Garmin Nuvi 2595LM - problem!
21-12-2021 23:28
iGO NextGen Universal SERBIAN...
07-12-2023 19:38
iGO8 - Navon - Mio
27-02-2019 15:58
Mireo Ginius Truck viaGPS...
22-08-2016 10:32
Navigon for Win CE 6.0...
07-04-2018 16:11
Ndrive 11.4.03 za Win 5 i 6
25-05-2017 23:01
OziExplorer
23-05-2017 22:08
Sygic_13.2.0_WinCE
09-09-2018 17:35
medion gopal p4445
30-08-2014 08:22
Do skora je radio normalno i od prije par dana je zakazao? Do sad se automatski pokretao kad se priključi bilo koji garmin a sada "ćuti".. Kad ga pokrenem ručno, on kao prepozna koji je uredjaj tj Garmin priključen ali onda izbaci ovakvu poruku: Evo šta smo otkrili: Nuvi xxxx "Ne možemo da...
Prvo zamolba ako ova tema ne spada ovdje da je admin premjesti. Dakle kupio sam RFID Copier Writer Duplicator Programmer Reader i usput NFC Ntag215 Coin TAG Key 13.56MHz. Eh sad problemi nastaju jer najnormalnije programiram "pločice" 125KHz i normalno otvaraju vrata, a kako sam htio što tanje...
pozdrav imam jedan mali problemcic :( imam navigaciju Becker ready 5 koju koristim u kamionu ali mi je mapa bila stara pa sam isao na azuriranje medjutim kada se to sve odradilo nije bilo puteva nit icega samo kordinate i sve je bilo zeleno pa sam pobrisao sve sa navigacije al nisam napavio...
Universal Firmware Patcher for Protected Garmin Devices Napomena pre svakok rada na uredjaju obezbedite kopiju svih podataka tako sto ce te na windows i na uredjaju ukljuciti skrivene fajlove.to ce te znati jer ce vam se na garminu pojaviti skriveni folder system tek onda sacuvajte sve sto...
iGO Nextgen 9.19.5.653580 WinCE - World raspakovati na sd ili sam uredjaj dodati mape po zelji i uzivajte u voznji.:driving:https://cloud.mail.ru/public/ESqH/4JQGRHYwa
dobio sam navigaciju becker, stariji model, 320x240 rezolucija. nema karte, ide SD kartica u nju, i windows ce 5.0. ne mogu je provaliti, kako da ubacim nesto funkcionalno, da nije 2009 godina.
je zbunjujuć.. :ninja: iste teme su već prisutne na odgovarajućim podforumima za mobitele...
Pozdrav.Treba mi pomoc oko gps uredjaja goclever navio 500. On na sebi ima Mireo viaGPS 3.1 Black Edition 9019675(2010-07-13) -Kako da stavim neku polju aplikaciju na njega poput IGO ili neku po vasem savetu sa najnovijim mapama za istocnu evropu. -Potreban kratak tutorial Unapred zahvalan
Pozdrav.Zna li netko postoji li način, (neki patch,ili nešto slično),da se Garmin nuvi 66 "nagovori" navoditi kamione. Kupio sam novi uređaj i dobar je,ali nažalost,samo za osobne aute,pa me stalno šalje u centre gradova,gdje ne bih smio biti. ...
Pozdrav Imam Navman S45 sa kartom od Australie pa ako mi neko moze pomoci da otkljucam navigaciju i ubacim drugu kartu u nju (npr. igo ili mio moov ili Garmin) Unaprijed hvala
Imam laptop 10 inch sa instaliranim WinXP, kojega uvijek nosim kad idem na put, i čuo sam da postoje navigacije koje se mogu koristiti i na prijenosnicima (uz GPS stick). Može li ko preporučiti neku navigaciju za moj prijenosnik (link). Volio bi ako može iGO primo a ako ne onda bilo koja...
Dobro vece i poz svim clanovima,malo sam guglao pa nasao ovaj sajt da ste strucnjaci za igo :D ako moze neko da mi kaze gde da skinem igo8 i koji,imam mio moov200 gps,kupio sam danas sd karticu 4giga,i objasnjenje kako to da instaliram i pokrenem,hvala unapred.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma