IGO Primo Basarsoft 9.6.29.375713 IGO Primo Basarsoft 9.6.29.375713 - za note3 and s4. U paketu nije "content" folder (znaci ubaciti svoj "content" koji vec imate sa mapama i ostalim). Za full screen bez toolbar-a nakon instalacije i pokretanja programa zatvoriti i zamjeniti sys.txt sa...
instalirao sam iGO Primo na Samsung S4 i na Sony experia Z,ista je rezolucija displeja,iGO radi "prefektno" po mom misljenju na oba telefona lepo radi,sa najnovijim mapama iGO 2013.Q3 Europe Maps isprobano i testirano na pomenutom telefonu,odlicno radi Link: http://www.uploads.ws/57Esc0 ...
Vidim da tu nitko ništa ne piše o tome pa da otvorim temu. Ajmo jeć da je to nešto slično google maps-u. http://www.openstreetmap.org - je u potpunosti besplatna i slobodna karata koju možete nadopuniti i sami, i to vrlo lako (ja ju koristim tek tri dana i već sam se snašao). OSM ima besplatne...
Navigon Europe v4.9.0 (v4.9.1 ) - Android With NAVIGON you can transform your Android smartphone into a fully functional mobile navigation system with on-board maps, which entails no data transfer or roaming charges for map display, route calculation, etc. Thanks to a faithful adaptation...
Sygic GPS Navigation 2014.03 Maps Requirements: Android v2.1 and higher, supports App2SD Operating System:Android Overview: Europe, North & South America , Southeast Asia Download Instructions: The download link/links will be at the bottom of the page that opens. Click the single...
Navigon Europe v4.7.0 Full (v4.7.1 Full ) - Android With NAVIGON you can transform your Android smartphone into a fully functional mobile navigation system with on-board maps, which entails no data transfer or roaming charges for map display, route calculation, etc. Thanks to a faithful...
daleko bolja i preciznija gps navigacija za android i niikad laksa za instaliranje podrzani modeli ■HTC Dream ■HTC Magic ■HTC Hero ■T-Mobile G1 program: copilot 8
...moze li mi neko reci kako instalirati igo navigaciju na tablet??..
Jel ima nekakav softver s kojim mogu isplanirati rutu na PC-u i onda ju iskopirati na mob te koristiti u iGO Primou?
Pozdrav svima.Posto sam prilicno neupucen u sve ovo,najsrdacnije bih zamolio neko pojasnjenje i linkove za instaliranje navigacije.Rezolucija ekrane je 1280x720.Hvala svima.
Navitel Navigator v8.5.0.35 (Android) More info / više o tome !
Pozdrav. Ovako, susjed ima samsung galaxy tab2 7.0 incha koji bi koristio za navigaciju jer je šofer. Za gore navedenu navigaciju sam se odlučio jer se može odabrat vozilo s kojim ideš jer on vozi šleper pa mu je to dosta bitno, ne bi htio da ga voza nekim uličicama. E sad, uspio sam...
BackCountry Navigator PRO GPS v5.2.3 Android Download topo maps for offline outdoor navigation! Use your phone or tablet as an offroad topo mapping handheld GPS with the bestselling outdoor navigation app for Android! Explore beyond cell coverage for hiking and other recreation. ...
Na Toshiba Excite pro ne radi pretpostavljam radi rezolucije. Instalira se ali karta je crna i pozicija stoji dosta desno. Instalirati se može jedino kad se sve prebaci na memoriju telefona a kad je na SD kartici traži internet. Svejedno, ne vidi se karta. Dakle u ovoj temi sam pročitao da...
Flightradar24 Pro v5.0.1. Turn your phone or tablet into an air traffic radar and see airplane traffic around the world move in real-time. Discover why millions are already using Flightradar24. Features that have made Flightradar24 the bestselling flight-tracking app around the ...
pozdrav.šta bih trebao uraditi u sys.txt da onemogućim google search type="android" fullscreen = 1 skin="ui_android"
Pozdrav svima. Da li netko zna kako ubaciti Garminove .gpi POI fileove u Navigon? Probao sam se igrati s Navigon Fresh aplikacijom, ali opcija POI-Assistant je disableana.
Pomoć pri instaliranju navigacije na LooK PAD Tablet PC with KB 2L-GX07S2l -Android 4.1 Jelly Bean -1.0Ghz Dual-Core CPU -8GB Storage -1GB RAM -7˝ WVGA 1024*600 -Bluetooth -Keyboard -3g,Dual SIM
Sygic GPS Navigation TRUCK 13.2.2 / Europe 2013.09 NT Maps Requirements: Android v2.1 and higher, supports App2SD Operating System:Android Overview: Europe Navteq 2013.09 Download Instructions: The download link/links will be at the bottom of the page that opens. Click the single...
Unaprijed se ispričavam na banalnim i početničkim pitanjima ali nisam baš previše IT obrazovan:tears dakle trebam preporuku za igo sada imam 8.4.3 ali nema hrvatski..,u globalu sam zadovoljan ali ako ima neka verzija koja je bolja/točnija instalirao bi nju..,ili ako mi neko može objasniti što...
Najprije ovo skinite i prebacite na karticu od mobitela: http://www.mediafire.com/?zah22suf320duci kad instalirate isključite kabal i pokrenite ovaj APK nakon toga skinite mape i glas koje će te ubaciti u mapu na kartici pod nazivom Navitelcontent, glas u Voice a u maps stavi mapu...
Resulation 800x480, 720x1280 HD, 1080x1920 full HD IGO-approved models: SAMSUNG GALAXY S2 SAMSUNG GALAXY S3 SAMSUNG GALAXY S3 MİNİ SAMSUNG GALAXY S4 HTC ONE V
Sygic GPS Navigation 13.4.1 and 2013.06 Maps Requirements: Android v2.1 and higher, supports App2SD Operating System:Android Overview: Europe, North & South America , Southeast Asia Download Instructions: The download link/links will be at the bottom of the page that opens. Click the...
TomTom 1.3 and 920.5276 maps Requirements: 2.2+ Operating System: Android Overview: TomTom Navigation for Android, Maps and program Download Instructions:Download files into file folder. Click “V” by file. Do not choose “All Parts” Unpack install .apk and copy to Folder structure:...
OruxMaps Donate (Android) v5.5.14 Map viewer, track logger.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma