Da li neko ovdje koristi ovaj patchovan firmware? Interesuju me poboljsanja u odnosu na standardni. Procitao sam sta pise na smo sajtu, ali kakvi su vasi utisci? Npr. da li osjetite razliku u brzini (brze/sporije radi, pali se i sl.)? Koliko brzi je "kursor" (ovo me najvise interesuje)? I neke...
u cemu gledati??
Bok Prijatelj mi je kupio za vrlo malo novaca sx1 koji se ne da upaliti sa namjerom da ja to popravim :) Izgleda da je stvar malo kompliciranija nego sto smo mislili :( , ja sam probao sa winswup FW ali kad trebam stisnuti kratko crvenu tipku nista se ne desava. Ista stvar i sa Freia-om. Meni se...
Zanimaju me neki tehnički detalji o SX1: 1. Koja je veličina ekrana (pix×pix) 2. Koja je veličina prostora za wallpaper? 3. Postoji li teoretska mogučnost da se u SX1 ubaci software od Nokie 6600 ili neki dio softwarea (jako su slični (softverski)) 4. Imam verziju softa: SVN:7 06022004 Appl...
Mislim si kupiti SX1, pa me zanima dali sa FW 15 mobitel radi brže, jer sam vidio jednog tipa kojem doslovno leti sa 512 MB, a 6 MB mu je slobodno. Ja sa njokom nisam zadovoljan jer je užasno spora.
Kupujem sad Siemens SX1 i zanimaju me vaša iskustva. Molim vas da napišete vaša iskustva o ovom mobitelu (brzina...), i jeli bolji od nokie 6600.
koji kabel odgovara za sx1 i gdje ga ima kupit??
Dali radi sx1 sa ovim kabelom: Siemens C25/C35/S35/SL45/C45 USB???
Ima li kod nas za kupiti Mclaren (Crni) sx1?
Ima li ijedan emulator koji radi na siemensu SX1, a da može emulirati igre od gameboy color ili gameboy advance-a. Ja imam dva emulatora goBOy i gamephone advance ali nisam siguran rade li jer nemogu pokrenuti nijednu igiricu. Zanima me još jeli trebaju neki posebni romovi za SX1 mob ili mogu i oni...
:thumbup: Vjerovali ili ne pojavila se demo verzija emulatora za GBA(Game Boy Advance) Nažalost emulator vrti igre jako jako sporo al šta je tu je Vjerojatno je da se neće puno razviti jer je nemoguće uspoređivati GBA sa današnjim S60 mobitelima(procesor,memorija,16bitna grafika) Više...
Hy, nakon dugo traženja nabavio sam Philips Camcoder koji mi donekle radi. Ima dva problema, kada snimim nešto, slika bude skroz čudna, razne boje neke dolaze, i oblici se mjenjaju. Drugi problem je to što kada snimim video, i pri spremanju na MMC (ili phone memory svejedno je) dogodi mi se write...
To:3aTmr I need the key for opening Extended Recorder 1.61, and irRemote 1.70. You can also write me on my PM. Thanks, Xeni
Imam mali problem - ne mogu obrisat jednu sliku sa SX1 mobitela. Kako to riješit? Formatirat ga?
Može li mi itko preporučiti neki dobar program za neograničeno snimanje videa, tj. da trajanje video snimka bude ograničeno samo memorijom. može li mi itko preporučiti program, ja sam probao Philips Cam coder ali pri snimanju videa se dogodi neka greška i video nije dobar za reprodukciju, da li...
Bog ljudi... Evo ima koji mjesec da nisam ovdje svratio, pa da napravim kakav situation report...:-) (uzimam si za pravo ne pretražiti teme jer sumnjam da je što rješeno - ako sam u krivu - zakopaam se već:-) 1.Adressbook se i dalje učitava iznimno sporo kod slanja SMS-a 2. Format je...
Jel postoji sis emulator s kojim bi već na kompu mogli otvorit sis datoteke i vidjet dali nam se program sviđa tj. dali ga uopće vrijedi instalirat na mob?
Poz E ovako, problem sa SX1. Drug mi je dao da pogledam, ali je ono bas problem. Kad se telefon upali piše: App. closed Main i poslije toga: Autolock:System Error, crveni uskličnik dvaput zaklikče i telefon se izgasi.
Haj ljudi. Gle ovo, imam ja nekih igrica na SX1 i kad ih upalim sve su boje u igri nekako zelene i ruzne. Prijatelj mi ima Nokiju 6600 i u njega iste igre rade normalno. Meni još k tomu poneke igre štopaju, ali mi većina igrica radi. Možete li mi vi pomoći nekako da mi prorade i ostale igrice. Imam...
Prijatelj danas cackao po telefonu, naravno zakljucan bio, on unio pogresan kod 3 puta i telefon sad trazi phonecode, ili master code, koji ja nemam a koji se navodno generise putem imei broja moj imei je:352079000113298 ako iko moze da pomogne bio bi mu puno zahvalan thnx
Ako Vam nije teško može li netko dati link za neki sajt koji daje dobre aplikacije za SX1. Molio bih Vas da date neke linkove koji vode na normalne sajtove jer imam ja nekih kojima ne redi registracija, ili još bolje ako netko ima neku dobru igru ili crackovan irremote neka posalje na ...
Haj ljudi Nabavih SX1 i išao sam u Dubrovnik i uslikao 100 slika (480x640 rezolucije). Kad sam pošao prebaciti te slike na komp dogodi mi se neki error. Ja sa onim phone menagerom što dođe na Cd-u uz SX1 uđem u phone explorer (ja mislim da se tako zove, ono što sliči na explorer u windowsa i mogu...
Danas sam kupio Apacer MMC od 256MB i Card Reader(Apacer) Problem je u tome da kad sam prvi put ubacio MMC nije uopće prepoznao Nakon nekog vremena paljenja,gašenja,(ra)stavljanja...PREPOZNAO ju je!!! I tako ja odoh u Extras pa Memory i opa, on ju prepozna. I ja sam tražio gdje ima nekakva...
Ovako resetirao mi se SX1 non stop.... malo radi i samo bumm.. ugasi se. odlucio sam se napraviti update firmwarea... napravio postupak krenuo update.... i recimo na ccca 10% bam ugasi se mob i mrak.... Gledam po forumima spominje se Egold update Core od SX1 i to samo sa serijskim kablom... Jel...
naime kupio sam novu memory card "Apacer 256 mb". Prvo sam presnimio jednu sliku na nju i napravio folder. Zatim sam to izbrisao jer sam se sjetio da prvo trebam formatirati karticu. Kada sam otisao na format card on mi je javio poruku "memory card corrupted" ili "Memory card: System error" Kako...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma