:tears Imam nüvi® 250 (stari kramp) od 2008. godine. Na karticu od 8 GB sam ubacio kartu Garmin City Navigator Europe NT 2014.30 i AdriaTOPO 2.41. a na sam uređaj AdriaRoute 4.10 NT. Sve karte rade i nemam problema. Instalirao sam BaseCamp i kada sam preko njega poslao podatke o ruti na uređaj...
pozdrav svima nece da podigne sistem zakuca se na logo slici i samo pokazuje da je zakacen na komp i ako je na kucnom punjacu,inace mogu da udjem u navigaciju i vidim sve foldere,u folder garmin vidim neke mape al mislim da bi trebala biti bazna mapa kao u svim drugim garmin navigacijama,ili je...
Može li pomoć .Trebam putovati u Francusku.Imam Garmin nuvi 50.+SDkarticu Adria rute. Mogu li s tim do Nice.Trebaju li mi precizne mape Europe za siguran odlazak na odredište.Da me odvede u ulicu itd.Pozdrav.
Evo zaista trebam pomoć jer dugo nisam radio s ovime. Nekad sam imao početni model Garmina i updejtao karte sa Mapsource-om ali se više ničega nesjećam. Model u nazivu gore je došao sa CN Europe NTU 2013.10 koja se nalazi na samom uređaju te AR kartom na SD kartici od 2GB. AR je updejtirana...
Pozz. i molim pomoc. Naime, posjedujem navedeni uredjaj na kojem sam instalirao AR3.30 i radio je savršeno ali danas sam pomocu Mapsource instalirao AR 4.10 i kada ga pokrenem uredjaj se zaledi nakon minut. Pokusao sam ponovo pokrenuti i ponovo isto. Osim toga kada ga skinem sa 12v napajanja, iz...
Zanima me dal je moguće staviti više karata na sd karticu i kako?
Lijep pozdrav,na svom uređaju imam instaliran Garmin City Navigator 2012,htio bih staviti City navigator 2014 pa bih htio Cn 2012 izbrisati,Na računalu sam našao system folder,sada me samo zanima koje točno fajlove mogu lil moram izbrisati da našto ne zeznem,hvala unaprijed!
pozz! evo novi korisnik Garmina 1390, nemam SD karticu ali i bez nje imam neke karte u uređaju, bar mogu upisati destinaciju. Sad sam ja na mikro SD stavio najnoviju verziju karte (sa linka sa foruma) , ali uređaj ne reagira na karticu, čak i kad je izvadim sistem ostaje na svojoj karti. ...
garmin donet iz inostranstva,nije radio ni kad je donet,desava se da se stalno pali i gasi...podigne sw i stigne do ikonice Garmin i opet se gasi...blinka na nekih 3-5 secundi u pauzi,sta se desava neznam,skinuo sam displej jer samo na taj nacin sam mogao da se zakacim sa njim na komp..samo tako je...
Poštovanje , molio bih vas za pomoć ,jučer sam dobio Garmin 2405 (3,6 GB na uređaju) i na njemu je instalirana karta CN Europe NTU-2012.20 Central & Eastern Europe. (NAV TEQ mape prilikom učitavanja). Budući da je uređaj iz 2011. godine htio sam napraviti update karte. Za par dana će mi...
Molim vas da mi iz iskustva koji posjedujete ove uređaje kazete sto je pametnija kupnja.Gleda sam preko hak shoppa pa se dvoumin sto kupiti.Vise bi ga koristija po Hrvatskoj nego vani. Pozdrav
Imam Garmin Nuvi (nisam siguran da li je 200 ili 250). Od mapa koristim SCG, Adria i EU (po potrebi šta mi treba). Obzirom da je ovo uređaj starije generacije, da li je moguće koristiti 3D mape? Ako postoji mogućnost molim za objašnjenje. Unapred hvala!
Pozdrav, može li mi neko pomoći kako da dodam glasovne komande na neke od naših jezika (bosanski,srpski,hrvatski), uređaj je preveden, samo ne mogu ubaciti glasovne komande. Našao sam par .vpm fileova, ali nemoguće je da postavim. Konektujem uređaj pomoću USB kabal, pokaže mi ga kao device,e ne...
Pozdrav svima koji citaju i koji ce citati.Kupio sam nuvi 50 i na njemu ima samo SCGRoute 2.70 a memorija na uredjaju je 2 gb pa me interesuje sta i koje karte mogu jos potrpati tu.Naravno da se nerazumem previse pa zato svaka pomoc je dobrodosla.Stavljao sam sd karticu od 4 gb sa Garmin City...
Do sada nisam imao problema sa instalacijom karata na nuvije 250, 660... Radio sam to preko mapsourcea, karte otključavao za svaki uređaj Sad imam problem sa novim uređajem koji sam kupio samo sa AR na kartici, uređaj nema nikakvu inst kartu...
Imam ovaj Gramin ali nemam karticu u njemu moze li se bar Hrvatska na njega staviti ?
dobio sam na poklon garmin nuvi 1200, i imam nanjemu karte iz 2010 adria i evrope. na uredjaju je sifra sa kodom. nemam kabla za spajanje sa pc-om. mislim da je to mini usb. kako ga onda spojiti sa pc-om i da li imam besplatni update karata adrije i evrope. molim pomoc... kako to napraviti... ...
BaseCamp software version 4.0.2 za Windows od 2. listopada 2012 Učitavanjem BaseCamp ™ možete planirati i nadgledati svoje putovanje, rute, tragove i točke, te ih prenositi sa uređaja na računalo. Uz BaseCamp možete koristiti svoje karte učitane sa microSD kartice. Dovoljno je...
Pozdrav svima, trebao bi pomoc oko svog Garmina, naime, kada ga upalim potrebno mu je jako puno ( do 10 min ) da nadje signal, a kada ga nadje signal je na pola, probao sam sve hard reset, ponovno ubacivanje firmware-a i opet ista stvar. Dali netko ima ideju sto bi moglo biti, mozda nekakav...
MapInstall software version 4.0.1 Install and copy maps onto your Garmin USB GPS devices and SD card readers MapInstall is designed to help you install maps onto your SD card readers or Garmin USB GPS devices in no time and without headaches. Notes: * WARNING: This software will not...
Garmin Cyclops™ Safety Cameras - EU File contain UnLocked files August 30 2012 ALL countries updated... As you approach a camera, your Garmin device sounds an alert and certain models display a speed limit warning. The Cyclops driver safety system is powered by smart GPS software,...
Koje karte ima svaka Garmin navigacija? Dali određeni model ima uvijek iste karte ili to može ovisiti od prodavača do prodavača? I molim preporuku nekog Garmina (ne mora biti nužnio Garmin) do 1400kn. Adria route i Europa vrlo poželjni. Hvala!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma