nesto me jako zanima posto se ne kuzim bas najbolje,planiram kupiti sebi mmc karticu za sx1 ali koju, dali ih ima vise vrsta,imaju li neku posebnu oznaku ili naziv,jel mogu koristiti kartice koje idu i u neke druge aparate,uglavnom kakvu cu katrticu zatrazit kad je budem htjeo kupit u ducanu??...
Kao prvo volio bih se unaprijed zahvaliti svima koji mi pomognu da donesem odluku....kratko dobio sam ponudu da za vrlo male novce kupim Siemens SX-1 eh da li da isti kupim,a pitanja su sljedeca 1.Da li stvarno toliko "koci" prilikom otvaranja aplikacija 2.Da li MP3 mogu postaviti kao zvono...
Evo,kako smo mi ograniceni s tim da ne mozemo mijenjati skinove menu-a, bar mozemo mijenjati skinove u MP3 playeru. Meni je dosadio ovaj koji sam imao do sada, a stavrno nemam vremena da si izradim neki novi, pa sam mislio, mozda ako netko ima koji ludi (ili ga napravi), moze ga staviti ovdje...
Ljudi pomagajte,kupio sam nedavno sx1 ali nisam dobio instalacioni cd tako da mob nemogu povezati sa pc sto znaci da nemogu razmjenjivati slike mp3 i dr.nisam bas neki strucnjak pa molim da mi objasnite moze li se dodatno kupiti taj cd ili moze li download,kablo imam original,help! :-/
Dakle, patch za SX1 - AVKON ( http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=126572#post126572 ) vam prebacuje avkon.mbm i avkonEX.mbm na E:/ E sada, avkon.mbm i avkonEX.mbm su datoteke tj. slicice indikatora jakosti signala i baterije. Znaci prije patchinga potrebno je snimiti te datoteke na...
Zanima me kaj treba napraviti kada na SX1 kad ga upalim, piše phonecode i ne radi ni na jednoj kartici...jel ga treba odnijet odkodirati? Zašto je uopće kodiran? Koliko bi to koštalo da odem, npr. u Siemens?
Imam sx1 i najprije hocu reci da sam jako nezadovoljan jer imam puno problema. A sad pitanje, skinuo sam novi softver i verzije 10 i 12 i kad ga pokušam ubaciti u mob (moja verzija je neka prastara) mi javlja nešto tipa da vec imam instaliranu noviju verziju... ne kužim... I još nekaj - od...
Kao prvo da se pohvalim dobio sam sx1. Kao drugo zanima me da li se može moj stari usb kabel od siemens s65/cx 65 može koristiti i za siemens sx1.Ako ne radi da li se više isplati kupiti bluetooth adapter ili kabel. I možete li mi reći koje memorijske idu u njega i koliko koštaju od 64 i 132 mb?...
Kod pregleda propuštenih/biranih/primljenih poziva na FW15 jednostavno mi ih je sortirao obrnuto - znaci od najstarijeg datuma prema danasnjem. Maybe i'm crazy, ali jucer se vratilo u normalu - kartica nije vadjena, datum nije mjenjan, pa pretpostavljam da ju u pitanju Bug - nije strasno ,no da se...
Trebam prebaciti kontakte sa SL-a na SX. Nemalo me zivcira pomisao da necu naci komunikaciju izmedju DES-a i SDS-a, pa stoga molim hint koji program moze sinhronizirati SL sa outlookom(jer to je najjednostavnije rjesenje. Programi koji mogu sacuvati adressbook kao bilo koji file(bilo bi odlicno...
sinoc sam se malo zezao sa mobitelom i skuzio sam da kamera na sx-u "vidi" infra crvenu zraku iz npr. daljinskog.Najveca fora je sto je plava.... :-/
Hi My computer does't recognize my phone, it's just saying through the MRuter that for 5 seconds is moving, but still nothing. I was working with SDS till the moment that the battery went off ( because of the plastic cover which was not good fit behind ). I have install and uninstall program...
Dakle, kako kaze naslov radi se o promjeni fontova... Sama promjena je jako jednostavna. Sve sto trebate jest napraviti folder e:/system/Fonts i u njega kopirati zeljene fontove. Sad samo jos neznam kako napraviti .gdr datoteke (fontovi)... Ja sam skinia negdje na netu neke primjere, ali mi...
mozda se provaljujem ali me interesira postoji li kakva bluetooth tipkovnica za sx1? Cesto koristim gprs (i sada) pa bi mi dobro dosla. Bicu zahvalan za svaku informaciju ili link.
Tko ceka, taj i doceka: Mjesec mi je dana trebalo ali zahvaljujuci susretljivosti prije spomenutog prodavaca tulifon je doputovao iz vip centra iz drugog kraja lijepe nase u Rijeku i vrlo vjerojatno sam zadnji koji je uspio taj tulifon dobiti jer ga na lageru(citaj, nece ga ni biti) vec tjednima...
Dakle, kako se vidi iz naslova - FW14 - naravno sluzbena verzija je vani. poboljsanja u odnosu na prethodnu nisu neke znacajne: nesto malo oko kamere i ispravljeni neki sitniji bug-ovi... FW14 mozete bez straha ubaciti jer NE gubite pravo garancije... ...
Na stranom forumu sam naisao na ovakav post: "i am confirming that battery life has improved for me since I put FW15 on it. I go for 2-3 days without charging. fw15+maps means Firmware 15 + standard map + delta map. i cannot tell you what maps are, because my messages about it were deleted...
kod nas u BiH je jedan od mobilnih operatera ponudio testni (BESPLATNI) period od 3 mjeseca za GPRS. imam malo problema sa konekcijom racunara i moba, naime kada pokrenem SDS i onu ikonu na kojoj pise GPRS na jednom od slijedecih ekrana mi izbaci da odaberem nacin konekcije moba i compa ali mi nudi...
jeli moguce postaviti (i gdje) da mmc bude primarna memorija, naime kada pokusavam ubaciti nesto sa drugog moba preko bluetooth-a a da je vece od slobodne memorije na C jednostavno se veza prekina. kada pokusavam instalirati u sds nesto (sis) sto je opet vece od slobodnog na C prekida se, a na mmc...
Hi everyone ! Today I have change the version of my SX1 and install svn 15, but I don't think and see that is any difference bettween svn 13 to 15. There is the same camcorder as it was before. Anyway is still no 1. I like it. Also I would like to ask 3aTmr that how I can pt fullscreen...
Mislim da mi je zvučnik zgorel!! Sviral mi je MP3 na naj jače i odjedamput mir i tišina....... I sad mi uopče ne zvoni, ne svira (radio, mp3), ne čujem razgovor....... :Puke: :thumbdown :dunno: :sheriff: :rotfl: Moram ga voziti na servis!
Novi Siemens SX66 PDA je dosao ;) Quad-band GPRS uređaj sa podrškom za Bluetooth, WIFI, IrDA, SD-card slot, 128MB RAM i 64MB ROM, MP3, 400MHz CPU i klizna QWERTY tipkovnica kao na SL55/SL65. Za sada dostupan u USA, a cijena je 650 $ (490 Euros) vise informacija -...
Dakle, ako niste culi, postoje neki virusi na symbianu, a jedan recimo najrasprostranjeniji je Cabir, koji aktivira BT i onda se lako moze bilo tko spojiti... Evo copy/paste kako se toga rijesiti... 1. Copy the F-Cabir.SIS file to the infected S60 phone. Note that if Cabir has blocked...
TO: 3aTmr After a long week I have fixed the the better phone that I ever had SX1 ( no 1 ), got a new one, and I am very happy to enjoy the forum back. If is any news, please write me in the same hotmail. Xeni !
Dakle, fw15 je vani - nesluzben naravno (za sada) Evo prednosti te verzije: - pojacan zvuk - kao sto je bio na v7 - ebuilt_In filter is used instead of eringing - mp3 player bugs fixed - changes in java midlet installation procedure - browser fixes (crash when remove mms ap) - stability of...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma