garmin nüvi 1390 posle...
25-03-2026 10:30
GoClever kompjuter ne...
26-08-2018 19:41
Mio Moov M300 u raznim...
16-10-2023 18:34
iGO APLIKACIJE PDA, PNA...
02-04-2025 12:21
Pozdrav, iskopao negdje doticnu navigaciju, fali sd kartica pa ako imate kakav savjet kako ju osposobiti bio bio zahvalan... Unaprijed hvala na odgovoru
Prvo pozdrav svima na forumu. Dakle imam gore navedeni gps tracker http://sites.garmin.com/en-US/astro/ zanima me kako napraviti image overlay kao ovaj tip ovdje : https://www.youtube.com/watch?v=dLzvg2vnUDM Našao sam na youtubeu raznih tutorijala kako ali ne ide:wall: Razlog zbog kojeg...
Pozdrav, Imam nekoliko pitanja: 1. Zanima me koja je danas najbolja navigacija kada bi kupovao samostalni uređaj? Trebaju mi karte okolnih zemalja s kojima graničimo + Njemačka i UK. I da mogu nadograđivati sam karte (ili preko usluge koju npr ima Garmin da imaš besplatni update dok ne crkne...
Rješeno uz pomoć WMDC tek tada sam vidio navigaciju na kompjuteru i izmjenio AutoRunCE.ini datoteku da odmah pokreće Igo Amigo a Ne Falk Software.
Zašto mi neće uopće oćitat navigaciju kad ju uključim u laptop preko USB-a
poštovanje, dobio sam navigaciju Magellan Roadmate 1215. uspio sam sa softbutton dobiti neki shell pomoću kojeg dođem do run i da mi mogućnost da se pokrene neki igo za magellan, igo odradi do starting i tu se pojavi crni ekran, i onda reset, sve ispočetka. dali netko zna kako rješiti da radi...
Imam uređaj Medion MDPNA 500t, i želio bih na njega staviti garmin ali ne mogu nigdje naci instalaciju...
Pozdrav svima, dakle posjedujem uređaj iz naslova, sa nekim prastarim kartama i bez naseg jezika pa me zanima gdje mogu pronaci i na koji nacin ubaciti neke nove karte europe, najbitnije mi je hrvatska, bosna, srbija, mađarska slovenija; dakle nase susjedne zemlje... u uređaju je bila SD...
Pozdrav svima. Problem sa Garmin Astro 320 kad ga upalim pojavi mi se bijeli ekran da li netko zna rješenje kako da to popravim ili jednostavno uzmem čekić pa ga umlatim. Unaprjed hvala.
do sad sam 5 godina imao garmin nuvi 205 i bio prezadovoljan uređajem...pošto sam prešao na šleper kamion trebala bi mi navigacija sa kamionskim modom pa razmišljam o garmin 560lt...ili vi imate neku jeftiniju varijantu a da se može mjeriti sa tim garminom a da je kavalitetna jer če se često...
imam navigaciju cartrek 400, greškom je formatirana sd kartica. Može li tko pomoći
pozdrav moj tata imam uredjaj Navman s90i, i prije 4 godine mu je lokalni ''majstor'' instalirao nekakve mape. sama navigacija radi sasvim ok, ali mape su poprilicno stare (10. mart 2009.) Paket koji je instaliran je sljedeci: Nav N Go iGO 8 8.3.2.80621 moze li mi neko dati informacije gdje...
Dobio sam PNA uređaj "Navon N350" s ovim karakteristikama: WinCE 5.0 core - 400 mhz - 320x240 - 64 mb ram. Sam uređaj i OS) su ispravni, ali sam ga dobio bez SD kartice (na kojoj se nalazi navigacija) te sam kupio novu SD karticu (4GB) na koju bi sad trebao instalirati navigaciju. Vidim na raznim...
Dobio sam uređaj Igo 2006 (683 B) My way. Obzirom da sam čuo da se za takav uređaj karte više ne proizvode, molim nekog da me uputi na neki tutorijal kako ubaciti Igo 8.3 na njega.
ovako izlozicu ti svoj problem i volio bih da mi pomognete ako ikako mozete jer mi je hitno: dao mi je stric navigon navigaciju da mu ubacim karte najnovije jer je imao od 2008 g. ja sam ubacio ove novije q3_20012 i to sam uradio. al prilikom vadjenja i stavljanja SD kartice(vadio i stavljao...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma