0 Android 15 (64 Bitni) https://ibb.co/ycb5jsLs https://ibb.co/Pzh8j6T7
ima li netko aplikaciju za iGo - Primo ili bilo koju drugu iGo u kojoj postoji mogucnost upisa gabarita vozila kao i vrstu tereta. Potrebno je za android 13 ili veci. Karte ne trebam. Tnx!
https://www.dosyaupload.com/Lbge/Sygic-Premium-v23.3.2-2232_build_230230302-Mod-armeabi-v7a.apk Hvala-SMnoDarKing
Sygic 22.3.0-2095.211220300 1. Preuzeti 1 od navedena 3 apk fajla 2. Rrekopirati na vas android uređaj 3. Iz ehplorera instalirati kopirani apk. 4. Odabrati regiju, EUROPA I mape drzava koje vam trebaju.
imam ovaj tablet i instalirao sam iGo navigaciju.. e sad ima problem prijavljuje mi da je gps iskljucen, a ukljucen je u podesavanjima.. da li zna neko rjesenje zato?? hvala
iGO nextgen 9.18.27.736653 19.JUN.2018 (Modifikovan za Android 13++) - Spakovane karte Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Madjarska, Hrvatska, Italija, Slovenija, Austrija i Njemačka - Europe TomTom 2022.06 i iGO Europe Here 2022 Q2 + map changer ( Iz same aplikacije, mjenjate...
Moilim nekog tko ima da postavi apk neke bolje navigacije... ako može navigacija gdje je potreban samo apk i onda da se može sve skinuti i postaviti.... TNX P.S znam da puno tražim
Ako netko ima iGo za tablet na kojem je android 7, sa rezolucijom 1280X800, molio bih ga da postavi. Ugradio sam u takav tablet neku kamionsku iGo navigaciju sa svim rezolucijama i dogadja se da ode u voznji u black out. TNX!
Navigon Europe 5.2.0 / 5.2.2 Android ____ With NAVIGON you can transform your Android smartphone into a fully functional mobile navigation system with on-board maps, which entails no data transfer or roaming charges for map display, route calculation, etc. Thanks to a faithful...
Jednom prije mislim je walter postavio ovu verziju.Da li jos netko posjeduje ovu verziju da ju uploda na neki host?Hvala unaprijed.Lp
Ovdje postavljajte pitanja vezana za TomTom (Android), gdje možete naći cijeli postupak instalacije. I odmah jedno pitanje/zapažanje. Naime, kad imam upaljen bluetooth na HTC Desire X, ne čuje se glasovna navigacija. Kad ugasim bluetooth, sve je u redu! Zanimljivo. Ima li tko rješenje za...
- City Navigator Europe NTU 2020.30 UN FID 8360 City Navigator Europe NTU 2020.30
Imam igo nextgen i kad sam instalirao android 11 na moj telefon samo pokrene navigaciju i u roku od nekolko sekundi ugasi.U folderu Moje Datoteke Android Data krije sve instalacije a na P.S. ih vidi. Zakljucak da na Android 11 nemoze se instalirati navigacija, a i stara ne radi.
GPS Navigation & Offline Maps Sygic v18.1.2 What's New: v18.1.2 crash fixes only. Please update the app to have more stable version. We are still monitoring alternative recompute feature, so feel free to share your experiences. Instructions:
TomTom Navigation NDS v1.3.4 Folder com.tomtom.gplay.navapp.nds prebacitu u Android/obb
If you already are using the previous ultimate mod, just install (no need to remove first). If not please do this to install: Remove any previous Sygic mod or Store version, then proceed to install. Once install is completed, run the app and download your maps/voices & set the app up properly...
Pozz, mozete meni kao starom korisniku (jarcu) preporucit navigaciju koju da stavim na Xiaomija note 7 6/64, Najlakse instaliranje s offline kartama. Da mi neždere mbajte. Hvala. Upute su dobrodosle. Na starom mobu sam imao Igo navigaciju i bio full zadovoljan (stavio 2015 i do nedavno ga...
PILOTON GPS A11XL Android 6.0 , pokusao sam razne igo verzije da ubacim i ne odgovara rezolucija ak neko imao iskustvo sa ovim modelom ili ima neki igo da automatski podesi rezoluciju bio bi zahvalan , thx .
TomTom 1.4 and 1040 maps SINGLE FILE SINGLE FILE Africa 1040 Android Phone install SD Card install
Najbolji sygic po meni, napredna trazilica, online traffic itd. Samo se instalira, ako imate neki blokator reklama ili antivirus deaktivirajte ga. Ako zapne u nekom trenutku, rebootajte mob. Karte skida automatski i to zadnje HERE mape a ne tomtom. Download ...
Gdje skinuti licenciranu verziju za IGonextgen -android 9.0
Radi se o novom tabletu Acer Iconia One 10.Instalacija prođe ok i nakon pokretanja nista se ne desava tj. slika ne dolazi.Znaci nema nikakvih gresaka niti nicega ali slike nema.Jel ima netko tko bi znao di je problem?
MapFactor GPS Navigation Maps v5.5.46 Requirements: android version 4.0 and up Overview: Best rated free offline navigation app on Google Play with 30 millon+ installs MapFactor Navigator is a free GPS navigation app with free offline maps from OpenStreetMaps (incl. free monthly maps...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma