TomTom 1.2 .apk all regions 910.4963 maps Requirements: 2.2+ Operating System: Android Overview: TomTom Navigation for Android, Maps and program Download Instructions:Download files into file folder. Click “V” by file. Do not choose “All Parts” Unpack install .apk and copy to Folder...
Sygic GPS Navigation 13.1.4 / 2013.03 Maps Requirements: Android v2.1 and higher, supports App2SD Operating System:Android Overview: Europe, North & South America , Southeast Asia, Australia when available Download Instructions: The download link/links will be at the bottom of the...
Sygic GPS Navigation 2013.03 Maps Requirements: Android v2.1 and higher, supports App2SD Operating System:Android Overview: Europe, North & South America , Southeast Asia, Australia when available Download Instructions: The download link/links will be at the bottom of the page that...
Druze walter 66,evo jednog pitanja za tebe znam da mi mozes pomoci iz prve ruke,posedujem Prestigio MultiPad PMP3074B hteo bi ga koristiti za navigaciju pa me interesuje dali moze na njemu neka navigacija i koja. i ako moze postupak instalacije.da napomenem da imam gps resiver koji se spaja preko...
TomTom 1.1.1 .apk and Maps Requirements: 2.2+ Operating System: Android Overview: TomTom Navigation for Android, Maps and program Download Instructions:Download files into file folder. Click “V” by file. Do not choose “All Parts” Unpack install .apk and copy to Folder structure:...
Sygic GPS Navigation 13.1.1 / TA 2013.03 Maps Requirements: Android v2.1 and higher, supports App2SD Operating System:Android Overview: Europe, North & South America , Southeast Asia, Australia when available Download Instructions: The download link/links will be at the bottom of the...
Evo da otvorimo jednu temu u kojoj možemo objediniti iskustva o navigacijama dostupnih za Android. Ja sam na svoj T-mobile Pulse ubacio Sygic, CoPiot i iGo (tim redosjedom) i isprobavao te navigacije pod istim postavkama (najbrži put) od posla do kuće. Iskustva: Sygic - mogao sam ukucati...
Pozdrav! Imam jednog Wildfirea na kojeg bi trebao staviti navigaciju. E sad, isprobavam sve i svašta i ništa ne radi :) Instaliram Navigon - crni ekran i ne pokreće aplikaciju Sygic - instaliram trial verziju, crni ekran o stalno crashanje CoPilot Live - ne daje mi instalirati apk ...
E ovako imam htc sensation koji nije rootovan. U pocetku gps je radio odlicno na svim aplikacijama gps test, igo, google maps... Na telefonu mi se pokvario neki konektor pa sam ga nosio na popravku. Posle popravke sve najnormalnije radi samo taj gps je problem. Kada startujem neku aplikaciju on...
Gledam video na ovoj stranici i vidim nešto nevjerovatno, ako nije neki trik (video montaža) Kako je moguće da se na ekranu navigacije prikazuje krajolik (u realnome vremenu), kao da se gleda kroz kameru, i istovremeno se vrši navigacija. Da li je to stvarno moguće ili je to neka šala
Sygic GPS Navigation 13.1.0 and Maps Requirements: Android v2.1 and higher, supports App2SD Operating System:Android Overview: Europe, North & South America , Southeast Asia Download Instructions: The download link/links will be at the bottom of the page that opens. Click the single...
Sygic GPS Navigation 13.1.1 and Maps Requirements: Android v2.1 and higher, supports App2SD Operating System:Android Overview: Europe, North & South America , Southeast Asia, Australia Download Instructions: The download link/links will be at the bottom of the page that opens. Click...
dakle, kako i naslov kaze, moguce je pokrenuti garmin streetpilot na android uredjaju...:P uredjaj je htc evo3d, ics 4.0.3, viper rom.:respect: gps signal uredan, kao i karte.... za sada sam probao adria topo, sljaka... probat cu jos i adria route, pa javim utiske...OK?:jackie:
Tema je nastala od postova izdvojenih iz teme: Android Sygic GPS Navigation 12.2.2 World Maps 2012.09 and Program To je sve u redu već rečeno jako loše su mape za Hrvatsku ja imam mape od navteqa za sygic i radi kao i igo i druge navigacije a u tim mapama nema pola hrvatske a de ne...
Sygic GPS Navigation 12.2.2 World Maps and Program Requirements: Android v2.1 and higher, supports App2SD Operating System:Android Overview: Maps of Africa, Asia, Australia & New Zealand, Europe, Middle East, South America, USA_Canada_Mexico Download Instructions: The download...
Evo sa svih strana i muka sa rezama i .apk fajlovima skupio sam u jedan paket komplet koji radi na One X i Galaxy SIII, sve isprobano radi odlicno, znaci standard kopiranje iGO foldera u root i instalacija prilozenog .apk-a i to je to ready to go. Ne treba nista podesavat .sys fajl nista samo...
Sygic GPS Navigation 12.2.1 World Maps and Program Requirements: Android v2.1 and higher, supports App2SD Operating System:Android Overview: Maps of Africa, Asia, Australia & New Zealand, Europe, Middle East, South America, USA_Canada_Mexico Download Instructions: The download...
Imam Android mobitel s navigacijom "iGO my way" 8.4.2 i trebam ići na jednu lokaciju (parcela na otoku) za koje ne postoji adresa. Na google maps sam uzela točne koordinate te lokacije i sad neznam kako u "iGO my way" 8.4.2 da mu zadam rutu upisivanjem koordinata.
NAVIGON Europe v4.5.0 version Important notes: - New users: The software requires additional data (maps, voices etc.) via WLAN after installation! - Galaxy Nexus: Sound works only proper when firmware update for android 4.0.4 is installed! With NAVIGON you can transform your Android...
Poštovanje, naime novi sam u android svijetu, pa nemojte zamjeriti mom neznanju.Naime imao sam Nokiu n85, i na njoj SmartCom GPS sa detaljnim vojnim kartama centralne Hrvatske (trebalo mi za posao). Tek nedavno sam vlasnik samsung galaxy mini 2, pa me interesira pomoću kojeg programa mogu pratiti...
U poziciji sam da mi Android navigacija zbilja ne štima. Recimo, ujutro putujem na jednu destinaciju kod nas gdje Google maps nikada nisu čule i eventualno je pronalaze samo po adresi. Jučer sam tražio nekakav crack ili sl. od Nokia mapsa za Android i ostao ugodno iznenađen informacijom da one...
molim preporuku za navigaciju za ideos (froyo 2.2)240 x 320 pixels hvala.
Moze mi netko preporuciti dobru navigaciju za ovaj mob...? najbitnija mi je karta hrvatske, i naravno da ide preko gpsa! I da mobitel je rootan...hvala
Pitanja vezana za Sygic Mobile Maps 10 (Android) gdije možete naći cijeli postupak instalacije. Hvala za trud hrc50
Sygic GPS Navigation 12.2.0 World Maps and Program Requirements: Android v2.1 and higher, supports App2SD Operating System:Android Overview: Maps of Africa, Asia, Australia & New Zealand, Europe, Middle East, South America, USA_Canada_Mexico Download Instructions: Scroll toward the bottom...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma