Pozdrav svima,imam Tevion 3000 navigaciju ali nemam originalnu sd karticu,kad upalim dobijem samo multimedia i settings,probao sam na drugu sd karticu da nabacim igo ali nista se ne desava.Procitao sam negde da je na ovim navigacijama ceo softver i sistem na sd kartici.Moje pitanje je da li neko...
Pozdrav, imam navedenu navigaciju s originalnom dont panic mapom. Zna li netko kako ubaciti Igo?
Kolega mi je kupio novi vw passat, model 2015 godine i ima u sebi discover media, i kako kaze da ima navigaciju na njemackom, jer je auto kupljen u njemackoj. E sad da li ima ta navigacija na hrvatskom, nisam jos nista vidio, samo se zanimam, jer mu mislim pomoci... jer po meni, ako je auto...
Pozdrav, Imam 2 navigacije od Navona. N470 ima karte cijele europe i iGo Amigo software. N480 ima karte Hr i par okolnih zemalja i iGo Mobile Navigator software. Htio bi na obje navigacije staviti nove karte, poi, voice, kamere i sto vec sve mogu. Ako moze i novi iGo softwate bi stavio.
Pozdrav,zanima me da li se na vivax navigaciji da ubacit igo ali za kamione,i jel ima ko mozda neki link kako sta i di skinut,znaci netrebaju mi sve karte samo hrvatska.. Ovako imam vivax stl neki model trenutno nemrem naci di je i imam navigaciju mio moov v505tv,sad moze za bilo koju bitno da...
Kako ubaciti karte na memorijsku karticu?
Pozdrav. Interesuje me da li je moguće, i na koji način, da se u navigaciju MEDION PNA 315T ubaci IGO mapa? Ostale karakteristike navigacije: - samsung procesor 400MHz - 3.5'' display - 320x240 px - windows CE core 5.0 - MD 96130 - firmware R04 (04) - 1 Gb interno
nov sam na forumu a kupio sam becker z116 . pa bih vas molio link za otključavanje te navigacije i neke novije karte europe . jer ja imam stare iz 2009 g. i molio bih vas mišljene o tom uređaju.
Molim vas ako moze pomoc... pisao sam vec na privat nekoliko usera... koja mi verzija iGO-a odgovara za moj uredjaj sa najboljim kartama europe i regije. Uredjaj je MODECOM (FREE WAY SX) Windows CE Core 5.0 Nadam se da cu dobiti odgovor i pomoc! Bio bih zahvalan za linkove i tutoriale!...
Imam navigacijo wayteg x980BT bez navigacijskog programa. Trebam navigacijo za avtodom,pa koja bi bila najprikladnija za tu navigacijo sa Windows CE 6.0.
Dobicu ovu navigaciju pa me interesuje kakva je koji softver i karte koristi,ako neko ima iskustva sa ovom navigacijom da mi malo pojasni.
Dobro vece svima! Evo me ponovo sa pitanjem.Navigator Falk E60(Flash Rom 512 mb,Ram 64 WINCE 5.0 SDRAM,resolution 320-240)pokrece IGO8 sa Sd karte bez problema. Sada sam na drugoj SD karti od 2GB skinuo "Primo9.8.0.377454_basic,(stavio nove mape POi.sa ovog foruma) ali kad ubacim ovu karticu...
Dobro vece svima! Posedujem Falk E60 koji odavno ne koristim,sa ovom karakteristikama: CPU----Samsung 2440--400Mhz Flash Rom-----512MB Ram64MB SDRAM GPS-Chip---Sirf Star III USB1.1 mini Display---3,5" QVGA TVT Rezolucija 320 X 240 65K boje Na SD karti vec mi je drugar ugradio...
Pozdrav svim forumašima Kada me zanima nešto o mobitelima ili vezano za njih navratim ovdje. Vrlo često saznam ono što mi treba. Pohvala forumu. Zanimaju me iskustva o korištenju uređaja za GPS GSM lociranje-praćenje, prvenstveno, vozila. Dakle, koje uređaje koristite, kojeg mobilnog...
Imam auto navigaciju! U pitanju je uredjaj Navigon 1400 u kojem je i ta navigacija! E sad, zanima me kako da ubacim kartu Srbije? On ima kartu cele evrope, samo Srbija ima glavne puteve ali nema ostatak tj nije detaljna mapa? Koristi Windows CE os! Moze li Vasa pomoc?
Pozdrav, kupio bih gore navedenu navigaciju, ima li neko iskustva sa Becker navigacijama i mapama. Hvala
Dobio sam od kolege ovu navigaciju. Dali se može ona otključati i ubaciti na nju iGO ili neka druga navigacija sa novijim kartama. Instalirano je na postojećoj navigaciji CARDINALE 2004-2007 Mireo
Da li netko ima update karte za gore navedeni uređaj i način kako se to radi, trenutna verzija u uređaju je Western_and_Central_Europe 2GB v840.2562, inače, uređaj nema eksternu memoriju već svoju i to 2GB, hvala bez obzira na odgovor !!!
Pozdrav! Cura ima Renault Grand Scenic 1.9 dCi iz 2010. Unutra je integrirana Tomtom navigacija. Verziju neznam a namjera mi je kada pribavi potrebne informacije,updateati karte ili izvesti bilo što da se ažuriraju jer su,iako ne puno stare,jako loše,netočne i ne pokrivaju meni potreban teren tipa...
potrebne (2013 ili najnovije?) karte i uputstvo kako pokrenuti igo sa sd kartice na navigaciji prestiqio 4150.Hvala unapred!
Pozdrav svima, imam navedenu navigaciju, u njoj je trenutno copilot premium, karte 2006, ima li neko neko uputstvo mogu li da ubacim šta novije u ovu navigaciju, karte ili program neki drugi kompletan. hvala unaprijed, LP
Nokia 330 ima navigaciju ROUTE 66 (Navigate 7) , ako je gore original !? Za ovaj dio "balkana" baš i nije najbolje rješenje i neznam kako se pronađu nove karte . Pokrivenost je teoretski nikakva (slaba) ... Trebalo bi staviti nešto zamjensko , a najbolji bi bio iGO , ali neznam ima li ta...
Molim vas mozete li mi pomoci oko ove navigacije? Bluetech! Naime dobio sam uredjaj ali nikakve kartice u njemu pa neznam kakve karte idu u njega.Procitao sam na netu da idu navteq ali me zanima postupak! Jel mogu bilo koje karte ili kako? Dali ih treba samo ubacit na sd karticu ili ide jos neki...
Bok ekipo, Ima li tko iskustava s naručivanjem kineskih gps uređaja ? Tipa s DX-a, aliexpressa, ebaya... Zanimaju me moguće komplikacije prilikom uvoza, iako uređaj dođe oko 70ak dolara... gledam na popisu RiTT opreme na HAKOM-ovim stranicama al nermem opće skužit prava imena uređaja na tim...
Pozdravljam novi sam na forumu i mam neka pitanja.Imam ovaj gps my guide koji radi boze sacuvaj samo sto vas ne odvede u Trst umisto u Zagreb.Prijatelj mi je skidao neke karte za njega ali i nakon toga tocnos njegova je boze sacuvaj.Pa mi vi pomognite da li da ga bacim u smece pa uzmen Garmina ili...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma