Postovani, Dobio sam Becker BE7929 iz 2008 koji je malo koriscen dugo je stajao i kada pokusam da ga pokrenem daje samo pocetni ekran - obrtomere i dalje nista ne mogu da pokrenem . Molim za pomoc ili savet! Unaprijed Hvala !
pozdrav svima,imam ovu navigaciju i mape su mi stare jos od 2010 pa sam hteo da ubacim novije Q3 2012 al mi ih nevidi Navigon,a voleo bih kad bih ga otljucao pa da mogu koristiti IGO na njemu to je po meni najbolji softwer za navigaciju,imal ko kakav savjet kako da resim da mi Navigon vidi ove...
Kupio sam Becker BE 7927, covjek ga je prodavao ispod svake cijene (150kn, doduse ima prastare karte) tako da nisam mogao odolit. E sad, kako da napravim neki mortscript ili autorun (ili sto vec treba) da ga natjeram da pokrece iGO sa SD kartice, na uređaju nema bas dovoljno memorije. Izvrsna...
Nigdje ne mogu nac, pa da pitam.. Planiram povoljno kupit navigaciju bemi nav s9000.moze li se u n j ubaciti IGO sw + igo maps ? thnx
Imam par dana Navigon 2410, mali, ali izvrstan imam par pitanja na njemu su bile orig.karte Q2009, pa sam update software na novu ver. sa Navigon fresh, a onda sam skinuo "Navigon Europe 2012 Q3 Maps+NFS" kako je velicina preko 3 gb dio sam karata stavio na uredjaj, a drugi dio na micro sd...
Blaupunkt Lucca 3.3 kako obnoviti karte i ako postoje novije kako ih staviti? hvala.
formatirao sam sd karticu od navigon 3100 i sad ne znam sta je bilo na njoj i sta trebam da instaliram, treba mi pomoc za sadrzaj sd kartice, jer sam pokusao da napravim NAVIGON/map ali nece odatle da mi povuce mape :whistle:
Imam Navigon 7110 i prilikom paljenja mi izbaci poruku: R06.2.0525 Poruka se nalazi u gornjem lijevom uglu ekrana. Nakon toga uredaj se ne pali. Ostaje na pocetnom ekranu sa ovom porukom:( Kao da se nesta u njemu zablokiralo. Dugo je nisam palio, radila je prije bez problema. Ima li kakve...
Poštovani članovi Foruma, novi sam član ovog Foruma. Pošto nigdje nisam našao ono što me zanima, mislim da je ovdje najbliže najkompetentnije mjesto za rješavanje mog problema. Došao sam u posjed GPS navigacije slijedećih karakteristika: Ground Zero Navigation System Europe Type : GZMIN...
Xdrive GPS IP35 Navigation system, CPU: SIRF Atlas III AT640 400MHZ, Operating System: Microsoft WinCE,NET5,0 (Core Version), 3,5inch touch panel, TFT screen, Display color: 65K colors, Display resolution: 320 Pixels x 240 Pixels, Built-in Memory: 64MB SDRAM, Flash memory: 64Mb (NAND flash), Audio...
Dobio sam ovu navigaciju kao neupotrebljivu jer ima neke karte iz 2006.godine. To je ova navigacija: http://www.chip.de/news/Naviflash-1120-Navi-fuer-die-Westentasche_29040841.html Zna li neko da li se na nju može instalirati neka druga navigacija i kako? Problem je što je ovo linux navigacija...
NavGear GT-50T-3D item-NO : PX-4445 model:GPS50DS-T128MB Sistem Ver; 1.3.4.1 Platform:Samsung S3C2451 Flash:64mb Ram:128mb HW:C16L54P04G756_A03 SW:v1.a16.b501.c1.d1.e1.f0.g1
Imam Becker Ready 43 Traffic i karte jos iz 2010.g. U njemu je IGO8, htio bih staviti nove karte koje sam skinuo (Navteq, takve su i originalne) Ne nadjem nigdje tutorijal pa molim ako netko moze step by step upustva dati. Hvala
Ima li tko hr meni za navedenui uredaj,kupljen u austriji i ima njemacki i engleski meni?
uradio sam Backup najpre, e sada sam izbrisao stare mape i poi sa Beckera i ubacio mu iGO mape i poi od Navteq-a,i kad ga upalim pise mi "Dostupna datoteke karata nemogu se otvoriti sa ovom licencom" sta sada da ja uradim da resim problem sa licencom? unapred hvala.
a-Rival Navigation System NAV-PNF 43 Specifications: a-rival NAV-PNF 43 Europa Product Description A-rival NAV-PNF 43 - GPS receiver
Pozdrav! Imam problem sa navedenim GPS-om. Naime nakon što ga upalim mi se počela pojavljivati poruka da nema navigacijskog software-a. Pogledao sam putanju i mislim da je dobro podešena. Može li mi netko pomoći oko oporavka ovog uređaja? Hvala.
Test 1 Test 2 Test 3
Zahvaljujuci ovom sajtu naucio sam kako instalirati garmin u mobtel nokiju n95,radi svesavrseno,nego sad me interesuje dali moze na isti nacin da ubacim u samostalni navigacioni sistem neko od softvera igo ili garmin nije mi vazno samo da radi ,naime dobio sam navigaciju symorp od sestre nema...
Izvinjavam se ako sam na pogresnom mjestu postavio pitanje Ovako dobijo sam ovu navigaciju Navgear GPS version 1.155 pozadi navigacije pise Street Mate GT-43-128MB Item-No: PX-4204 Model GPS43J Zamolio bi ako moze posto sam novi u ovome da mi pomogne gdje da nabavim kartu za BiH a volio bi...
Imam dakle ovu navigaciju, ima Windows Embedded CE 6.0 ? Moje pitanje je, koje navigacije ja mogu na nju instalirati ?
Pozdrav, ako moze pomoc kako da ubacim navigaciju na Acer d100, sa win CE 4.2 platformom. Znaci nisam jos do sada radio sa navigacijama, sta da skinem, gdje da kopiram, i sve ostalo. Trazio sam po netu ali nigdje nema nikakav tutorial za ovu navigaciju. Pokusao sam skinuti i prebaciti na...
Nakon što sam se prilično napatio u potrazi za potrebnim datotekama evo da podijelim potrebne upute i resurse: UPUTE: http://www.gps-srbija.com/viewtopic.php?t=2096&highlight=prestigio+450 http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?f=49&t=29634 bugarski site kojeg stvarno nije lako...
Pozdrav svima. Nov sam ovdje i laik što se navigacije tiče. Jučer sam kupio Prestigio geovision 4120. Uređaj radi solidno, ima instaliran iGO Amigo s kartama Evrope i bivša Juga. "Jedino" iritirajuće je da npr Varaždin, Čakovec i uglavnom manja mjesta nemaju kućne brojeve. Tako da sam sad...
Novi sam na forumu, pa bih molio kolege savijet oko kupovine navigacije preko dealextreme-a iz Kine. Mogu li se uređaji otključati, i pokretati skinute mape i karte za Balkan, a i ostatak Europe? neki primjeri:...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma