Evo, sve navigacije za Android na jednom mjestu sa torrent linkovima: TomTom-Sygic Aura-Igo-Navigon-CoPilot
Sygic Mobile Maps 10 je jedan od boljih programa za navigiranje koji podrzava i ugradjeni GPS. Uz pokazivanaje voznih traka, ima i mogucnost online usluge kao sto su: prikazivanja vremena i trenutnih temperatura, prometne informacije i dr. 1. Skinite sve “potrebne stvari”: Sygic Mobile...
Sygic GPS Navigation 12.1.3 World Maps and Program Requirements: Android v2.1 and higher, supports App2SD Operating System:Android Overview: Maps of Africa, Asia, Australia & New Zealand, Europe, Middle East, South America, USA_Canada_Mexico More Info: www.Sygic.com Download Instructions:...
Ljudi, da vas pitam, kakav vam se cini Navigon GPS aplikacija? Najlakse ju je instalirat i ne treba rootan device... Jel dobar u komparaciji sa Sygic ili iGo ili? P.S. ovaj tapatalk je fenomenalna stvar :-)
Na mobitelu koristim "Copilot", "IGO myway" i "Navigon" i kroz navigaciju me vodi onaj ženski glas Kolega na poslu kaže da je jednom vidio u nekog kolege koji je taj glas zamijenio svojim glasom tako šta je iz mobitela prebacio taj audio fajl na comp, u programu za obradu zvuka , glasovne komande...
Ako nekoga muci problem koji je i mene mucio (kad god upalim GPS, treba mu uzasno dugo da dobije fix), evo procedure koja bi mogla pomoci. Tekst navodi da se odnosi na CM6 @ N1, ali mislim da moze pomoci na bilo kojem uredjaju koji ima Froyo-based ROM. Meni je pomoglo, a nemam N1... :) ...
NAVIGON Europe v4.6.0 The Garmin Würzburg GmbH has released the new version of NAVIGON Europe v4.6. In new version NAVIGON Europe APk 4.6 contains Urbance guidance, Energy saver and other improvements. NAVIGON Europe.Apk 4.6 is the best GPS navigation system for android devices. ...
GPS Navigation 12.1.3 Europe Maps and Program cracked Requirements: Android v2.1 and higher Overview:Android v2.1 and higher
Počelo se šuškati kako će uskoro garmin doći na android uređaje, konkretno one sa eclairom. Neka suradnja se počela šuškati između garmina i asusa, te bi ova navigacija uskoro mogla ugledati svjetlo dana. Iskreno, po meni garmin i je najbolja navigacija koju sam ikada koristio do sada, svaka...
GPS Navigator Aura 11.2 FULL EUROPE (Android) Requires Android: 2.0.1 or higher! Sygic GPS Navigator Aura 11.2.6 PL (10-02-12) assets
Može li tko pomoći. Instalirao sam ovo iz prvog posta ove teme i kada pokrenem na mom duosu aplikaciju izbaci mi poruku "Please insert your SD card containing iGOcontent files" Mobitel je polovni i nije valjda prerađivan, a i ja se baš ne kužim u to. Ako netko zna u čemu je problem molim ga da...
Koja je po vama najbolja navigacija, a da se može instalirati na android bez rootanja (verzija 4.0.4), a da se karte mogu automatski updateat? Nije problem ako karte ne budu offline (poželjno da se mogu preloadati slicno kao google maps). Trenutno imam samo tmobileov t-wisepilot kojeg još nisam...
Pozdrav! Potrebna mi je iGo My Way navigacija za Samsung Galaxy Y..Gledao sam teme na cafe.mobil al' ima vise linkova pa da li ima neko download link u "jednom" da se nađe cijela evropa + apk Pozz!
Pozdrav svima Imam XPERIU X10 i motonavigo 2009 Dali postoi nešto novije da radi na ovom telefonu i kako sve to instalirati i di naci... Ako neko ima živaca da mi malo pojasni pošto cjeli dan nešto pokušavam a ništa nemogu da napravim...:laluna::laluna:
sve sam probo skinuo sam aplikaciju tu sa stranice to sam metnuo na sd karticu u igo folder sad kak sam skužio treba na tu istu karticu u folderu kopirat skinove pa kartu ali neče sad ak bi bijo ko dobar pa to objasnio slikovito jer nisam baš neki stručnjak skinuo sam rezoluciju 320*240
Bok, može mi netko reći dali od navedenih navigacija ima koja mogučnost za kamione ? tj. da se odabere da upravljam kamionom, a ne autom jer npr.. postoje ograničenje za kamione tamo gdje auto može normalno proći ili recimo zbog visine kamiona nemrem proći zbog nadvožnjaka ili sl. znači nekakav...
Svi znamo da zasad ne podržava navigaciju za hrvatsku ali sam našao upute kako napraviti da se može navigavati i u Hrvatskoj ali imam nekih nejasnoča. Evo ovdje su upute http://www.addictivetips.com/mobile/use-google-maps-navigation-for-android-in-unsupported-countries/ Tu ovo piše: 1. Backup...
motonav za android uređaje rezolucije 800x480 (desire nexus ) i 854x480 (milestone) u rar fajlu imate folder motonav koji trebate takvog kopitrati u root svoje sd kartice...znaći ne u neki drugi folder! i ima apk file koji trebate instalirati preko astro managera ili bilo kojeg drugog file...
U zadnje vrijeme čujem dosta komentara i pohvala za android aplikaciju za navigaciju "Maverick" i imao bi par pitanja, prije nego to probao instalirati. 1-Šta je potrebno za njegovo korištenje, Internet veza, GPS ili oboje. 2-Na kojemu principu radi Ako neko ima volje da malo pojasni bio bi...
link: http://www.igomyway.com/android/en/ Dakle, zanima me ima li tko kakvih dodatnih informacija o ovome, (eventualno kakav link provjereni za download - iako vjerojatno previše tražim :beer:) U svakom slučaju, ako se ne varam, IGO bi trebao imati osjetno bolju kartu Hrvatske od, na ovom...
iGO My way™ 2009 for Android™ Nakon prelaska na android evo da ja napravim jedan koristan tutorial za IGO. Znači, krenimo: http://www.megaupload.com/?d=0ERO4A7M Ovo je moj upload,unutra se nalazi: .apk datoteka s licencom,IGO folder s ugrađenim hrvatskim jezikom,ugrađenom hrvatskom glasovnom...
Pozdrav društvo! Zna li netko gdje mogu skinuti ili kako otključati mape i navigaciju u cijelosti za HTC DESIRE Z? Hvala unaprijed!:hrv:
Bok ljudi, zanima me od onih koji imaju Galaxy-a koju su navigaciju instalirali/isprobali. S kojom su zadovoljno zbog rezolucije ekrana, tocnosti karte, i svega ostalog sto vam jos pada na pamet. Mene muci da se u ovoj cijeloj sumi programa ne mogu snaci sto bi bilo ajmo reci najbolje, ili...
Temu kako instalirati Sygic Mobile možete pronaći na ovom linku: GPS navigacija za Android (bez upotrebe interneta) instaliral sam program i piše mi......kod pokretanja: System files for Mobile Maps 9 are missing... instalirano na galaxy externa kartica.....
Može li mi netko preporučiti neki dobar program za snimanje GPS pozicije koja se nakon snimanja moze otvoriti i pogledati u Google Maps ?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma