Garmin nüvi serija 1xxx - Više karata na SD ili internu memoriju Većina korisnika ima problema s postavljanjem više karata , neko' shvati odmah , a onom drugom treba malo više ...
Sve o Garmin navigacijama - popotnik GPS AUTONAVIGACIJA Često putujete autom,autobusom ili kamionom. Idete u nova nepoznata mjesta. Tražite neku određenu adresu u velikom nepoznatom gradu. Nemate osjećaj orijentacije i ne snalazite se baš najbolje u prometu metropolisa. Imate samo...
Pozdrav Posle azuriranja preko "Garmi Expresa" ne prepoznaje karte.Komp vidi garmin i SD-16gb kartu na kojoj su bile stare karte.Onda sam formatirao SD karticu i ponovo instalirao,i opet nece,a ja preko kompa vidim da su obe karte memoriskoj kartici.To bi bilo to.Hvala unapred na odgovorima.
pozdrav imam ovu naviaciju i nece pc da je procita a nece ni garmin expres sve je to radilo i opdatirao sam predzadnju kartu NTU 2025.10 i onda je dosla nova karta 2025.20 i pokusao sam da je instalisem ali nece pc da je procita a nece ni garmin expres. moze se navigacija upaliti i...
Malo sam izvan ove price, a dobio sam nedavno ovaj uredjaj pa me zanima je li moguce nagurati nove karte na nj?
Imam problem sa Garmin Drive 50 LMT koji ima samo karte blisko istoka i Afrike. Kad ubacim unlock karte kaže da su oštećene. Ima li kakvog riješenja za to? Hvala!
Imam Garmin nuvi 65lm sa predinstaliranim mapama zapadne Evrope. Odradio sam update preko Garmin Expressa na 2023.10 i sve radi. E sad, na sd kartici ubacio mape "South" skinute odavde koje su unlock, isto 2023.10, fajl preimenovan u gmapsupp i nalazi se u folderu Garmin na sd kartici. Dobijem...
Pozdrav, dali netko zna kako na taj stariji model ugraditi kartu,komp ga prepoznaje ali ga ne otvara kao mass storage,noviji programi ga vide ali javljaju da je uređaj prestar... Tnx
Link za Garminove mape CN Europe NT 2021.20 (ponovo za malo starije uređaje) iz 4. meseca 2021. Torrent magnet:?xt=urn:btih: DC8D166BB2123F8ABC673F8390206787FA9DF18A&tr Sastavite razmak između : i D jer ako ja napišem tako pojavi se smajli :D
Molim za pomoć. Dobio sam navigaciju Garmin nuvi 42 LM. Kada preko Garmin expressa ažuriram karte ažurira mi samo zapadnu Evropu. Kako mogu da omogućim da ažurira komplet Evropu. Hvala unapred!
Link za Garminove mape CN Europe NT 2021.10 (za malo starije uređaje) magnet:?xt=urn:btih:F1142569B4241BED687C2F53435CE262229472D8
Pozdravljam sve forumaše i izvinjavam se ako pitam nešto što je već pitano. Gore navedenu navigaciju sam dobio na poklon, znam da je starija proizvodnja ali radi. Na istoj su instalirane osnovne mape evrope iz 2013 (cn europe ntu 2013.10 Central region) na kojima nema ex yu država a ja bi to da...
Pozz, imam Garmin nuvi1200. Prije ubacivanja novog softvera, sa Garmin expres, pojavile su dvije crte. Jedna okomita, druga vertikalna. Na njihovim sijecistima pisalo " press dot ". Mogo si je stiskati do mile volje al uredjaj nije htio startati. I tako ja ubacio novi softver i sad samo dodje...
Poštovanje gosp.Walter / Sljaka, molio bih pomoć,dobio sam neki dan od kolege Garmin Drive Smart 50 LM,te sam instalirao Garmin Express ,verzija 7.0.1.0,u nadi da ću updatirati karte. Na uređaju sam zatekao 3 instalirane karte: CN Europe NTU 2018.30 Foursquare CN Europe NTU 2018.30 All...
Prijatelj mi je posudio nuvi 1200, treba mi za par dana idem u Austriju ali na njemu nema karte Austrije. Dali mogu nekako skinuti i ubaciti kartu na SD?
Da li može na ovom uređaju da se ukloni ikona prikaza kojom brzinom se krećem ( a i nije tačna ) , i da li se može podesiti da glasom obavesti kada promašim skretanje , a ne samo da se okreće ruta na ekranu ?? I da li ima neko upustvo na našem jeziku za rad sa ovom navigacijom. Nadam se da nije...
pozdrav, imam Garmin DriveSmart 61 i zanima me moze li se na njega staviti nautička navigacija ako da kako???? zahvaljujem i pozdrav, Ivan
Uzeo sam nedavno navigaciju garmin drive 40. I imam problem stalno mi javlja kad ubacim mape na SD card u mapu garmin: otključavanje karata nije moguće, probo sam instalirat ih i preko base camp isto opet javlja? Zna li netko kako da instaliram mape na garmin drive 40. Stavljo sam otključane mape i...
Pozdrav svima Imam navedenu navigaciju pa me zanima da li postoji neka mogucnost za mod za kamione ? neki custom firmware ili slicno?
Donio mi covjek,pomorac,kupio u Americi, hoce Europu. On je je nadogradio preko Garmin expressa :-) pa sa ja tu mapu izbrisao. Ubacio mu City Navigator Europe NT 2019.2,medjutim ne prikazuje mi popis drzavam, kad idem u adresu,nudi mi kucni broj ulicu. Nema gradova ni drzava. ima li netko...
Pozdrav, interesuje me da li Garmin Nuvi 1490 navigacija podrzava JCV, skoro sam bio na putu i par puta mi je to iskreno zatrebalo, pa bi volio znati da li ova navigacija podrzava to, i ako da, gdje JCV fajlove moram staviti, mape su mi na SD kartici, da li onda i JCV fajlovi moraju biti na SD...
nabavio sam ovaj garmin ali neznam jeli zakljucan i dali se mogu ubaciti nove karte. kako da provjerim.u njemu su NTU narte od 2013. nema poi mape i dali se moze ubaciti i u koju mapu. Gdje ubaciti sigurnosne kamere
:driving: Radares SCDB.Garmin.04.11.2017.rar Radares SCDB.Garmin HVALA MIRKO ZA LINK
Pozdrav svima, Molim pomoć sa patchom navedenog garmina Na njega ne mogu staviti citynavigator eu, predinstalirane karte su CN North America 2019.30 NT forsquare i CN North America 2019.30 NT US & Canada Gupadategcd ne postoji u folderu system (ili sam pre glup da ga nađem) zahvaljujem
molim vas da mi pomognete i odgovorite na pitanje, mogu li se i koje karte ubaciti u GARMIN NUVI 2455. ako je moguće i kako ih ubaciti. pokušao sam sa GarminExspresom ali on je samo ažurirao novi softver a karte bi morao kupovati. može li se šta učiniti da se ubace ove besplatne?
Pokusavam ubaciti mape evrope ali nikako neide. Map source ga nevidi a basecamp i instaler prebace mape ali uredjaj kaze da ima greska na njima. Negde sam procitao da treba uredjaj da se otkljuca da bi mogle mape da se ubace ali nisam uspeo nigde da nadjem uputstvo - zna li neko kako to da...
Evo garmin za Win6 provjereno sigurno radi malo je sporije skidanje ali ide isplati se karte i odključavanje valjda znate ako ne riješit će mo i to. http://crocko.com/1907388636/artful_wince6.rar pas:artful
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma