Pozdrav,original skoda radio music system 303,na displeyu mi pise 2 SAFE,kako to rijesiti da ukucam opet njegov kod!!!!
Dobar dan ljudi. Evo ovdje sam novi i još s nedovoljnim znanjima u ovoj tematici. Imam multimedijalni auto radio Pioneer AVIC-F900BT koji je iz 2008 godine. Kako mu nadograditi karte ili možda i softver. Neznam dali bi to sam uspio. Dali netko to zna i kako bi mi to napravio. Pozdrav.
Poštovani, Preko ebay-a sam kupio multimediju "Android Dvd Player For Suzuki Sx4/S Cross 2014 Gps Navigation" model HSL-PC-214G kineske proizvodnje. Specification - Screen: 7 Inch TFT LCD - Resolution: 800 x 480 RGB - Video systems: PAL, NTSC, SECAM, AUTO * Main system-Android - OS:...
Prije nekoliko mjeseci kupio sam gore navedenu multimediju za auto i ugradio ju. Ima Bluetooth, navigaciju i sve ostalo što imaju noviji uređaju. Izgledom mi je baš odgovarao jer je Golf u OEM izvedbi imao nešto slično RNS MFD pa mi je sjeo taman. Do sada sam sve isprobao i sve šljaka od Bluetootha...
Na kojem sistemu radi? Da li je Tom-Tom navigacija na linoxu? Ako je na linoxu da li se isplati doplacivati toliko novaca za multimediju ili uzimati veci paket opreme?
Evo ovako...nadam se da nisam pogrijesio podforum i da ce neko znati odgovor,cak i pretpostavljam ko ce se javit sa rijesenjem...no ovako danas sam dobio jedno auto pojacalo,ne znam o njemu nista na netu sam malo gledo...no bez uspjeha...dobio sam hrpu stranih stranica aaa slabo sta na nasem...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma