Poštovanje svima, izvinjavam se unapred što nisam pretražio kompletan forum, ali mi je malo hitno jer putujem u subotu, pa bi bio zahvalan da neko prođe kroz ovo i eventualno mi odgovori. Još jednom, izvinjenje, nemam običaj da odma pitam bez pretrage ali mi je vreme za istraživanje značajno...
Pozdrav Moje ime je Djole i imam sledeci problem pa ako ima neko volje da pomogne. Imam nuvi 255w i uspeo sam da obrisem base map i ostale mape sa interne memorije uredjaja,naravno backup nemam.Ima li mi pomoci? Hvala unapred
Mogu li za navedeni uređaj nekako na kompu napraviti rutu pa ju importirati u njega? Postoji li kakav program za to ili nešto drugo? Ovako na njemu je to jako teško...
Interesuje me koja je maksimalna veličina kartice koju može pročitati nuvi 1440?
Da li bih smeo da prikljucim svoj 2797 preko Garmin Express-a na zvanicni sajt kako bih skinuo hrvatski ili srpski glas za navodjenje,a da mi ne promeni verziju uredjaja zbog mapa posto je uredjaj bio za americko trziste a sada su mu jedva ubacene otkljucane mape Eu ili ukoliko neko zna gde ima...
Pozdrav svima, interesuje me da li ovaj model navigacije moze da se koristi u kamionu.Vamo u opcijama mogu da izaberem kao da je za kamion, ali nisam nigdje vidio kako dalje da se upise visina, sirina, tezina i te stvari.Ako je netko imao ovu navigaciju, moze li mi rec dali je uopste ovo navigacija...
Imam problem sa onim dodatnim pregledom raskršća, a ne znam da li ovaj model to uopće i može vidjeti. Na sd karticu stavljena karta europe 2015.40 ... Garmin/gmapsupp.img U skriveni System folder stavljen folder JCV/D3048180A.JCV Uređaj vidi novu mapu, ali kod simulacije ne vidi pregled raskršća...
Zdravo! Prvo da kazem pocetnik sam, nisam nikad do sad updatovo kartu na navigaciji.. Kupio sam polovan uredjaj, preko neta, u naslovu sam napisao koji model, pa bih vas zamolio da mi pomognete, da ubacim nove mape u uredjaj. Unaprijed zahvalan!
Sugestija: Ukoliko u vozilu ili na motociklu imate USB priključak koji bi htjeli iskoristiti za punjenje Garmin navigacije tijekom navigacije (a da Garmin ne ulazi u PC-Sync mod), nije Vam potreban relativno skup originalni USB CHARGING ONLY kabel. Dovoljan je "običan" OTG kabel s odgovarajućim...
Dobio sam iz NL Garmin uređaj, u meniju/izborniku nema čak ni Engleski (samo jezici Beneluxa). Molim za pomoć, da li neko zna gde mogu pronaći SRB ili HR meni i kako da ga ubacim? P.S. Imam glasovno navođenje, to ubacujem ceo folder u kom imam HR, SRB i još neke jezike. Unapred hvala!
BOK, imam jedan veliki problem, pošto često koristim navigaciju u vožnji (motorom i autom) jednostavnije mi je napraviti rutu u BaseCamp te ju poslati na Garmin Nuvi 2405 (imam licencirane karte europe te adria route). Ono u čemu je problem kad napravim kartu u BaseCamp-u i pošaljem na...
postovani dal ima neko ili me moze uputiti gdje mogu naci uputstva za garmin oregon 450 .Uuredaj sam dobil na poklon ali bez uputstva bio bi zahvalan i sa nekom kopijom ili linkom na Hrvatskom
Pozdrav svima Novi sam na forumu i nije da imam problem sa navigacijom nego bih je volio malo updatirati, osavremeniti izgled screena, uciniti je funkcionlanijom i tako to. Nnadam se da ne ponavljam neku temu od prije ali bih zelio da naucim nesto o mogucnosti instaliranja iGo navigacije na...
greškom sam formatirao nuvi 40 i sad mi ga pc ne prepoznaje molim Vas pomoć hvala!
Pozdrav, kupio sam novu Monterru i imam problem kad ubacim AdriaTOPO PRO, ne prikazuje mi imena vrhova niti bunare, potoke , spilje, a uz to mi visinu pokazuje u stopama, iako sam podesio da budu metričke mjere. ima li ideja?
Postovanje svima,novi sam ovde! Moj Garmin ima karte od 2014,hteo bi da stavim karte od 2015.20.gmap.Imam i karte i "unlok" koji trba kopirati Folder "City Navigator Europe NTU 2015.20"i onda ga treba pokrenuti,i onda bi trebale biti otkljucane u MapSourse,ali mi to nikako neide. Pozdrav iz...
Dakle nakon neuspješnih pokušaja instaliranja navigacije na mobitel, moj gospodin otac je donio odluku da si kupi samostalni navigacijski uređaj. Odma da kažem, nije nužno da bude Garmin. Bitno je da lijepo radi i da ima besplatne updejtove karti. E sad svota koju je on spreman izdvojiti je nekih...
Pri paljenju pojavi se GARMIN dole ispod pise nuvi 1390 Copyright 2009 Garmin Ltd.orits sisidiaries i onda se ugasi, i onda ako ga pokusam upaliti tako sve isto, kad ga prikomcam na kompijuter sve to isto samo sto pocne ona plava linija ispod da ucitav i prekine brzo i sve tako u krug!! Da li je...
Pozdrav. Posjedujem Garmin Nuvi 1490. Pošto mi folder _System nije bio vidljiv na uredjaju iako sam uključio "Show hidden files" nekako sam uspio da obrišem originalnu mapu. Uputstvo kako obrisati mapu, za one koji ne vide _System na uredjaju: http://youtu.be/dBluw-_MOK0 Imam nekoliko...
Pozdrav, Imam gore navedeni Garmin uređaj sa friško ažuriranim softvareom i kartama europe + Adria route. Sa uređajem nisam pretjerano zadovoljan, slaba grafika, rezolucija, zumiranje, spor izračun rute.......a za popularnu kartu AR nemam rijeći, da nisam imao CN Europe, teško bi izašao iz...
Specifikacije - Snimanje video zapisa rezolucije 1920×1080 piksela pri 30 sličica u sekundi (opcionalno 720p ili WVGA) - Ekran: TFT LCD 5.842 cm (2.3 “) - Podrška za MicroSD do 32 GB klase (u paketu dolazi SD kartica od 4 GB) - Ovdje bi dodali jednu malu preporuku: Kada formatirate karticu,...
Postovani, do prije par dana sam boravio u Emiratima (Dubai) gdje sam kupio i koristio Nuvi 52. Na uredjaju je GCC karta Middle East and North Africa 2014.30 E sad, vratio sam se na brdoviti Balkan (BIH) i zelio bih imati nase karte uz vec postojecu. Na SD karticu sam kopirao Adria Route i sve...
Pozdrav, nov sam u ovome, molio bih nekoga da mi pomogne oko instalacije garmin europe city navigator 2013.30 na ovaj uređaj? Ako postoji neki Step by step tutorial ili slično bio bih jako zahvalan. Inače, uređaj ima na sebi AR na MicroSD kartici. Htio bih da AR ostane netaknut, a da još...
Garmin SCDB.info World SpeedCams (Update 02.09.2012) * France is included in this database update! Download, extract the rar file and copy the *.gpi file into POI folder on your nuvi Download Homepage
Htio bi staviti na uredjaj nove karte. Jeli dovoljno skinuti ovo http://cafe.mobil.hr/threads/79101-G-rmin-City-Navigator-Europe-NTU-2014.40?p=1061320&viewfull=1#post1061320 i sadrzaj samo preseliti na karticu?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma