Can someone tell me the original format for picture sms on SX1, because there isn't any of them, ex: insert picture. Thanks
Ima li tko, al stvarno dobar font koji se ubaci s onim programčićem? Brobao sam razne, ali ni jedan ne izgleda dobro - ili je velik, il je mal, pa nikako.
ovako....kupio sam mmc polovnu bilo je par slikica na njoj i ja sam ju cijelu formatirao i stavio mp3 pjesme na nju i kad sam htjeo poslat pjesmu nije htjelo otisao sam u File Manager/mmc/mp3/pjesma/send/via bluetooth/........ ....i onda mi izbaci....FILE MANAGER:not enough memory to perform...
To : 3aTmr Can I bring it back my SX1 version ( international official 15 ), back to inter.svn 12. The reason is that I can't do it full screen wallpaper, and I have seen you did it with V-klay in svn12. How can I do that ? Thanks and Merry Christmas. Xeni
...točnije nevalja mi broj 1, uhvati svaki treći put a garancja mi istekla prije par dana. Da li ima itko sličnih problema te kako se rješavaju?
Ljudi zanima me da li SX1 nekako podrzava EMS?meni je frend probao poslat jednu slikovnu,ali mi je nece prikazat,samo dodje poruka.Da li postoji u kojem slucaju neka aplikacija s kojom se to moze rjesiti??
Imam priliku kupiti motorola HS801 BT slusalicu za malo novaca, pa me zanima da li ona sigurno radi sa s65? Ako netko ima iskustva sa tim neka napise :) Hvala
Ovako instalirao sam smart movie 2.76 na SX1,i zanima me zasto nece napraviti fullscreen kad pocne reprodukcija filmova,on stavi film preko ekrana ali ostanu mi vidljivi indikator baterije i signala.Kako to rjesiti ako se moze??
Sjecate se kako smo prije par jeseci raspravljali o DVB-u za mob, tj. konkretnije o DVB dodatku za SX1, pa se zakljucilo da je sve to samo jadne velika laz (na nasu zalost)... Evo sad malo novosti i to sluzbeno sa Siemens-ovih stranica, pardon BenQmobile-Siemens stranica -...
evo kupio sam sx1 to mi je prvi mobitel s Symbianom i malo mi je teze se snac pa bih molio malo tumcenje nekih funkcija MANAGER- sta sluzi Power Lock-sta sluzi FSCaller-sta sluzi,kako se podesava Total IR-kad pokrenem pise system error(molim pomoc) Video rec.-kad pokrenem device not...
Ovako zanima me da li neko mozda zna da li se moze u siemensu,ili u nekom drugom gsm ducanu nac kuciste za SX1,i kolika bi mu bila cijena odprilike?poslao sam mail u siemens ali nista mi nisu odgovorili.
Zvonjava OGG fileova na SX-u, tj. da mi za poziv zvoni Ogg file???? Jel moguce???? Imam ja onaj Ogg Player, kazu da on to omogucava, ali u njemu nisam nasao nikakvu pociju za postavljanje ogg-a kao zvonjave Pliz help, treba mi za jednu bozicnu melodiju :D :headbang:
Da li zna neko koji link za skidanje novih updatova za sx1, e da moze uopce imati sx1 teme? Trebam novi software za sx1 gdi da to besplatno skinem.. Hvala unaprijed..
Dakle, u nedostatku prave stvari za sad se moramo zadovoljiti i ovim... Naime decki sa siemensmanie su snimili jos jedan filmic o SXG75, pa evo link (6.5 MB) - http://orpheusweb.sk/bonfire/4zraz/SXG75_HQ.wmv A za one koji nemaju DSL i ovo im se ne da skidati, evo smanjio sam ovaj fimic sa...
imam sx1 koji pati od poznatog sindroma (upališ i samo veli "bzzz"). napravil sam sve po uputama sa siemensfreaksa. winswup (fw15 international) postane zeleni i veli "done". no mob još uvjek veli samo bzzz! kaj sad!? serijski kabel. edit: e, da, prije nek veli done, kratko piše "cant start...
posto sam pustao djeci u skoli preglasno mp3 zapise probio sam zvucnik. naravno u ZE niti 1 servis nema takav zvucnik pa sam na kraju nasao jedan slican sa nekakve motorole i uz male preinake ga ubacio u SX1. radi ali je ton puni nizi no sto je bio sa originalnim (skoro 50% tise). sada mi treba...
Možebitno istinito... Vratio mi se sx1 sa servisa (u garanciji), a predao sam ga zbog rikavanja lijeve menu tipke i onako iz fore napomenuo da se stalno gasi(nisam za restartanje rekao). I vratio se s popravljenom tipkom (očekivano), no vidi čuda na papiru koji je ostao VIP-u(vjerojatno interno...
Evo, BenQ/Siemens je objavio da vise nece koristiti Symbian za svoje Smartphone-ove, vec skroz prelaze na Windows mobile... Eto, prepustam vama komentare ;)
http://www.irwebonline.com/acatalog/Siemens_SX1_Twin_Sim_Cover_-_Ghost_Dual_Sim.html Jel ima negdje kod nas? Koja cijena? Jel netko vidio uopce?
To 3aTmr A problem during removing IRemote, I can not remove it with Manager, and says App. closed Appctrl Thanks Xeni
To:3aTmr How do I work with Theme Maker on my SX1 SVN 15 INT, took from official web sites SIEMENS. As you know from previous questions tha I have make to you still can't do FSwallpaper. With V-klay in SVN 12 like you have is not possible because I can't even bring it back to svn 12. I hope...
ima li ga u prodaji igdje, ako tko zna za ciijenu PLEASE javi te mi na drazenko_j(monkey)hotmail.com
Ima onaj crni SX1 za njemacko trziste.. E sad je moje pitanje dali se moze u njega stavit normalan soft (od onog za nase trziste) da izbacim onaj njemacki menu koji ima za slusanje MP3ca.. Hvala..
Tražim programe koji povezuju SX1 sa računalom (prijenos podataka, SMS, kontakti). SDS mi je radio prije, ali više ne funkcionira otkad sam instalirao drugi sličan softver. Oxygen za Symbian mi ne radi - ako nekome radi, zanima me jel se spaja preko Bluetootha ili kabela? Također ako znate...
Evo skinuo sam neke fielove sa IRC-a, pa sam malo mi se čine sumljivim. Čitao sam negdje da ako mi file smrdi na virus da ga otvorim sa sis unmakerom. Ja to uradim, ali kako da prepoznam ako je file virus???
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma