iGO LUNA -v9.35.2.153810...
02-03-2026 02:47
IPad 9.3.5(13G36) model...
18-12-2019 14:58
[Garmin mobile XT] [S60 5th]...
17-08-2015 00:21
TomTom v1080 Map Collection
23-11-2021 17:37
Nokia lumia 635
19-04-2018 16:55
Pozz, da li ima netko, ili zna nekog da ima, karte za more. Prije sam imao BLUECHART od garmina na symbianu. Bio bi zahvalan ( plaćam pivo ) ako mi moze netko poslati linkove za pomorsku navigaciju. Karte + program, hvala.
pozdrav ,na kojoj navigaciji se može zadat odredište nekog raskržja,znači dvi ulice ,to je bilo moguče na navigonu ali ne na Here i Sygic
djukahr Da ne stvaramo zbrku u temi o kartama, možemo ovdje dalje. Svatko od nas ima neka svoja iskustva vezana uz download karata, programa...provjeravanja štima li sve to...o virusima....alarmima (lažnim i pravim) ...bilo bi dobro popričati o tome...osobito ako je netko imao peh da skine nešto...
ZUZO,moze li pomoc? naime uzeo sam navigon 3.5 inca 1200 v 7.3.1 bulid 437 i u njemu stare mape. nikako da ga povezem na kompjuter jer ga ne vidi. tako da nemogu ni da stavim nove mape. moze li nekako da se ubaci igo software ili da ga bacim u kantu. pozzz.
postovani clanovi,dali neko zna sa kog linka da skinem ovaj SW. POZZZ.SVIMA
Pozdrav.Nadam se da nisam fulao temu,ali me zanima da li netko zna ima li razlike izmedu tom tom go navigacije na mobitelu i klasicne npr tom tom go 500 m. Imam instalirani tom tom na mobitelu ukljucujuci kamere i trafic upozorenja(radi samo Njemackoj i Austriji),ali ta navigacija se dosta slabo...
Kako treba podesiti sys file na android uredjajima da bi povlacilo karte sa memory kartice dok je navigacija instalirana na uredjaju radi se o mobu xperia t3
Trebao bih navigaciju za pjesake. Tacnije za Njemacku. da li ima neko nesto za preporuciti a da nije Navigon jer mi navogon zauzima 1.3 GB prostora trebao bi nesto manje Ne treba nista extra tek toliko da se snadje covjek na ulici
Pozdrav Nedavno sam kupio navigaciju Prestigio Geovision Tour 2. Ne svidja mi se Navitel koji je dosao tvornicki pa bi htio instalirati iGo primo ali na forumu ne uspijevam naci za 1024X600 Na uredjaju je android 6,0
Speedometer GPS Pro v3.6.66
Pozdrav forumasima od novog clana! Imate bezbroj kvalitetnih tema i upotrebljivih programa, svaka cast! Od pre nedelju dana sam vlasnik LG G5(H850) i naravno sve je novo i nekako ne poznato jer sam se stvarno navikao na stari S3 LTE koji je radio perfektno kao i iGO na njemu Nakon malo...
http://www.mgmaps.com/download.php
Pozdrav ekipi! Dobio sam Galaxy S5 mini pa bi volio ako je moguče na njega instalirati Garmin? Imao sam več na prijašnjim mobitelima instaliran Garmin, navikao sam se na njega pa bi ga volio koristiti i na ovom s5. Gdje mogu skinuti program i nači malu pomoć za instalaciju?
Molim znalce koju navigaciju da skinem za LG G2. Kako je plan od hrvatske, austrije, njemačke i slo koje imam na drugom mobu ove karte bi skinuo na LG Hvala
Poštovani forumaši , Imam jedan problem ako možete pomoći. Stavio sam jednu Igo navigaciju , pa drugu i sve je ok , samo nikako da pronađe GPS ? Što da radim? Mobitel je Ezio i95b (kopija Samsung S4). - android 4.3.2 ! Navigacija ; iGO Primo 2.4 (9.6.29.390522) Android Što treba i gdje...
Samsung galaxy S5 Igo navigacija nece pa nece sa sd card , pokusao sa Igo ANS Navigator neide i sa iGO Primo (2.4) 9.6.29.390522 za sve rezolucije i isto nece da starta izjavljiva "Missing or incomplete folder:/mnt/extSdCard/iGO/license.zip:/mnt/extSdCard/iGO/licences.zip: open failed: EACCES...
Google Maps v8.1.0 Android build 801000803 Opis Novodizajnirana aplikacija Google karte za telefone i tablete s Androidom čini
dali je moguce ova nokia da koristi garmin
Kako da preuzimate fajlove sa svih host servisa uz pomoć programa, JDownloader koji radi na Windows XP, 7, 8, 8.1 operatvinim sistemima! Odličan program, za one koji ne umeju da pruzimaju linkove sa običnim browserom, (Firefox, Opera, Internet Explorer Chrome kao web browser ili neki koji je...
Većina telefona nema ugrađen standardni GPS nego AGPS i tu dolazi do razlike i kašnjenju ... Neki tvrde da je AGPS brži što po meni nije točno onda bi i normalni GPS uređaji imali ugrađen telefon i 3G ... Telefoni imaju neku vrstu "Vegeta" GPS_a , a to ima svoj razlog ... Da se potroši čim...
Nisam neki posebni majstor za mobitele i navigaciju, ali oko dvije godine koristim IGO i NAVIGON navigaciju i znam da kad nešto ne radi da ili sam ja nešto zafrknuo ili se nešto zablesiralo kako to inače i najčešće i bude pa ja lijepo sve to izbrišem i ponovno instaliram. Meni najjednostavnije i...
Moze li garmin navigacija da radi na samsung gt-c3250? znam da nije neki mobitel al sta ja znam. pomoc! eh da posto sam umoran idem spavati. Moze odgovor i na canjarvik@gmail.com
Gdje mogu skinuti za Samsung galaxi 2 tomtom navigaciju:lol:
Maps With Me Pro v2.3.1 Requirements: Android 2.1 and up Overview:
Evo ovako : tek sam se uclanio na ovu stranicu i triba mi mala pomoc u vezi samsunga galaxy s2.. Neznam koju navigaciju odabrat i ubacit, ima sam sygic koja je bila trial verzija , nakon sto je istekla izbrisao sam je. Danas mi u jednom servisu pitaju oko 150 kn za "Igo" da li da to napravim ili...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma