Na WM 6 koristim ADRIATOPO za brdo i FUGAWI za more ,dali netko zna nešto slično za ANDROID konkretno za moj Desire HVALA
ako vec ima topik nek se ovo prebacu..nisam ga nasao.. zanima me jel ima naznaka da ce skoro garnim ici na android uredjaje? jer kupujerm android mob,a i garmina puno koristin(na symbianu)..ostale navi nisu bas nesto za hr,bar ne sygic i sl.(koje rade na symbianu)..garmin mi nekako naj.. ...
Pre dve nedelje sam u svoju aplikaciju ugradio podršku za Hrvatsku, pa pošto je user feedback iz Hrvatske za sada slab, reših da se malo promovišem :) Sa Android Market-a možete preuzeti aplikaciju ParkingBot koja vam olakšava plaćanje parkiranja u Hrvatskoj i Srbiji. Aplikacija dozvoljava...
Kako prenosi androidspin Google Earth bi uskoro trebao biti dostupan za Android uređaje, kroz koji dan/tijedan.
Iako sam mislio da ne postoji ništa slično, naletio sam na jednu navigaciju (program) koji radi kao Garmin, iGO i slične navigacije. To je Sygic koji nije novi igrač na ovom polju, sjećam se da je za iPhone također prva navigacija bila Sygic. Za rad nije potrebna veza sa internetom, ovo je...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma